Allah belami Verdi, gonlunuz rahat olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye de akademik çalışmaları olan ama evlenip yurt dışına giden,eşi çalışmayan,bir ara ayrılıp Türkiye’ye dönen sonra pişman olup eşine geri dönen ama ailesiyle filan arası açılan kişi mi bu?

Türkiye de akademik çalışmaları olan ama evlenip yurt dışına giden,eşi çalışmayan,bir ara ayrılıp Türkiye’ye dönen sonra pişman olup eşine geri dönen ama ailesiyle filan arası açılan kişi mi bu?

Değil. Bu bdv sayesinde hafızam bayağı gelişti, eski konuları, nickleri hatırlıyorum. Bulmaca çözme gibi.

Troll bile olsa bazı konulara çok fazla müdahil olmam, bilgilendirme yaparım veya üyelerin çok tepesini attıracak kadar abartılı Fake hikayelerde deşifre eder birkaç cümle yazar çıkarım ama siz psikolojik olarak nasıl bir ruh halindesiniz bilemem, hastaysanız Allah şifa versin de şuradaki itirafınızda bile trollüyorsunuz.

"buraya elveda mesaji yazdigim o gece yarisi ertesi gun uyanmamak icin dua ettigim o gece, benim durumumdan tamamiyle bihaber olan esim mutfakta yerere Cam bardak dusuruyor ve parmagi kopma noktasinda kesiliyor. ( Ona asla intihar edicem diye burada yazdiklarimi anlatmadim, zira Beni elleriyle hastanede kapatir, Ben ne yapayim benim gibi delilerin arasinda, Maske takip cici es gibi gayet saglam rolumu oynadim).). yanlis degilsem mesaji yazdigim o gun 11 martti. Ben sizleri burada intihar edicem diye Hop oturtup Hop kaldirtirken, diger yandan0 acil ameliyata alinan bir esin yaninda acil servisinde sabahliyorum. O bunalimla galiba ertesi gun inithar ettim yaziyorum hastanede. Niye boyle yazdim bilmiyorum. Yok aslinda biliyorum, ruh hastasi oldugum zaten belli. Bunalim ustune gece yarisi ambulans ameliyat Beni iyice raydan cikardi. Birsey isteyip der yapamamanin acisini Tarif edemem. En neticede ne Mi oldu? Bana bir sey olmadi ama omur boyu sakat parmagi olan bir esim oldu. Ve Tam Corona zamani oldugu icin 10 gun hastane suresi yerine, durumu stabil diye 5 gunde Eve gonderilen sakat bir es ile belalarin sonuna kadar tuttugu bir yasantim basladi."

Yere düşen bardak yüzünden parmağın kopma derecesinde kesilmesi??? Kesilen parmak için günlerce hastanede yatmak???

H hamburgdanhabervar üyeliğiniz aktifken yeni üyelikle gelip ibretlik tadında konu açmanız???
Neyin peşindesiniz bilemem ama burası trollemek için uygun bir yer değil.

Ben hiç bşy anlamadım. Bir de tek parmağı tutmuyor diye sakat demek?? Tövbe estağfirullah.. Benimde eşimin bir parmağı tutmuyor. Ama asla sakat gözüyle bakmadım.. Aklıma bile gelmedi. Üstelik yere düşen bardaktan da değil, elini değirmene kaptırmasıyla oluyor.. Kısacası inandırıcı gelmedi bana.

Yere düşen bardak nasıl parmağı kopma derecesine getirir anlamadım,böyle birşey olması mümkün değil yahu.
Bende o kısımı anlamadım ahiretlik, bir vakitler elimdeki sürahi kaydı tezgaha çarpıp kırıldı, kızım o zaman küçüktü, sürahi elimdeyken yanıma koştu, çocuğun bir yerine gelecek diye diğer elimle sürahiyi tutmaya çalışırken parmağım kesildi ama kopma derecesine gelmedi, kliniğe gittim ayak üstü birkaç dikiş attırıp döndüm, ambulansla götürülüp 10 gün hastanede yatmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X