- Konu Sahibi pembeFrezya
-
ya işte hakkaten içim bi tuhaf oluyo benim de dikişlere krem sürerken :120: sonuçta ilk kez biyerim dikiliyo bi de oraya dokunmak falan uuuuu çok kötü.. bastırarak yedir kremi demişti doktorumun tatlı hemşiresi ama ben bastırsam içim geçer bayılır kalırım kesindoktoruma ben masajı sordum gerek yok masaja dedi bana, ama işte ben duramıyorum uslu uslu en iyisi ben kendi kendime arada böyle mıncıklayım falan o da benim masajım olsun
bu arada teşekkür ederim karamelimm hepimiz şekeriiz
edit: hep kelimeleri yanlış yunluş yazıyorum düzeltiyorum ikide bir :95:
kızlaaaaarr bu arada ben haaaaalen güzel bir sporcu sütyeni bulamadım ameliyat sonrası için :95: deli olucam ya iyi markalarda bile saçma sapan babanne sütyenleri ortasından dikişli falan tuhaf tuhaf :s
bana ameliyat sonrası sütyen veya sporcu sütyeni alabileceğim bi marka önerir misiniiiz lütfeeeen :92: kendi kullandıklarınızdan gördüklerinizden vs vs
kötü örnek olmak ıstemem ama ben sadece ilk 1 ay kullandım kremi,foruma gırmesem amelıyat oldugumu bıle hatırlamıyacagım sanırım:))))))))
marks&spencer da ameliyat sonrası ikili paketler var ama şekli şemali hoşuna gidermi bilmem balensiz ve ameliyat sonrası için bugün aldım
:80:
pembefrezya profil resmine ba-yıl-dım! gerçekten çok güzel duruyorlar, tam benim istediğim gibimaşallah diyorum, bi nazar boncuğu da benden
canım harika görünüyorsun valla mükemmel tuu tuuu nazar değmesingüle güle kullan darısı bekleyen bizlerin başına :2:
teşekkür ederiiimm kızlaaarçok mutlu oluyorum yorumlara darısı isteyen heeeerkesin başına inşallah :92:
Canim ya 410 cc ile sen kac beden oldun? 410 kulaga cok buyuk geliyo ama resimde cok dogal görunuyorlar, inanilmazzz
E çok zor dimi ya! bence de!! E yaparken bildiğin ordan oraya savuruyosundur yanı yavrucaklarısana doktorun böyle içe içe mi bastır dedi aresyacım?
cuburum peki izlerin ne alemde??? kaçıncı gün kullanmaya başlamıştın hatırlıyor musuuun? :)
marks&spencer da ameliyat sonrası ikili paketler var ama şekli şemali hoşuna gidermi bilmem balensiz ve ameliyat sonrası için bugün aldım
:80:
15. gün basladım canım:92:
canım bir de pentiye bak. çok cici straplez bir sütyen almıştım. ne yazıkki denemeden aldım başka şehirden rahatsız ediyor küçük geldi sanırım. straplez, yavru ağzı rengi, sırtı tamamen dantel, göğsü de ince sünger üzeri dantel, arası azıcık büzgülü. askıları çıkıyor. çok cici. yawru ağzı olması çok tatlı ya. küçük kız sütyeni gibi. e öyle sayılır, memişler yeni çıktı yadediğim gibi bir bak, dene ama.
valla dorhacım ben onları denedim resmen faciaydısatendi sanırım onlar böyle uçları boş kalıyo tuhaf tuhaf korkunç oldu bana taş gibi olduklarındandır belki.. ama teşekkür ederim tavsiye içinn
sen de güle güle kullan arkadaşım
canım bir de pentiye bak. çok cici straplez bir sütyen almıştım. ne yazıkki denemeden aldım başka şehirden rahatsız ediyor küçük geldi sanırım. straplez, yavru ağzı rengi, sırtı tamamen dantel, göğsü de ince sünger üzeri dantel, arası azıcık büzgülü. askıları çıkıyor. çok cici. yawru ağzı olması çok tatlı ya. küçük kız sütyeni gibi. e öyle sayılır, memişler yeni çıktı yadediğim gibi bir bak, dene ama.
wauuuw arkası tüllü müllü harika bişeye benziyo anlattığına göreee!bakıcam ben de pentiye en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?