pembe cafe olana kadar ınternet fıyatlarını bıraz düşürüp her eve ınternet kampanyası yapsalar daha saglıklı olmaz mı ..pembe otobuse karsıyım ama net kafeye degılım.
çünkü net kafe gercekten berbat yer, bayanlara özel olması gereken seylerden biri.
bir sürü manyak, pis tipler oluyor oralarda.
ne kadar düşürselerde herkes alamıyor evıne. tabı kı düşse fıyat cok ıyı olurpembe cafe olana kadar ınternet fıyatlarını bıraz düşürüp her eve ınternet kampanyası yapsalar daha saglıklı olmaz mı ..
ben operatore 66 lıra oduyodum kapatıcagımı soyledım 54 lıraya ındıler ,demek kı ınebılıyo ıslerıne gelmıyor bence ...ne kadar düşürselerde herkes alamıyor evıne. tabı kı düşse fıyat cok ıyı olur
aman ne kadar da ındırmısler..bence çok fazlaben operatore 66 lıra oduyodum kapatıcagımı soyledım 54 lıraya ındıler ,demek kı ınebılıyo ıslerıne gelmıyor bence ...
hata ettım bıraz daha ustlerıne gtmedımm,gercekten ınternet her evde olmalııı benceeaman ne kadar da ındırmısler..bence çok fazla
şunu anlamadım yahu? eğer pembe internet cafeler olursa, diğerlerine yani erkekli olanlara bayanların girişi yasaklanacakmı? yani kadınları zorlamı pembe internet cafeye sokacaklar? haberde buna dair bişi yazmıyor. he böyle bi zorlama varsa kesinlikle benim aklıma yatmaz ama tercih olarak kadınlara özel cafenin olması, bunu tercih eden kadınların olması beni rahatsız etmez? neticede özgürüz değilmi?
şunu anlamadım yahu? eğer pembe internet cafeler olursa, diğerlerine yani erkekli olanlara bayanların girişi yasaklanacakmı? yani kadınları zorlamı pembe internet cafeye sokacaklar? haberde buna dair bişi yazmıyor. he böyle bi zorlama varsa kesinlikle benim aklıma yatmaz ama tercih olarak kadınlara özel cafenin olması, bunu tercih eden kadınların olması beni rahatsız etmez? neticede özgürüz değilmi?
aynen işte o internet cafeye girip birsey olmadan cıkmak olay ben anlık cozumler degil kalıcı cozumler arıyorum ya neden ben saklanıyım karsımdakine bu daha fazla cesaret vermek olmazmı ilerde daha buyuk sorunlara yol acmayacakmı bu o adam yaptıgının bedelini odeyecekki digerlerine ibret olsun girdimi iceriden cıkmyacak bir el tacizine versinler 5 yıl hapis yanlıslıkla dokuncaklar diye odleri patlar..Biz birine emanet olabilecek, kendi vücudu hakkında karar verebilecek zekaya sahip olmayan, gerizekalı insan topluluğu değiliz. içim daraldı artık. Ben o internet cafeye girmek istiyorum ve bir şey olmadan da çıkmak istiyorum. Bence özgürlük budur, sakınmak saklamak değil.