- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
şunu anlamadım yahu? eğer pembe internet cafeler olursa, diğerlerine yani erkekli olanlara bayanların girişi yasaklanacakmı? yani kadınları zorlamı pembe internet cafeye sokacaklar? haberde buna dair bişi yazmıyor. he böyle bi zorlama varsa kesinlikle benim aklıma yatmaz ama tercih olarak kadınlara özel cafenin olması, bunu tercih eden kadınların olması beni rahatsız etmez? neticede özgürüz değilmi?
aslında pek de özgür olmuyoruz,
diger kafelere bir kadın olarak girdiginde -eşege bile bakan abazanları gectim- normal gibi gozuken erkekler icin dahi hayvanların önüne atılan et parcası gibi olursun.
tecavüze ugrasan "e biz size kafe acmıstık niye orayı tercih etmedin, aranıyor muydun? tahrik etmissin " denilip bırak karsındakinin suclulugunu, o insancık ın mahkemede indirim almasına bile sebep olursun. benzer davalar, sonuçlar yok mu?
otobusu, kafeyi ayırmayla başlar, sonra- bir uyenin de yazdıgı gibi- sokakları, kaldırımı ayırmaya kadar gider bu, çunku mantık aynı. ben kaldırımda yanyana yürümek istemedigim erkegi nasıl ordan atabilirim?
bazı yemek yenilen, eglence icin gidilen yerlerde nasıl ki kons. yoksa ve ailece vakit geciriliyorsa benzer şekilde her internet kafe de bir degil.
yasaklı siteleri koyduktan sonra orada tezini duzenlemeye calısan, cıktı alan, ya da oyun oynayan insanın derdi neden sen olasın?