- 5 Aralık 2020
- 40
- 27
- 32
-
- Konu Sahibi Strawberryies
Tatlım erkeklerde hiç 39 numara falan görmedim. 40 belki vardır. Ama 41 42 normal bence o boyda ki erkekteOna bakarsanız o boyda bir erkek de pek normal değil. 42 no 167 boy için büyük, o boyda tanıdığım var ayak numarası 40, şeyi bilmiyorum
Yorumunu yaz da çıkıp gidelim.Ben en son senin topikte dua okuyordum, ne ara buraya geldim yav
Benim eşim 190 boyunda, diğer şeyin boyunu pek bilmesem de bana çok büyük geliyorSoruna istinaden ben bağlantı vardır diyorum
inşallah fake değilsindir de boşuna ifşa etmiş olmam
Aynen 1.68 boy 42 numara ayak numarasiBoy uzadıkça vücudun geneli uzar mantıksal olarak. İstisnalar elbette olabilir. Bu durumda da istisna olayı mı var
Ters bir bağlantı mi varBenim eşim 190 boyunda, diğer şeyin boyunu pek bilmesem de bana çok büyük geliyorSoruna istinaden ben bağlantı vardır diyorum
inşallah fake değilsindir de boşuna ifşa etmiş olmam
Nefsibe hakim olamamışsın, olmamışBen en son senin topikte dua okuyordum, ne ara buraya geldim yav
Garip. Uzun boyda kısa ayakkabı numarası ilk defa duydum. Var mi acaba boyu uzun olup ayak numarası küçük olan. Yani 1.80 lerde olup 41 giyendedem 39 boyu 173. Babam 175 41. Oluyor yani
Yok bence doğru orantıTers bir bağlantı mi var
Ayak numarası ile bağlantı var mıay ben de ifşa edicem eşim 190. tecrübelerime dayanarak çok büyük değil. Daha kısalarda daha büyüğüne şahit oldum djdkks.
Ama yetiyor
Ayak numarası ile bağlantı var mı
Helal vallahi, 12 yıllık evliyim ölçmeye cesaret edemedim sadece tahmin edebiliyorum kendi 1 karışımın ölçüsüne dayanarakAynen 1.68 boy 42 numara ayak numarasi
18 penis uzunluğu kalınlığı yazmıyorum bile
Sizinki 1.68 boyunda mıAynen 1.68 boy 42 numara ayak numarasi
Garip. Uzun boyda kısa ayakkabı numarası ilk defa duydum. Var mi acaba boyu uzun olup ayak numarası küçük olan. Yani 1.80 lerde olup 41 giyen
O zaman ayak numarası falan yalanhayır bence yok. Ayakları da 45
Aynen 1.68 boy 42 numara ayak numarasi
Yok eşim 42 giyiyor ama 21cm olmadığına eminimAyak numarası ile bağlantı var mı
Helal vallahi, 12 yıllık evliyim ölçmeye cesaret edemedim sadece tahmin edebiliyorum kendi 1 karışımın ölçüsüne dayanarak
O zaman ayak numarası ile falan alakası yok canımo kadar yoktur heralde ya. Çok garip durur. Adam dengede duramaz.
Bende 12 yıllık evliyim:)Helal vallahi, 12 yıllık evliyim ölçmeye cesaret edemedim sadece tahmin edebiliyorum kendi 1 karışımın ölçüsüne dayanarak