- 11 Aralık 2018
- 41.246
- 256.305
- 598
- Konu Sahibi Allahbelamiverdi
İşte herhalde en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastnesi olarak kk yı görüyorlar
Hepimizi kendine benzetmeyi planlıyor olabilir. Çok büyük oyunlar oynuyor, korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte herhalde en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastnesi olarak kk yı görüyorlar
Türkiye de akademik çalışmaları olan ama evlenip yurt dışına giden,eşi çalışmayan,bir ara ayrılıp Türkiye’ye dönen sonra pişman olup eşine geri dönen ama ailesiyle filan arası açılan kişi mi bu?
Bende o kısımı anlamadım ahiretlik, bir vakitler elimdeki sürahi kaydı tezgaha çarpıp kırıldı, kızım o zaman küçüktü, sürahi elimdeyken yanıma koştu, çocuğun bir yerine gelecek diye diğer elimle sürahiyi tutmaya çalışırken parmağım kesildi ama kopma derecesine gelmedi, kliniğe gittim ayak üstü birkaç dikiş attırıp döndüm, ambulansla götürülüp 10 gün hastanede yatmadım.Yere düşen bardak nasıl parmağı kopma derecesine getirir anlamadım,böyle birşey olması mümkün değil yahu.