Sitede ancak eski olanlar ve Moderator biiyor Beni. Yeni olanlar da muhtemelen konuyu ogrenince "ayyyy evlerden irak, ne pislikler varmis" deyip hallerine sukredecekler.
Bunu Beni affedin nolur diye yazmiyorum, once Beni Allah atfesin, islah eylesin !
Ben Kim miyim?
Gecen Mart ayinda Bunalima girip intihar edecegini soyleyip, bir suru destek mesajlari yazilan, herkes paniklettiren kisi....
Intihar etmeyi bile eine yuzune bulastirip, daha da kafayi yiyip, ardindan oldu cenazesi Turkiyeye gonderiliyor diye yazip, ardindan utancimdan sanki psikologmusum gibi "olmeyi bile beceremedigi icin bunalimda" mesajlarini yazan kisi.
Bana edilen tum beddualarin ise yaradigini bilin ki, iciniz rahat Etsin. Soyle ki, evet beddua tutar, Emin olun ki tutuyor, "beddua sahibine Geri Döner" filan da yalan, ah edilen kisinin iki yakasi gercekten biraraya gelmez.
Hayir, dusunulenin Tam aksine, kesinlikle intihar fikri fake degildi, hatte intihar girisimi de. Ve de asil onemlisi psikolog gibi davranip"olmek yemedi" hic fake degildi.
Geri ozur icin kayit olmaya calistim, ayni ip adresi oldugu icin Mi kayit olamadim bilmiyorum. Zaten sonra da edilen belalarin karsiligi olan hayatim yuzunden de kendi derdime dustum.
Ay simdi bu manyak geldi simdi yine Fake konu acti, kendini acindirmaya calisiyor, manyak kari Allah belasini daha da versin deyip kufuru basmakta haklisiniz, ozgursunuz.
Bu konuyu acip, sonradan misafir olarak takip edecegimi dusuneceksiniz buyuk ihtimal. Hatta cevaplari okurken "manyak kari egleniyor" diyeceksiniz. Istediginizi dusunmekte inanmakta haklisiniz. Muhtemelen Moderator benim ip den "kizlar bu misafir olarak" takipte diye size soyler. Ama bu konuyu yazdiktan sonra, bu sayfayi tekrar acip bakmaya zamanim olacak Mi bilmiyorum.
Evet deliyim, ama kimseyle dalga gecmedigim tek gercegim. He basim nasil Mi belada? Hayir corona filan olmadim.
Gercekligimi, yasadiklarimi anlatip acindirmayacagim. Okunan belalarin nasil tuttugunu bilmek isteyenler icin yaziyorum. Salak gibi intihar etmeyi beceremedim, buraya elveda mesaji yazdigim o gece yarisi ertesi gun uyanmamak icin dua ettigim o gece, benim durumumdan tamamiyle bihaber olan esim mutfakta yerere Cam bardak dusuruyor ve parmagi kopma noktasinda kesiliyor. ( Ona asla intihar edicem diye burada yazdiklarimi anlatmadim, zira Beni elleriyle hastanede kapatir, Ben ne yapayim benim gibi delilerin arasinda, Maske takip cici es gibi gayet saglam rolumu oynadim).). yanlis degilsem mesaji yazdigim o gun 11 martti. Ben sizleri burada intihar edicem diye Hop oturtup Hop kaldirtirken, diger yandan0 acil ameliyata alinan bir esin yaninda acil servisinde sabahliyorum. O bunalimla galiba ertesi gun inithar ettim yaziyorum hastanede. Niye boyle yazdim bilmiyorum. Yok aslinda biliyorum, ruh hastasi oldugum zaten belli. Bunalim ustune gece yarisi ambulans ameliyat Beni iyice raydan cikardi. Birsey isteyip der yapamamanin acisini Tarif edemem. En neticede ne Mi oldu? Bana bir sey olmadi ama omur boyu sakat parmagi olan bir esim oldu. Ve Tam Corona zamani oldugu icin 10 gun hastane suresi yerine, durumu stabil diye 5 gunde Eve gonderilen sakat bir es ile belalarin sonuna kadar tuttugu bir yasantim basladi.
Tekrarliyorum, Beni affedin vs demiyorum. Allah gerekli cezayi layigiyla veriyor.
Kendi meslegimle ilgili is bulamadigim gibi,(muhendis) sirf devlet yardimi almamak icin 2 farkli iste kopek gibi calisiyorum.
Calisiyorum diye Bela tuttu demiyorum.