Sivilceli Ciltler pembe maske kullanıcıları lütfen yardım......

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben pembe maskeyi kullandım sivilcelerim geçmedi ve çok acıtıyo yüzüne ağda yapmış gibi oluyosun ,
önerir miyim?hayır.

Ben de internette pembe maske reklamlarını görüp aldım, yüzümde sivilceler vardı..uyguladım bir kaç kere hiç bir etksini göremedim,sivilcelerim azalmadı tam tersi kızarıklıklar arttı..kardeşimin doktor tavsiyesiyle aldıgı imexe başladım ve uyumadan önce nemlendirici ile kullanıyorum, çok aşırı değildi zaten ama hiç bir şey kalmadı şimdi..hiç bir yan etkisi de yok.

bende imex kullandım ve çok faydasını gördüm doktor tavsiyesi üzerine aldım hiç bi yan etkisi yok gerçekten ve sivilceleri geçiriyor sivilce sorunu olanlara öneririm..

bende imex kullandım ve çok faydasını gördüm doktor tavsiyesi üzerine aldım hiç bi yan etkisi yok gerçekten ve sivilceleri geçiriyor sivilce sorunu olanlara öneririm..

doktor bana o kremi önermedi am kullandığım hiçbir krem işe yaramadı şımdiler de yok gibi ama yani bir ürün duydum onu almaya karar verdim La Roche Posay Duo hem sivilcelere iyimiş hem de leklelere kullanan var mı????? sonucu yazarım umarım faydalı olur...

doktor bana o kremi önermedi am kullandığım hiçbir krem işe yaramadı şımdiler de yok gibi ama yani bir ürün duydum onu almaya karar verdim La Roche Posay Duo hem sivilcelere iyimiş hem de leklelere kullanan var mı????? sonucu yazarım umarım faydalı olur...

Direk bu ürünü kulanmasam bile La Roche ürünlerini kullanmışlığım var.Roacutane tedavısınden sonra hem yuz yıkama jelını hemde nemlendırıcısını kullanmıstım.Şuan ise tekrardan yüz yıkama jelini kullanıyorum.Ben La Roche dan çok memnunum.Dediğiniz ürününde başarılı oldugunu etrafımdan duymuştum.

Ben düzenli olarak cilt bakımına giden biriyim.Bu pembe maske furyası daha ortaya çıkmadan gittiğim yerde bana bir kaç seans pembe bir maske uygulanmıstı.Yüzümde kalıp gibi kalan bir maskeydi.Ardından televızyonlarda gorunce sordum gittigim yere işte sana yaptıgımız maske dediler.Yıllardır olan bir maske ama biranda unlu oldu dıyolar.Bu maske cildin yuzune çıkmıs baş gostermıs sıvılceler için deilmiş arkadaslar.Deri altında olusan kıstlesmiş sıvılceler için bir maskeymiş.Ve hatırlıyorum ben ılk cılt bakımın abasladıgımda yuzumu elledıgımde içinin putur putur oldugunu hıssedıyordum.Ama dısında sıvılce yoktu.İçten putur putur dıstan hafif şiş gibi duran sıvılcelerım vardı.Bu maske işte bu deri altındakı kistlesmelerin açılmasında işe yarıyor.Aynen bende de yaradı.O kistlesmelerden kurtuldugumdan beri de bir daha uygulamadılar bana bu maskeyı.Bazı kanllar ınternet sıtelerı resmen kandırmaya calısıyorlar ınsanları.İyice arastırın cildiniz asıl sorununu öğrenin ona gore kullanın derim.hatta imkanınız varsa bir merkeze gidip orda yaptırın.Çünkü biraz sert ve değişik bir maske.

Eşim güneş lekesi için kullanıyor bense deniyeyim dedim.Ciltteki ölü deriyi atıyor hafifte yoluyor suratını ,,parlak parlak oluyosun.Birde siyah noktaları söndürüyor gibi geldi bana sivilce oluşumunu da önlüyor sanki.Yada bende sivilce siyah nokta kaynaklı olduğu için öyle oldu.Siyah noktaları kurcalayıp sivilceye çevirtme gibi bir özelliğim vardırda

Direk bu ürünü kulanmasam bile La Roche ürünlerini kullanmışlığım var.Roacutane tedavısınden sonra hem yuz yıkama jelını hemde nemlendırıcısını kullanmıstım.Şuan ise tekrardan yüz yıkama jelini kullanıyorum.Ben La Roche dan çok memnunum.Dediğiniz ürününde başarılı oldugunu etrafımdan duymuştum.

çok sevindim peki yüz yıkama jelinin hangi serisini kullanıyorsun?

Bende kullandım inan bana hiç bir faydası yok kil maskesi kullanmanı öneririm. Eczanelerde 1 senelik kullanım için satılıyor fiyatı 110 TL civarı bnm yüzümü düzeltmeye başladı

canım ben kullanmadım ama bi güzellik uzmanı vardı tanıdığım o satıyordu sordum ona nasıl bir krem diye dedi ki evde kullananlar maskeyi çıkarırken yüzlerini yırtıyorlarmış çok sert bir maskeymiş artı kılları da alıyormuş onun yanında sivilceler için o kadar da etkili değil dedi ben şahsen özellikle kıl ve yüzü yırtma olayını duyunca vazgeçtim

Bende kadıköy dermatecden aldım 79lira la sante marka orjinal kodu da var zaten.üstünde yazıyor uygularken yüzünü önce sıcak suyla yıkayacaksın kuruduktan sonrada sıcak suyla yumuşatıp öyle cıkarıyorsun yoksa agda gibi tüyleri yolar.ben de daha yeni kullanıcam inşallah daha sonra yorumumu yazarım :))

ben kullandım ama yüzüm daha beter oldu heryerde koca koca svlceler çktı hiçbr işe yaramıyor sadece çekerken onu tüylerinide çekiyo hepsi bu şuan yüzüm onun yuzunden berbat durumda nasl dzeltcem dıe düşünüyorum hç tavsiye etmem kullanmanı onun yerne cildyeciye gt deerm ben:KK43:

Bence böyle şeyleri kendi başımıza uygulamamız doğru değil...illaki bir uzman doktora danışmak lazım..
zaten sorunlu olan cilt hassastır uygulanan şeye nasıl tepki vereceğini bilemeyiz...kullanmadım ama biraz araştırdım..
uygulandığında önce belli bir dereceye kadar ısınıyormuş sonra soğuyormuş...
böyle birşeyin her cilde uygun olup olmadığını öğrenmek lazım...

Bide arkadaşlar araştırırken dikkatimi çekti... İstanbul'da tek bir merkezde uygulandığı söyleniyor..
işte bu ünlülerin gittiği yermiş..hatta bir tv kanalında çıkmışlar..öyle bir geçerki dizisindeki berrin'le pembe maske
yayılmış birçok internet siteside dahil kozmetik malzemeleri satan yerlerde falan satılıyor..
ama tv deki bayanın söylediğine göre onlar gerçek değilmiş sadece kendi merkezlerinde yapılıyormuş..ne kadar doğru bilinmez tabi..
fakat illaki denemek istiyorsakda bir önceki msj da belirttiğim gibi bir doktora danışmak
lazım...
ya da güvendiğimiz iyi bir merkeze gitmeliyiz.. bide anlatılanlara göre uygulama öyle diğer maskeler gibi kolay değil..
kaş yaparken göz çıkarmamak lazım... :KK9:

kızlar ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu. birisi internetten sipariş vermiş diğeri de bi aktardan almış. internetten alanın sivilceleri daha da artmış kullanmaya başlayınca, diğerinin de yüzü baya soyulmuş geçecek diye sevinmiş ama kullanmayı bırakınca tekrar eskiye dönmüş.
kullanacaklar doktorlara sormadan kullanmasın bence sonuçta cilt bu :KK50:

kızlar yüzümde hiç sivilce yoktu hatta çok beğenirlerdi ama ameliyat oldum ve ameliyat sonrasında problem yaşadım onun etkisi ile yani stresden yüzümde özellikle çenemde sivilce çıkmaya başladı ve bunlar leke bıraktı her ay başka doktora gittim ama fayda etmedi pembe maskeyi çok methediyorlar kullanan var mı ve nerden temin edilebilir lütfen yardım edin :2:

ben aldım ama 3 kez yapabildim kalında sursen incede sursem cıkartırken yuzunu mahvediyor tabi sivilceleri bitirir derler cunku yuzunu tamamen yırtıp yıpratıyor ve hiç bir işe yaramıyor ben orjinalı olsun diye 79 luklardan aldım paranıza yazık adım diyede surdum keşke almasaydım yani o filmlerde bastan duşunulmuş planlarda olabilir once yuzu kotu göster sonra bir anda muhteşem olsun kimbilir dimi:))

Reklamı fazla yapılan abartılan kozmetik ürünlerinin inandırıcı gelmediği gibi pembe maske de bana hiçbir zaman güvenilir gelmemiştir.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin üstünde yazan tanıtım yazılarına dikkat edin; " ......bilmemne sorununa çözülmesine yardımcı olur." diye yazar. Yardımcı olur, direkt olarak çözemez yani.

evet pembe maske efsanesi de sona erdi...peki kızlar benim için önerebileceğiniz bir ürün var mı?ben şunu şu süre kullandım ve şimdi sivilcelerim gitti dediğniz bir ürün?

ilk başlarda sadece yüzümde canlılık oldu fazla işe yaramadığını düşündüm ama etrafımdakilerden olumlu tepkiler almaya başladım eğer fiyatı size çok gelmiyorsa kesinlikle denemeye değer ama düzenli kullanın!!!

X