Penis boyu ile normal boy arasında bir bağlantı var mı?

Eşofman giyen tarzda biri değil tatlım. Burdan da kaybettik

Bence ayakla alakası var az da olsa. Mesela bazı erkekler çok minik ayaklı minik elli oluyor onların küçük penisleri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Canım benimkinin ayakları 41-42. Mesela bot ayakkabı giydiğinde ufak giyiyor. 40 41. Elleri ise kime göre neye göre minik bilmiyorum ama boyu ile abes durmuyor

Türkiye ortalaması 14-16 cm arasıymış internette bir istatistik bilgisinde okumuştum ayrıca boyundan ziyade kalınlığı ve işlevi önemli
Canım evet ınternette bunlar yazıyor. Ama evlenmeden once bunu öğrenmek mümkün mu, ya da anlamak mümkün mu? Çünkü böyle biseyin sorulması doğru olmaz. Evlenmeden önce soran var mı bilmiyorum

Canım evet ınternette bunlar yazıyor. Ama evlenmeden once bunu öğrenmek mümkün mu, ya da anlamak mümkün mu? Çünkü böyle biseyin sorulması doğru olmaz. Evlenmeden önce soran var mı bilmiyorum
Evlenmeden önce yakınlaşabilenler için bunu öğrenmek mümkün olabilir. Bunun dışında zor ayrıca erkek tarafından farklı anlaşılabilir sorulması.

Evlenmeden önce yakınlaşabilenler için bunu öğrenmek mümkün olabilir. Bunun dışında zor ayrıca erkek tarafından farklı anlaşılabilir sorulması.
Boyla arasında bir ilişki olmadığı kesin mi acaba. Hani bazıları diyor ya eşim 195 falan ama küçük diye . Acaba onlar istisani mi. Belki arada bir kaç tane vardır öyle
Mantık olarak bakıldığında uzun boydan uzun penis beklenir

Bacı devede de boy var ama eşek önden gidiyor off boyla alakalı olsaydı 187olan eşimin baton pasta kadar pipisi olması lazımdı ki malesef onunki kibrit kutusu kadardıbelki de o yüzden bana cinsel diyeti layık görmüştür kibrit kutusu kadar ya

Ahah. Ama arada istisnai denk gelmiş olmalı

Bununla ilgili bilimsel veri elde etmek zor bence genetik faktörler daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…