pembe oturma odamı nasıl buldunuz ve tavsiyeleriniz :)

Güzel görünüyor ama umarım kullanışı da kolaydır. Evinizde çocuk yok inşallah, yoksa bu koltukların hakkından gelirler :KK53:

henüz çocuk olmadan açık renk koltuk alalım dedik. içimizde kalmasın. Annemde sürekli koltuklar çok açık renk deyip duruyor :KK47: aldırmıyorum. sonuçta eve gelince içim açılıyor :KK68:

10. SAYFADA TAVSİYELER ÜZERİNE DEKORE ETTİĞİM SALONUMUN FOTOLARI VAR. DAHA DA ALINCA AKLIMDAKİLERİ EKLEYECEĞİM. HERKESE TEŞEKKÜRLER :)

Merhaba. ben oturma grubumu çok severek aldım. fakat renk pembe olduğu için kombinlemem çok zor oldu. çoğu şeyi tamamladım fakat hala eksikler var.

duvara tablo olacağım nasıl bir şey olmalı. ben koyu pembe ve beyaz renk ağırlıkta bir şey düşünüyorum.

masa örtüsü olarak runner almayı düşünüyorum. nasıl olmalı?

masa üstündeki duvar boş kaldı. ne koyabilirim?

duvardaki stickerin yuvarlak yerine saat alacağım. nasıl olmalı?

duvardaki rafım küçük. dekorasyon olarak ne ekleyebilirim?

arkaşlarım tavsiye ederken pon perde koy diyorlar. fakat fon perde koltuğun arkasında kaybolabilir diye düşünüyorum. bu sebepten stor olan duvarı gri renge mi boyatsam acaba?

tavsiyelerinizi bekliyorum... :)

Eki Görüntüle 844822

Eki Görüntüle 844823

Eki Görüntüle 844824

Eki Görüntüle 844825

Eki Görüntüle 844826

Eşyalarınız İder mi?
Hoş olmuş mutlulukla oturun.

teşekkürler kızlar.
sonunda masam üzerine ayna aldım. üzerine de süs olarak maskelerimi koydum :KK70:

Eklentiler

• IMG_5426.JPG
    IMG_5426.JPG
    91,1 KB · Görüntüleme: 286
saate bayıldım canım sticker la beraber çok orjinal olmuş, masa üstü de güzel fakat bana kalırsa tabloyu biraz daha canlı alabilridin ve içinde farklı renkler de olmalıydı biraz mesela pembe yanına tatlı bi mavi tonu vs... ama bu da güzel mi güzel yakışmış mı elbette :KK66:

Esiniz bu odwyi kullanmaktan memnun mu. Ben dusunemiyorum. Bu kadwr pembenin icinde bir erkek. Birakin erkegi kendimi dusunemedim. tarz meselesi diyelim.
Iyi gunlerdeoturun.

canım çok çok beğendim. sadece masa ve masa üstü duvar için aksesuvar bak bence başka hiç bir şeye gerek yok. çok boğabilir koltuklar çiçekli olduğu için zaten yeterince hareket katıyor daha fazlası sadelikten uzaklaştırır. benim koltuklarımda çiçekli duvarlarımı sırf bu yüzden boş bıraktım

Pastel tonları çok severim. Evine de bayıldım. Ağız tadıyla otur..

Esiniz bu odwyi kullanmaktan memnun mu. Ben dusunemiyorum. Bu kadwr pembenin icinde bir erkek. Birakin erkegi kendimi dusunemedim. tarz meselesi diyelim.
Iyi gunlerdeoturun.

eşim hiç pembe giymez ama bu oturma grubunu istediğimde ok dedi. o da beğendi. :KK22: sanırım rahatlatıcı bir yanı var o yüzden olabilir.

canım çok çok beğendim. sadece masa ve masa üstü duvar için aksesuvar bak bence başka hiç bir şeye gerek yok. çok boğabilir koltuklar çiçekli olduğu için zaten yeterince hareket katıyor daha fazlası sadelikten uzaklaştırır. benim koltuklarımda çiçekli duvarlarımı sırf bu yüzden boş bıraktım

canım 11 ci sayfada yeni masamı paylaştım canım. bir bak bakalım beğenecek misin? :KK19:

X