‘Pembe otobüs’ten sonra yeni tecrit: Pembe internet kafeler geliyor

pembe otobuse karsıyım ama net kafeye degılım.
çünkü net kafe gercekten berbat yer, bayanlara özel olması gereken seylerden biri.
bir sürü manyak, pis tipler oluyor oralarda.
pembe cafe olana kadar ınternet fıyatlarını bıraz düşürüp her eve ınternet kampanyası yapsalar daha saglıklı olmaz mı ..

şunu anlamadım yahu? eğer pembe internet cafeler olursa, diğerlerine yani erkekli olanlara bayanların girişi yasaklanacakmı? yani kadınları zorlamı pembe internet cafeye sokacaklar? haberde buna dair bişi yazmıyor. he böyle bi zorlama varsa kesinlikle benim aklıma yatmaz ama tercih olarak kadınlara özel cafenin olması, bunu tercih eden kadınların olması beni rahatsız etmez? neticede özgürüz değilmi?

ne kadar düşürselerde herkes alamıyor evıne. tabı kı düşse fıyat cok ıyı olur
ben operatore 66 lıra oduyodum kapatıcagımı soyledım 54 lıraya ındıler ,demek kı ınebılıyo ıslerıne gelmıyor bence ...

şunu anlamadım yahu? eğer pembe internet cafeler olursa, diğerlerine yani erkekli olanlara bayanların girişi yasaklanacakmı? yani kadınları zorlamı pembe internet cafeye sokacaklar? haberde buna dair bişi yazmıyor. he böyle bi zorlama varsa kesinlikle benim aklıma yatmaz ama tercih olarak kadınlara özel cafenin olması, bunu tercih eden kadınların olması beni rahatsız etmez? neticede özgürüz değilmi?

Bu forumda mantık farklı işliyor.

Haber ile ilgili yoruma gelince eğer böyle bir uygulama olursa tercih edeceklerden biriyim.

Her şeyi ayırıp yasaklayacaklarına EĞİTİM'e önem verilse.
çocukları insan gibi birbirine saygılı yetiştirseler.Küfürbaz bir toplum olmamak için önce başımızdakiler mecliste küfür etmeseler kavga etmeseler.

'Pembe Otobüs, ilk olarak Mexico City’de toplu taşımalardaki tacizi engellemek için sefere konulan sadece kadınların kullandığı otobüslere deniyordu.'

(Alıntı)

bu guzel gelebilir ama ileriye donuk hicde guzel seyler getirmez yarın oburgun yolları ikiye bolup kadın tarafı erkek tarafı yapacaklar sonrasında magazalarda normal cafelerde heryerde bu ayrıstırma devam edecek bu cozum degil cozum ailelerin cocuklarını iyi yetiştirebilmesi kadın veya erkek degil insan gozuyle baktırabilmek.. suclar ve cezaların ortusmesi lazım yani siddet uygulayan taciz eden salınmayacak

Yil 2015 diyelim bizler simdiden hatta bundan 5 yil oncesinden cocuklarimizi ahlakli yetiştirmeye başladık, 15 18 yıl sonra böyle duzgun genclik gelecek. E peki simdi bozuk olan pis insanlardan korunmak gerekmez mi? Fatih'te pembe otobus yok ama bayan otobüs şoförü var, gördüğümde şok olmustum cok da sevinmistim.
Bayan Şoförlerin bir gun artmasini diliyorim sadece..

Bence pembe internet cafe ck guzel. Cafelere rahat gidilmiyor sapik sapik bakiyorlar ekranimiza sinir oluyorum bence iiyi fikir Sapiklar olmedikce

Karma olana giden bayana da sey damgasi vururlar bu kezde...

alınan önlemlere bakıldığında aslında hep kadınlar bir yerlerle sınırlanıyor...
özgürlük adına yanlış evet ...
ama bu ülkenin de bir gerçeği var ki o da hala aramızda çocuğa hayvana göz diken pislikler var..iğrençlikte kadına uygulanandavranışta sınır yok... .bu nedenle özgürlük adına yanlış bu ülke adına mantıklı bir karar...

Biz birine emanet olabilecek, kendi vücudu hakkında karar verebilecek zekaya sahip olmayan, gerizekalı insan topluluğu değiliz. içim daraldı artık. Ben o internet cafeye girmek istiyorum ve bir şey olmadan da çıkmak istiyorum. Bence özgürlük budur, sakınmak saklamak değil.

Bu konuyu gördükçe sinirim zıplıyor ya. Evet internet kafeler kadınların girebileceği bi ortam değil. İğrenç pislik yerler. Adımımı atmam mecbur kalmam inşallah. o pislik yuvalarını temizlemek yerine erkekleri bi kültür seviyesine çekmek yerine kadınları ayırmak yine. Toplum içinde bir erkeğin kıza yan bakmasını ayıplamak erkeği sindirmek utandırmak varken kadınları neden uzaklaştırıyoruz. Otobüste metrobüste taciz olsa eskiden olay çıkardı adamı linç ederlerdi. Artık insanlar buna bile tepki vermiyor.

Biz birine emanet olabilecek, kendi vücudu hakkında karar verebilecek zekaya sahip olmayan, gerizekalı insan topluluğu değiliz. içim daraldı artık. Ben o internet cafeye girmek istiyorum ve bir şey olmadan da çıkmak istiyorum. Bence özgürlük budur, sakınmak saklamak değil.
aynen işte o internet cafeye girip birsey olmadan cıkmak olay ben anlık cozumler degil kalıcı cozumler arıyorum ya neden ben saklanıyım karsımdakine bu daha fazla cesaret vermek olmazmı ilerde daha buyuk sorunlara yol acmayacakmı bu o adam yaptıgının bedelini odeyecekki digerlerine ibret olsun girdimi iceriden cıkmyacak bir el tacizine versinler 5 yıl hapis yanlıslıkla dokuncaklar diye odleri patlar..

X