Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende imex kullandım ve çok faydasını gördüm doktor tavsiyesi üzerine aldım hiç bi yan etkisi yok gerçekten ve sivilceleri geçiriyor sivilce sorunu olanlara öneririm..
doktor bana o kremi önermedi am kullandığım hiçbir krem işe yaramadı şımdiler de yok gibi ama yani bir ürün duydum onu almaya karar verdim La Roche Posay Duo hem sivilcelere iyimiş hem de leklelere kullanan var mı????? sonucu yazarım umarım faydalı olur...
Direk bu ürünü kulanmasam bile La Roche ürünlerini kullanmışlığım var.Roacutane tedavısınden sonra hem yuz yıkama jelını hemde nemlendırıcısını kullanmıstım.Şuan ise tekrardan yüz yıkama jelini kullanıyorum.Ben La Roche dan çok memnunum.Dediğiniz ürününde başarılı oldugunu etrafımdan duymuştum.
çok sevindim peki yüz yıkama jelinin hangi serisini kullanıyorsun?
Bende kullandım inan bana hiç bir faydası yok kil maskesi kullanmanı öneririm. Eczanelerde 1 senelik kullanım için satılıyor fiyatı 110 TL civarı bnm yüzümü düzeltmeye başladı
canım ben kullanmadım ama bi güzellik uzmanı vardı tanıdığım o satıyordu sordum ona nasıl bir krem diye dedi ki evde kullananlar maskeyi çıkarırken yüzlerini yırtıyorlarmış çok sert bir maskeymiş artı kılları da alıyormuş onun yanında sivilceler için o kadar da etkili değil dedi ben şahsen özellikle kıl ve yüzü yırtma olayını duyunca vazgeçtim
kızlar yüzümde hiç sivilce yoktu hatta çok beğenirlerdi ama ameliyat oldum ve ameliyat sonrasında problem yaşadım onun etkisi ile yani stresden yüzümde özellikle çenemde sivilce çıkmaya başladı ve bunlar leke bıraktı her ay başka doktora gittim ama fayda etmedi pembe maskeyi çok methediyorlar kullanan var mı ve nerden temin edilebilir lütfen yardım edin :2: