- 5 Aralık 2020
- 40
- 27
- 32
- Konu Sahibi Strawberryies
Ya Burda milletin eşinin penis boyunu istiyoruz gibi bir algı olmasın tabi. Ama gördüklerini söylemesini istiyoruz en azından. Yada düşüncelerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.72 ortalama bir boy. Ve boyuyla örtüşüyor o zaman. Demekki boyla alakası varYani kıyas yapamam o acıdan. :)
Sadece 1.72 boy 42 numara ayakla ortalama bir şeyi var onu diyeyim bari..
Seni memnun ediyorsa sorun yok.Yani kıyas yapamam o acıdan. :)
Seni memnun ediyorsa sorun yok.
Ortalama.oldugunu nerden biliyon neyle kiyasliyonYani kıyas yapamam o acıdan. :)
Keramet başka şeydeCinsel hayattaki memnuniyetin penis boyuyla pek ilişkisi olduğunu düşünmüyorum ben çoğu kadının aksine.
Bence hüner başka bir şey.
Ortalama.oldugunu nerden biliyon neyle kiyasliyon
Ben şimdiye kadar boyu uzun ama pipisi küçük olan yada boyu minyon pipsi büyük olan duymadım genelde boyutları iyi demekki1.72 ortalama bir boy. Ve boyuyla örtüşüyor o zaman. Demekki boyla alakası var
Alemsin yaaaGöz kararı
Bakın tecrübesi fazla olanlar kıyaslıyorboyu 1.80 olan sevgilimin organı boyu 1.70 olan sevgilimin organından çok çok daha kısaydı, bence bi alaka yok
Aslında konu da tersi şeyler yazılmış genelde.Ben şimdiye kadar boyu uzun ama pipisi küçük olan yada boyu minyon pipsi büyük olan duymadım genelde boyutları iyi demekki
Ayaklara dikkat ettiniz mi sizdeboyu 1.80 olan sevgilimin organı boyu 1.70 olan sevgilimin organından çok çok daha kısaydı, bence bi alaka yok
Ten uyumundan kastedilen etkilenme mi , organların birbirine uyumumuKimileri ayak numarasına göre tahmin yürütür kimileri boya göre. Bu tarz şeylere inanmıyorum ama ten uyumuna sonsuz inanıyorum. Ten uyumu diye bir gerçek var onu yakaladığınızda işlevi ne olursa olsun sonsuz zevk alınabilir.
Ayakla elle alakası yok onu bil yeter canım nazara gelemeyizYa Burda milletin eşinin penis boyunu istiyoruz gibi bir algı olmasın tabi. Ama gördüklerini söylemesini istiyoruz en azından. Yada düşüncelerini
Bı açıcı başka bı şekilde kapatmakValla bir sevgilim olmuştu boyu 1.85 civarıydı ve bodybuilding yapıyordu. Boyu ve vücudu o kadar iyiydi ki ama gelin görün ki gerçekten bamyası vardı sfjsjsjs 11-12 cm diyebilirim kısa ve sıska Ay allah affetsin burda dalga geçiyorum ama yani diyeceğim keşke boyla vücutla alakası olsa. Bence zaten bu vücut yapan erkeklerin çoğu hep bu yüzden yapıyor bir yerlerdeki açıklarını kapatmak için. Konu nereye geldi... Neysem öyle işte yani kafayı bunlara çok yormamak lazım.
Organları gectim bedenlerin birbirini çekmesi. Herkeste yaşanmaz bu durum maalesef yanyana gelmeden en ufak bi fotoğrafını gördüğünde bile etkilenebilirsiniz cünkü aradaki çekim mıknatıs gibi cinsel olarak çeker.Ten uyumundan kastedilen etkilenme mi , organların birbirine uyumumu