perde kumaşından yaptığım saat ve tablom

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
yeni evlendim perde kumaşından yaptığım saat ve tablom nasıl olmuş
unutmadan kırlentlerde benden
yeni fotolar attım sayfa 2 de

Son düzenleme:
ellerinize sağlık.gerçekten çok güzel olmuşlar.

evinizin resimleri bölümünde incelemiş ve çok beğenmiştim çok güzel olmuşlar ve çok orjinal...siz söylemeseniz o saatin ve tablonun el emeği olduğunu kimse farkedemezdi..okadar düzgün ve estetik olmuş ki bayıldım...
bu arada perdeniz eenglish homedan aldınız sanırım aynısını görmüştüm...
bende mutfağıma düşünüyorum aynı bu renk tonunda...ne kadara aldınız acaba?

tşk ederim beğenmenize sevindim
perdeyi taç perdeden yaptırdım ama aynısı englih homede de var metresi 38 liraydı sanırım sanırım 6 metre perde kullanıldı

Gule gule kullanin cok sik olmus ama perdeye ne kadar para odediniz ben english homeda iki tane fona 340 tl istediler fransiz balkon bir fonu 1.10 mt yapariz dedi mtresi 40 tl ama neden bu kadar cok cikti anlamadim kirlentleri ne kadara mal ettin ben bunlarada 180tl verdim 6 tane kirlent bir tane runnera birde tablo ve saati nasil yaptiniz

ben evin perdelerini toplu yaptırdım o yüzden ne kadar olduğunu tam hatırlamıyorum ama metresinin 35 lira olduğunu hatırlıyorum ben aynı perdeyi english homede gördüm ama ben perdemi taç perdecide yaptırdım. Kırlentlerde benim isteğim üzerine perdecimin bana yaptığı hediye oldu ona para ödemedim sağolsun.
tablo ve saati ben perdeciden arta kalan kumaşı istemiştim o kumaşlardan yaptım.
beyaz çerçeve aldım kumaşı gözüme kestirdiğim uygun yerinden kesip çerveve içine yerleştirdim , saati de aynen öyle yaptım

şanslısınız o zaman
güle güle kullanın
benim vaktim olmadığından pek gezip araştırma yapamıyorum
gördüm aldım
bilsem perdecime bende diktirtirirdim kırlentlerimi
neyse kısmet değilmiş diyelim
siz güle güle kullanın çok şık olmuş

tşk ederim yeni ev kurarken baya masraf oldu araştırma kısmı bana kaldı araştırdım en uygun ve kendimce güzelini yaptırdım
sizde güle güle kullanın sizinkileri de örmek dileğiyleee

Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık,uygun bir zamanınızda yapılışı hakkında bilgi verirseniz , saati yapmayı denemek isterim.Şimdiden teşekkürler... :80:

merhabalar tşk ederim oturma odası için yaptırdığım fon perdenin arta kalanını perdecimden istedim oda sağolsun verdi. Saatin arkasından vidalarını söktüm saati ayırdım cam çerçevesinden kumaşı düzgün bir yere serip saatin camını kumaşın modeline en çok yakışan yerine oturtup kalemle çizip kumaşı yuvarlak bir şekilde kestim en sonunda kumaşın en ortasından minik bir çentik atarak delik açtım daha sonra saati akrep yelkovan ve pimini sırayla çıkartıp kumaşı saatin üstüne yapıştırdım daha sonra akrep yekovan ve saniyesini taktım. Annemin evde eski bir saati vardı saatin içindeki sayılar kabartmalı sayılardandı onları saatten çıkartıp benim saate taktım.En sonunda saati cam ve çerçevesiyle toparlayıp vidaladım. ortaya bu saat çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…