• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde dusunceleriniz

nikli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
138
5
318
Almanya
arkadaslar az once evim evim bolumune baktim.allah herkese saglikla mutlu huzurlu esinizle cocuklarizla oturmayi nasip etsin.
baktigimda artik cogu perdelerin ip perde cogu perdelerin katlamali perde oldugu.ben bu sene turkiyeye gelip perde yaptiracagim.ama ipli perdelerde cok hosuma gitti.kullananlar biraz yardim edermi
nasil duruyo
nasil temizleniyo
memnunmusunuz
yada katlamali perde ile ilgili ne dusunuyosunuz.daha oncede yazdim katlamali perde dusunuyodum ama bunlarda hosuma gittibilmiyorumkismile

cnm sekıl olarak cok hos duruo cok farklı modeller cok gelınce ne alacagına emın ol sasırıcaksın

temızlıgıde bır fıle verıolarmıs o fıleye koyup yıkıyormussun duydugum kadarıyla

ayrıca turkıyedeekı hararat arkadaslarımız kendılerı yapıyor ben de yaptım ama yarım kaldı yenı evıme tasınıyım bıtırıp eklıyecem

ipli perdeler çok hoş değişik bir havası var. ama ipli perde kullanmı için evin duvarları ve evin çok bakımlı olması gerkiyor

cnm sekıl olarak cok hos duruo cok farklı modeller cok gelınce ne alacagına emın ol sasırıcaksın

temızlıgıde bır fıle verıolarmıs o fıleye koyup yıkıyormussun duydugum kadarıyla

ayrıca turkıyedeekı hararat arkadaslarımız kendılerı yapıyor ben de yaptım ama yarım kaldı yenı evıme tasınıyım bıtırıp eklıyecem
resimleri bekliyoruz canımmmmmmmmmmmma.s.

birkaç çeşit benden gelsin detaylı bilgi isterseniz PM atın

Eklentiler

• $duzdrape.webp
    $duzdrape.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $tuyluipperde.webp
    $tuyluipperde.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $palmiyeippede.webp
    $palmiyeippede.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $ipperde.webp