- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
-
- Konu Sahibi Strawberryies
Aynen ben de sizin gibi asla cesaret edemem. Nasıl ölçülür ya? Ben de eşime bir keresinde şakayla karışık sordum "bilmiyorum hiç ölçmedim" dedi. İnanayım mı? merak edip ölçmeyen erkek var mıdır? küçük değil yani büyük sayılır ama karışla falan da ölçemem çakar diye çekinirim. Aman ne yapacaz bilip deBen bir defa şakayla karışık kendisine sordum cevap vermedi. Küçük de değil hani gururuna dokunsun söylemesin falan durumu da yok
Tatmin oluyorsan daha ne istiyorsun daha uzunu belki canını acıtacak ne biliyorsun.Benimde tek gördüğüm kocamın ki olunca merak edip gerçekten ayak numarası ile boyun alakası var mı diye öyle şey mi olur diye cevap aldım. 190 boy 43 numara ayakkabı ama gel gelelim ki yaklaşık 16 cm tatmin olmıyor musun diye sorarsanız oluyorum ama boya göre biraz daha uzun olabilirdi bence
Tatmin olmak biraz da ten uyumuyla alakalı ama o nedenle isterdim yani biraz daha büyük olsun.Tatmin oluyorsan daha ne istiyorsun daha uzunu belki canını acıtacak ne biliyorsun.
Neyseki şansın varmış eşininki Tr ortalamasının üstünde ya bamya olsaydı onu bulamayanlarda var kıymetini bil.Tatmin olmak biraz da ten uyumuyla alakalı ama o nedenle isterdim yani biraz daha büyük olsun.
HahahaArtık penis boyuda ideal erkekte aranan kriterler arasına girmiş
Adam sadece arkadaş olduğu birinin penis boyunu merak ettiğini bilse ne hissederdi acaba
Ayrıca penisini bilemem ama ayaklarının büyük olduğu kesin. 167 boyda 42 numara ayak
Hmm yani siyahiler gibi diyorsun :O Milette ki şans işte bize de aynı örneğin bamyası denk gelsinSize bişey dicem sakın kimse gülmesin. İki sene önce bir arkadaş aracılıyla biriyle tanıştım. Bir kac flörtün ardından sevgili gibi bişey olduk . Adam 190 civarı boyunda vücut geliştirmiş çok yakışıklı vs . Hatta arkadaşlar vücut geliştiren erkelerin penisleri çok küçük olur diye dalga geçerlerdi . Neyse biz yakınlaştık vs tam o an geldi yani onu cıplak gördüğüm an . Allahım bu nedir diye şaşkın şaşkın bakıyorum ama bir yandan da sok oldum tabi ben . Ordan Apar topar uzaklaştım hemen . İnanın bana sağlık çalışanı olduğum icin onlarca cıplak erkek gördüm ama hiç böylesini görmedim. Adamın penisi abartmıyorum normalinden iki kat daha büyük ve en 3 kat daha kalın. Bence normal bişey degil bu , kesin bir hastalık diye düşünüyorum. Aklıma geldikce hala şokunu yaşıyorum
Derdimiz hamile kalmak değil ki yav zaten.mesleğim itibarıyla bende 4-5 kez çıplak erkek gördüm,erekte olmamış halleri hep sıradan aynı boyda ve şekilde.Toplumda böyle bi hurafe var uzun boy,iri burun veya büyük ayaklı erkeklerin büyük penisi olurmuş diye ama tamamnen uydurma.4 yıl önce bir ilişkim vardı çocuğun boyu 1.73 civarı ama iri ve kalın penisi vardı hatta ilk gördüğümde korkmuş ve ilişkiye girmek istememiştim
uzmanlar 7-8 cm hamilelik için yeterli diyor gerisine çok takılmayın haa fazlasını bulursanız tadını çıkarın :)))
Bence de, tatmin sağlanıyorsa gerisi boş, boşuna demiyorlar boy değil işlev diyeAynen ben de sizin gibi asla cesaret edemem. Nasıl ölçülür ya? Ben de eşime bir keresinde şakayla karışık sordum "bilmiyorum hiç ölçmedim" dedi. İnanayım mı? merak edip ölçmeyen erkek var mıdır? küçük değil yani büyük sayılır ama karışla falan da ölçemem çakar diye çekinirim. Aman ne yapacaz bilip de
Onu da duydumTatmin oluyorsan daha ne istiyorsun daha uzunu belki canını acıtacak ne biliyorsun.
Size bişey dicem sakın kimse gülmesin. İki sene önce bir arkadaş aracılıyla biriyle tanıştım. Bir kac flörtün ardından sevgili gibi bişey olduk . Adam 190 civarı boyunda vücut geliştirmiş çok yakışıklı vs . Hatta arkadaşlar vücut geliştiren erkelerin penisleri çok küçük olur diye dalga geçerlerdi . Neyse biz yakınlaştık vs tam o an geldi yani onu cıplak gördüğüm an . Allahım bu nedir diye şaşkın şaşkın bakıyorum ama bir yandan da sok oldum tabi ben . Ordan Apar topar uzaklaştım hemen . İnanın bana sağlık çalışanı olduğum icin onlarca cıplak erkek gördüm ama hiç böylesini görmedim. Adamın penisi abartmıyorum normalinden iki kat daha büyük ve en 3 kat daha kalın. Bence normal bişey degil bu , kesin bir hastalık diye düşünüyorum. Aklıma geldikce hala şokunu yaşıyorum
O da kıstas değil canım, kocamın saçları maşallah gayet gür ama enerjisi de boyu da gayet iyi, seçmek için adamın saçının dökülmesini de beklemeyelim zaten yaBunca yorumdan sonra diyebileceğim tek şey.
Kel erkek bulun
Kalınlık büyüklük performans on numara
Yok ben espri yaptım yahuBence de, tatmin sağlanıyorsa gerisi boş, boşuna demiyorlar boy değil işlev diye
Onu da duydumçok uzun olanlar da sıkıntı, kadının üstte olduğu durumlarda rahim duvarıda dokunup ağrı yapıyormuş, kaç santim diye sormayın o kadarını sormadım.Ama düşünsene en zevk aldığın pozisyomda canın yandığından istediğin gibi hareket edemiyorsun.
Özellikle ilk gecede o boyutlardaki bir penis ciddi facialara yol açıyormus. Standartlar içinde olsun yeterya ne işimiz var büyüğüyle boşverin.
O da kıstas değil canım, kocamın saçları maşallah gayet gür ama enerjisi de boyu da gayet iyi, seçmek için adamın saçının dökülmesini de beklemeyelim zaten ya
Bazen tam ilişki yaşanmadan bile hamile kalınabiliyor . Buda demek olurki boyu önemli değil , iş görsün yeter .Derdimiz hamile kalmak değil ki yav zaten.çubuk kraker kalınlığında, 5 dk da boşalan bir penis ile de hamile kalınır onu biliyoz.
Huniyle hamile kalan bir vajinismus vakası vardı geçen hafta kk da, gerisini söylemeye gerek yokBazen tam ilişki yaşanmadan bile hamile kalınabiliyor . Buda demek olurki boyu önemli değil , iş görsün yeter .
Evet hatırladım onu bende . Hatta bi gün gazetede okudum , bir genç kız tuvalatten bulduğu bir bezle kurulamış kendisini ve haftalar sonra hamile olduğunu farketmişler. Dehset bişey allahım ya . Babasının çocuğuna hamile kalmış , nasıl mı ? Annesinin ilişki sonrası kendini kuruladıgı bezleHuniyle hamile kalan bir vajinismus vakası vardı geçen hafta kk da, gerisini söylemeye gerek yok
O şehir efsanesidir ya, inanamadımEvet hatırladım onu bende . Hatta bi gün gazetede okudum , bir genç kız tuvalatten bulduğu bir bezle kurulamış kendisini ve haftalar sonra hamile olduğunu farketmişler. Dehset bişey allahım ya . Babasının çocuğuna hamile kalmış , nasıl mı ? Annesinin ilişki sonrası kendini kuruladıgı bezle