Pendik bölgesinde temizlikçi arıyorum.

frezya16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
4
0
Merhaba arkadaşlar, Pendik Yenişehir Mah. (Kurtköy) bölgesinde bulunan 3+1 evim için haftada bir veya iki haftada bir olmak kaydıyla yarım veya tam gün için temizlikçi bayan arıyorum. Tanıdık bildik var ise, veya ilgilenen var ise yardımcı olmanızı istiyorum. Ayrıca temizlik şirketleri var ev civarında deneyen var mı acaba?

Bulursanız ya da farklı bir üye yardımcı olursa bana da pm atar mısınız? Özellikle yarım gün arıyorum.

Merhaba benim tanıdığım var güvenilir. Arayışınız devam ediyor mu?

[QUOTahatbozkurt, post: 39682295, member: 658253"]Bulursanız ya da farklı bir üye yardımcı olursa bana da pm atar mısınız? Özellikle yarım gün arıyorum.[/QUOTE]
Benim tanıdığım var

selam bostancıda oturuyorum yaklasık 15 yıldır gittiğim temiz aileler var haftada devamlı olarak referans verebilirim.haftada 2 günüm boş ve iş bakıyorum. tel

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm Temizlikçi arayışınız devam ediyor mu bende temizlik işi yapıyorum pendik te oturuyorum düşünürseniz görüşelim

arkadaşlar merhaba, Pendik,Yenişehir'de güvenilir uzun vade temizlikçi arıyorum. evim 2+1 , yalnız yaşıyorum; yardımcı olabilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…