Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evinizin resimleri bölümünde incelemiş ve çok beğenmiştim çok güzel olmuşlar ve çok orjinal...siz söylemeseniz o saatin ve tablonun el emeği olduğunu kimse farkedemezdi..okadar düzgün ve estetik olmuş ki bayıldım...
bu arada perdeniz eenglish homedan aldınız sanırım aynısını görmüştüm...
bende mutfağıma düşünüyorum aynı bu renk tonunda...ne kadara aldınız acaba?
Gule gule kullanin cok sik olmus ama perdeye ne kadar para odediniz ben english homeda iki tane fona 340 tl istediler fransiz balkon bir fonu 1.10 mt yapariz dedi mtresi 40 tl ama neden bu kadar cok cikti anlamadim kirlentleri ne kadara mal ettin ben bunlarada 180tl verdim 6 tane kirlent bir tane runnera birde tablo ve saati nasil yaptiniz
ben evin perdelerini toplu yaptırdım o yüzden ne kadar olduğunu tam hatırlamıyorum ama metresinin 35 lira olduğunu hatırlıyorum ben aynı perdeyi english homede gördüm ama ben perdemi taç perdecide yaptırdım. Kırlentlerde benim isteğim üzerine perdecimin bana yaptığı hediye oldu ona para ödemedim sağolsun.
tablo ve saati ben perdeciden arta kalan kumaşı istemiştim o kumaşlardan yaptım.
beyaz çerçeve aldım kumaşı gözüme kestirdiğim uygun yerinden kesip çerveve içine yerleştirdim , saati de aynen öyle yaptım![]()
şanslısınız o zaman
güle güle kullanın
benim vaktim olmadığından pek gezip araştırma yapamıyorum
gördüm aldım
bilsem perdecime bende diktirtirirdim kırlentlerimi
neyse kısmet değilmiş diyelim
siz güle güle kullanın çok şık olmuş
yeni evlendim perde kumaşından yaptığım saat ve tablom nasıl olmuş
unutmadan kırlentlerde benden
yeni fotolar attım sayfa 2 de
Eki Görüntüle 522828 Eki Görüntüle 522829 Eki Görüntüle 522830 Eki Görüntüle 522831