- 4 Şubat 2011
- 368
- 4
-
- Konu Sahibi pembeFrezya
kesinlikle yaklaşıyorlar,bence daha tam şekli öncesi bu kadar ödemliyken bile muhteşemler,bence naci beyin yaptığı en güzel ameliyatlardan birisi oldun pembişimm.. asıl sen istediğin kıyafeti denerken ve üzerinde nasıl yakıştığını gördüğünde yaşayacağın mutluluğu düşünmeleğiiimmm teşekkür ederim yine gülümsetiyorsun her zamanki gibiaralarının ayrıklığına homurdanıp duruyordum ama yaklaşıyorlar değil mi aradaki ödem indikçe ama halen arası acayip şiş. yani ortasına bastırınca hala gömülüyo parmağım zaten kontrolümde de halen çok ödemlisin aşırı değişecek görüntü dediler.. bakalım ne olacaaak nasıl olacaaak
canım beniiiimmm kendi güzel gönlü güzel arkadaşııım tam bu satırları yazarken seninle konuştuumyerim seni yer yeeeeer
doktorumun sihirli elleri bakalım daha kimleri mutlu edeceeekdoktorumuzla ilgili düşüncelerine kelimesi kelimesine katılıyorum canımm.. iyi ki iyi kiiiii bulmuşum O'nu.. çıkardığı harika sonuçların yanısıra şefkati sıcaklığı da inanılmaz benim canım doktorumun.. hala narkozdan ayıldığımda naci beyin yanağımı okşayarak şefkatle gülümseyişi burnumdan makas alışı gözümde canlanıyo zaman zaman gözlerimin içindeki ışıltıyı farketmemek mümkün değil zaten artık senin de ışıltın ömür boyu kaybolmasın bitanemmm
kızlaaaaarr bu arada ben haaaaalen güzel bir sporcu sütyeni bulamadım ameliyat sonrası için :95: deli olucam ya iyi markalarda bile saçma sapan babanne sütyenleri ortasından dikişli falan tuhaf tuhaf :s
bana ameliyat sonrası sütyen veya sporcu sütyeni alabileceğim bi marka önerir misiniiiz lütfeeeen :92: kendi kullandıklarınızdan gördüklerinizden vs vs
kesinlikle yaklaşıyorlar,bence daha tam şekli öncesi bu kadar ödemliyken bile muhteşemler,bence naci beyin yaptığı en güzel ameliyatlardan birisi oldun pembişimm.. asıl sen istediğin kıyafeti denerken ve üzerinde nasıl yakıştığını gördüğünde yaşayacağın mutluluğu düşün
cnm ayyıldıza baktınmı yada aresyanın kullandığı sütyende rahatmış oda olabilir
benim doktorumun verdiği artık daha rahat şişlikler indi üstler normal göğüs kıvamında nerdeyse ama altlar hala sert sanırım artık böyle kalıcaklarben kom dan aldım bir tane oda rahat ama medikalden aldığımla daha rahat ediyorum
bakayım canım ayyıldıza en kısa zamanda Koma da bakayıımAresyanınki de gerçekten güzeldi onu bi sorayım nerden almış. benim de ameliyattan sonra giydiğim rahat ama renginden nefret ediyorum ya bi de o kapkalın askılar tshirt altında iğrenç duruyo :95:
benim ödemlerim de sertliğim de halen duruyor :95: üstler daha yumuşak altlar sert mi oluyormuuuş???masaj da yapmıyorum ben nasıl yumuşayacaksa bunlar kendi kendilerine pöfff!
cnm benimkininde rengi kötü ama dışarı çıkarken kom takıyorum evde içrenç renkliyi
senin yöntemi unuttum ama benimki dual plane üstler hakkaten yumuşadı
üstte siilikon kas altında kalıyor ama nasıl hemen yumuşadı bilmiyorum altlar henüz üstler kadar yumuşak değil buda sanırım kas üstünde kalmasından kaynaklanıyor en azından ben öyle umuyorum
ben yan yatıyorum çoğu kezde ne tarafa yattıysam o göğsümün üstünde uyanıyorumsanırım bu masaj görevi gördü çok uzun süreli yatmıyorum zaten uykum çok hafif oğluma bakmak için çok sık uyanırım her uyandığımda diğer tarafa yatıyorum ama kesinlikle protezi hissetmiyorum buda ayrıca sevindirici benim için çünkü kesinlikle sırtüstü yatmaya alışamadım illaki yan yatıcam :95:
yaa valla biri bana masajı anlatsa ben kendi bildiğime yapıcam masajımı içimde kalmasın diye
10 mu!ters E mi yapcam protezi tutup! büyük E mi küçük e mi ayh o ne ya beceremem ki bu masajı zaten ben sadece yanlardan ortaya ortaya bastırsam noolur ki acabaaa protezime bişey olursa da KALEm tarif etti yap dedi Naci beyy derimm yerim seni
karamelim ben de dual plane oldum, üst kısımlar ilk günlerdeki kadar taş değil ama halen sertler.. alt kısma da dokunmaya korkuyorum valla ben protezi hissedersem diyedikiş izlerinin üzerine kremi sürerken bile huylanıyorum yani "ayh çok bastırırsam acaba protezi hisseder miyim" diye başından beri protezin bi kısmının kasın üzerinde olması bana bu tedirginliği verdiği için bi türlü atamadım içimden. fobi yapıcam kendi kendime neredeyse bunu
ben de geçen gün yan yattım. ertesi gün incelerken bi baktım göğsümün biri daha yuvarlak biri daha oval!!! şok oldum resmen aklım çıktıhemen soluk soluğa kliniği aradım yamulmuş bu bişey yaptım ben buna diye meğer yan yattığım için ve çoook ödemli olduğum için ödem diğer tarafa kayabiliyormuş öyle.. geçti sonra o görüntü
karamelim bişi sorcam sana da mı vermedi doktorun masaj? yaa valla biri bana masajı anlatsa ben kendi bildiğime yapıcam masajımı içimde kalmasın diye
10 mu!ters E mi yapcam protezi tutup! büyük E mi küçük e mi ayh o ne ya beceremem ki bu masajı zaten ben sadece yanlardan ortaya ortaya bastırsam noolur ki acabaaa protezime bişey olursa da KALEm tarif etti yap dedi Naci beyy derimm yerim seni
ay alemsiniz valla kızlar sizi çok seviyorum ya:))))
pembem harika olmuşsun canım çok yakışmış maaşallah sana:)
bu arada çok şey kaçırmışım çilek reçeli yapıyorum hala kaynıyorlar.yakalarım artık pazar günü sizleri.öpüyorum hepiniziiiii:92:
cnm benim nerdeyse bir ay olucak artık yan yatarken çok rahatım çok şükür benimde seninki gibi şeklinde değişmeler oluyyor hala ama artık alıştım öğlene doğru o şeklini alıyor
protezi hissetme konusunda ben pek çekinmedim ilk hafta hissediyordum yanlardan doktorum normal derin esnek değildi büyük istedin zamanla oturcak dedi :86: sonraki haftalarda gerginlik gittikçe protezi aradım ama bulamadımhala sürekli bakıyorum ama yok içire kaçtılar sanki
ben huylanmadığımdan baya oynadım amaaa gel gelelim dikişlere krem sürme faslınahiççç cesaretim yok dokunmaya eşim sağolsun içim acaip oluyor dokununca bide ilk zamanlar dikişleri hissedemiyorduk ya işte ozamanlar kafamı çeviriyordum eşim sürerken :86:
masaja gelince ben yapıyorum masajı ama kalem zaten tarif eetmiş benden önce
hey allam ne şekersin yahu sennnilk zamanlar benimki çok ayrık diye sadece senin dediğin gibi yanlardan ortaya doğru ittirerek masaj yapıyordum ama şimdi biraz farklı evirip çeviriyosun
doktoruna sormadan sakın masaja başlama eminim zamanı gelince o sana söylicektir
kızlarr ben de yanlardan üstlerden yapıyorum bide arasına hafif böyle eğimine göre dokunuyorum..E falan nasıl yani..ben bilmiyorum!!:26:
bak bak bi de çamura yatmak hımmmmsana masaj yasak yapmasana kuzucum,gerek olsaydı zaten yap derdi naci bey..vallahi şeklini filan kaydırısın yamuk bişey haline getirisen karışmam ama...maşallah nazar değmesin canım benim
E çok zor dimi ya! bence de!! E yaparken bildiğin ordan oraya savuruyosundur yanı yavrucaklarısana doktorun böyle içe içe mi bastır dedi aresyacım?
evet birinin benim böyle gözümü korkutması lazım biraz sütyenin ortasını diktiğimde de suç üstü basmıştın sen beni meleğim tamam yapmıcam ben zaten "E" ama ittiriyim ortaya ya ozaman bişey olmaz dimi?? birazcık yaklaşsınlar :97:
şu yavrucukları rahat bıraksan,bi kendi hallerine bıraksan neye uğradıklarını anlasalar.. dikiyosun,parmakla bastırıyosun,çeşit çeşit şekil yapıyosun... bırak kendi hallerine ,yerlerine yeni yuvalarına alışsınlar,oryantasyon sorunu yaşatmasana protezlere...zavallıcıklar yaptığın muamele karşısında en sonunda vücudunu bırakıp gitmek isteyecekler