- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
aynen öyle çünkü hepsi ordaki sayfalardan alışveriş yapıyor hep sıradan hep aynı benim salonumda senin salonun biraz spor tipi beyaz kimse oturmaz kalabalık olunca oturulur oturma odam narçiçeği krem rengi bayılırım iyikide böyle almışım diyorum pembe gelip geçici yaşasın klasiklerBenimde evimde sadece pembe tepsi var onu da yeni aldım esim gülüyor o da herseye bir kulp bulur bir de pembe cicegim var yapay mutfaga koydum instagramdakilerin hepsi birbiriyle aynı sanki dimi? Bana oyle geliyor
Diğer arkadaşları bilmiyorum paketliydi hediyeleri ama ben kendi yetiştirdiğim benjamini ahşap kendimce şık bir saksıya dikip götürdüm dekorla pek uyumlu olmasada emek ve özveri vardı hediyemdeÇok merak ettim, sizler hediye olarak ne götürdünüz
Neydi? A4 deyince aklina araba degilde kagit geliyorsa fakirsin:))))
Benim aklima hic gelmemisti senin aklina gelen tablet:) ama zengin degilim yani orta direk diyelim:)Kendime baya guldum ya
Hediyenin lafı olmaz birine değer verir içinden geldiği gibi hediyeleşirsinBuarada ben hediye olarakta para veriyorum :)) cocugu olanada ole evi olanada. Bise gotursen kesin uymuyo yani
Kesinlikle yaşasın klasikler. Narçiçeği koltugun rengi mi? Ben o renk istedim koltuğumu kanepe daha dogrusu oturma odam icin esimle gittik vizon vardi klasik bunu alalim dedi o an begendim aldim ama pisman olmadim uzerine renkli kirlent koydum pembe gecici cocuk odasi icin bile gecici 14 yasindaki kiz istemez bence ama 6 yasindaki kiz mutlu olur pembe odada diye düşünüyorum. Ama cocugum olsun onada avangarde besik almayı düşünüyorum ahahahhahahahahahahahaaynen öyle çünkü hepsi ordaki sayfalardan alışveriş yapıyor hep sıradan hep aynı benim salonumda senin salonun biraz spor tipi beyaz kimse oturmaz kalabalık olunca oturulur oturma odam narçiçeği krem rengi bayılırım iyikide böyle almışım diyorum pembe gelip geçici yaşasın klasikler
aynen öyle çünkü hepsi ordaki sayfalardan alışveriş yapıyor hep sıradan hep aynı benim salonumda senin salonun biraz spor tipi beyaz kimse oturmaz kalabalık olunca oturulur oturma odam narçiçeği krem rengi bayılırım iyikide böyle almışım diyorum pembe gelip geçici yaşasın klasikler
Benjamin nedir ki su yesil koca yapraklı olan mi?Diğer arkadaşları bilmiyorum paketliydi hediyeleri ama ben kendi yetiştirdiğim benjamini ahşap kendimce şık bir saksıya dikip götürdüm dekorla pek uyumlu olmasada emek ve özveri vardı hediyemde
Benim için değerliydi yani
Çok güzel bir hediye canım bayıldım umarım iyi bakar gelin hanımDiğer arkadaşları bilmiyorum paketliydi hediyeleri ama ben kendi yetiştirdiğim benjamini ahşap kendimce şık bir saksıya dikip götürdüm dekorla pek uyumlu olmasada emek ve özveri vardı hediyemde
Benim için değerliydi yani
Hamişli konu gördüğüm zamanki iç sesim.Hamiş arapçadır. Not anlamına gelir. Göbüşle bebişle ilgisi yok.
Katiliyorum ama eskidendi o hediye alip goturmek gibi geliyo , bak sen goturdun hic uymadi evine. . Muhtemelen ya cope atar ya da baskasina verir. Heleki bir kac kisi gidiyorsak kesin para koyariz. Herkes 50 lira bile koysa mesela.. 4 kisiden eder 200 lira. Kendi gitsin alsin ne alcaksa.Hediyenin lafı olmaz birine değer verir içinden geldiği gibi hediyeleşirsin
Burada amaç mutlu etmek önemsendiğini hissettirmektir
Geçmiş olsun;(Benjamin nedir ki su yesil koca yapraklı olan mi?
Bende begonya menekse kedi merdiveni koloso begonvill ve mevsimlik papatyaya benzer cicek kasimpati var yeni eve taşındım cicek acmiyorlar sevmediler yeni evin balkonunu daha da acısı kasımpatı soldu acacak zamani gelmeden rezil oldu yavrumerguvan im vardi tasinirken nanay oldu sanirim goremedm onu erguvan bonzai ydi ama kucuk agac. Yeni cicekler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum cok üzgünüm petunyalarim bile soldu harikalardi ve mis gibi se kokuyolardi
Geçmiş olsun;(
Çiçek açan bitkiler bazen nazlı olbiliyor bulunduğu ortama uyum sağlayamayabiliyor
Menekşelerim var hepsi mutfaktalar keratalar seviyorlar mutfağı ben gibi
Benjamin gibi yeşil yapraklı sağlam bitkiler şse uyumludurlar asgari bir bakım yetiyor
Perde arkası bir güneş ve nemli bir ortam yetiyor güzellerimeAnnemde bana menekşeyi mutfaga koy mutfağı seviyorlar dedi ama gunes cok almiyor direk almiyor gunesi sevmez cok dedi dogru mudur
Benjamin nedir ki su yesil koca yapraklı olan mi?
Bende begonya menekse kedi merdiveni koloso begonvill ve mevsimlik papatyaya benzer cicek kasimpati var yeni eve taşındım cicek acmiyorlar sevmediler yeni evin balkonunu daha da acısı kasımpatı soldu acacak zamani gelmeden rezil oldu yavrumerguvan im vardi tasinirken nanay oldu sanirim goremedm onu erguvan bonzai ydi ama kucuk agac. Yeni cicekler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum cok üzgünüm petunyalarim bile soldu harikalardi ve mis gibi se kokuyolardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?