B Birii Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 401 193 53 16 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #21 bulutgzd .!.: Çok geçmiş olsun sizi de Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dış gebeliğin psikolojisi özellikle çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın inşaallah
bulutgzd .!.: Çok geçmiş olsun sizi de Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dış gebeliğin psikolojisi özellikle çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın inşaallah
B bulutgzd Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2021 123 47 48 36 16 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #22 Birii .!.: Teşekkürler dış gebeliğin psikolojisi özellikle çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın inşaallah Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğimdi o da biraz üzdü tabi. 5 yıllık evliyiz bir yıldır deniyoruz. Böyle sonuçlanması üzdü inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız
Birii .!.: Teşekkürler dış gebeliğin psikolojisi özellikle çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın inşaallah Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğimdi o da biraz üzdü tabi. 5 yıllık evliyiz bir yıldır deniyoruz. Böyle sonuçlanması üzdü inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız
B Birii Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 401 193 53 16 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #23 bulutgzd .!.: İlk gebeliğimdi o da biraz üzdü tabi. 5 yıllık evliyiz bir yıldır deniyoruz. Böyle sonuçlanması üzdü inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız Genişletmek için tıkla... Bnmde hiç çocuğum yok maalesef bnmde hep kayıplarım oldu bizde 2 yıllık evliyiz 16 ayda 3 kaybım var bende çok istiyorum olmasını inşaallah hayırlısıyla olur
bulutgzd .!.: İlk gebeliğimdi o da biraz üzdü tabi. 5 yıllık evliyiz bir yıldır deniyoruz. Böyle sonuçlanması üzdü inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız Genişletmek için tıkla... Bnmde hiç çocuğum yok maalesef bnmde hep kayıplarım oldu bizde 2 yıllık evliyiz 16 ayda 3 kaybım var bende çok istiyorum olmasını inşaallah hayırlısıyla olur
S sema23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2021 22 12 3 31 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #24 bulutgzd .!.: Son durum nedir? Ben de sizin gibiyim. Adetim 4 gün gecikti hafif pembe lekelenme var ve adet ağrım var. Siz test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar,buraya yazdığımı dahi unutmuşum,hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı malesef..
bulutgzd .!.: Son durum nedir? Ben de sizin gibiyim. Adetim 4 gün gecikti hafif pembe lekelenme var ve adet ağrım var. Siz test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar,buraya yazdığımı dahi unutmuşum,hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı malesef..
S sema23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2021 22 12 3 31 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #25 Birii .!.: Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba Genişletmek için tıkla... Merhabalar,buraya yazdığımı dahi unutmuşum,hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı malesef..
Birii .!.: Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba Genişletmek için tıkla... Merhabalar,buraya yazdığımı dahi unutmuşum,hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı malesef..
B Birii Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 401 193 53 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #26 sema23 .!.: Merhabalar,buraya yazdığımı dahi unutmuşum,hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı malesef.. Genişletmek için tıkla... Yaa sizin adınıza çok üzüldüm inşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur
sema23 .!.: Merhabalar,buraya yazdığımı dahi unutmuşum,hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı malesef.. Genişletmek için tıkla... Yaa sizin adınıza çok üzüldüm inşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur
S sema23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2021 22 12 3 31 14 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sema23 #27 Birii .!.: Yaa sizin adınıza çok üzüldüm inşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur Genişletmek için tıkla... Birşey sormak isterim özelden mesaj yazabilir miyim size?
Birii .!.: Yaa sizin adınıza çok üzüldüm inşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur Genişletmek için tıkla... Birşey sormak isterim özelden mesaj yazabilir miyim size?