Pembe lekelenme

sema23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
22
12
3
31
Herkese merhabalar,benim bir sorum olacak.bu ayı bebek yapmak konusunda iyi bir şekilde değerlendirdik,özellikle yumurtlama dönemimde,öncesinde ve sonrasında…Reglime 7 gün kala toz pembe,açık pembe renklerinde lekelenmem oldu,ertesi gün çok hafif koyulaşma oldu ama kan değildi lekelenme şeklim.fakat bu lekelenmem gün içinde hafif bir şekilde oldu 2 buçuk gün kadar sürdü.bu ay çok yoğun akıntım oldu,enfeksiyon akıntısı değil rengi ve kokusu temiz.meraklandım ve beta hcg testi verdim. Sonuç 2.30 çıktı.beta hcg yi lekelenmemden 2 gün önce verdim.sizce gebelik oluşumu mümkün müdür? Beta hcg bebek Rahime yerleştikten sonra artar derler,acaba lekelenmem bebeğin Rahime yerleşme belirtisi miydi?Bu ayı çok iyi değerlendirdik.reglime 5 gün var,yorumlarınızı bekliyorum bayanlar.Allahım herkesin muradını versin inşallah

Yani pembe leke vs kiminde oluyor kiminde olmuyor. Çocuk istemeye başlayınca her belirtiyi her şeyi oraya yoruyoruz. Şubatta başladık biz hemen olcak sandık 7 ay uğraştık durduk. 7 ay sonunda hiç olmaz dediğim ay oldu. Testlerinizi adet gününden önce yapmayın erken öğrenmek hem sevinç hemde sitres getirir. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

Son durum nedir? Ben de sizin gibiyim. Adetim 4 gün gecikti hafif pembe lekelenme var ve adet ağrım var. Siz test yaptınız mı?

Merhaba adetim 6 gün gecikince test verdim beta hcg 346 çıktı.. kese gözükmüyor yalnız haftaya tekrar kan vereceğim
Sizin adınıza çok sevindim inşaallah keseyide görürsünüz sağlıklı bir gebelik olur inşaallah

Son durum nedir? Ben de sizin gibiyim. Adetim 4 gün gecikti hafif pembe lekelenme var ve adet ağrım var. Siz test yaptınız mı?
Sizin son durum nedir acaba test yaptınız mı
Benim de 1 gün gecikti bugün akşam üstü pembe bir akıntı geldi acaba adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum test yapıp negatif görmekte var insan üzülüyor ister istemez.
bende yarın kanama olmazsa adet olmazsam test yapacağım perşembe günü

Merhaba ilk kanda beta hcg 395 çıkmıştı. Kese gözükmemişti. Bir hafta sonra tekrar kan alındı. Değer 457 olmuş. Değer az yükseldi ve dış gebelik oldu.
tüplerde yerleşmiş ne yazık ki.
şimdi hastanede tedavi görüyorum. İlaçla düşecek düşmezse tüp alımına kadar gidiyormuş iş..
herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.

Sormak istediğiniz olursa cevaplarım.
umarım sizin sağlıklıdır :)

Sizin adınıza çok sevindim inşaallah keseyide görürsünüz sağlıklı bir gebelik olur inşaallah
Ne yazık ki bir hafta sonra değerim az yükselmişti ve dış gebelik oldu. İğne ile tedavi oluyorum
Herkese sağlıklı gebelikler

Çok çok geçmiş olsun dualarım seninle rabbim yardım etsin inşallah
Bu durumda seni rahatsız etmek doğru olmaz sen iyileş biran önce o zaman Kendine dikkat et seni merak ederim arada bi yaz lütfen

bu arada sabah adet oldum baya ağrılı hatta bu ay olmadı yani canım gebelik testi yapmayacağım

Ne yazık ki bir hafta sonra değerim az yükselmişti ve dış gebelik oldu. İğne ile tedavi oluyorum
Herkese sağlıklı gebelikler
Yaa sizin adınıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bende yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ama erken teşhis olmuş inşaallah iğneyle sonlanır başka işleme gerek kalmaz bnm beta 2 binlerdeyken öğrenildi dış gebelik tek doz iğneyle düştü çok şükür başka işleme gerek kalmadan inşaallah sizinde öyle olur çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun inşallah oralara kadar gitmeden hemen düşürülür. İnşallah daha sonra da sağlıklı gebelik yaşarsınız

Çok teşekkür ederim. Sonrasında gebelik oldu mu sizin? Tekrarlayabilirmiş araştırdığıma göre

Çok geçmiş olsun sizi de

Çok teşekkür ederim. Sonrasında gebelik oldu mu sizin? Tekrarlayabilirmiş araştırdığıma göre
Doktor 6 ay korunma verdi tekrar gebelik düşünmeden rahim filmi çektir dedi bende korunmanın bittiği ay çektirmeyi düşünüyodum rahim filmi sonrasında gebelik ihtimali artıyor diye dış gebelik sonrası 4 buçuk ay sonra 1 kere korunmasız ilişki olmuştu oda yumurtlamaya denk gelmiş hamile kaldım fakat öğrendikten 3 4 gün sonra düşük yapmaya başladım dış gebelikten önce de zaten 1 kimyasalım vardı öyle olunca genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma var mı diye geçen ay rahim filmi çektirdim dış gebelik sol tüpte olmuştu fakat sağ tarafta tıkalıymış ve hasarlıymış doktor açmaya çalışmış fakat tamamen açılmamış 2 3 ay deneyin eğer gebelik olmazsa laparoskopi işlemi yapılması lazım dedi ilk ay olmadı yada oldu ama düşük yaptım yine bence çünkü daha önce ki 3 düşükte olduğu gibi kanama oldu ve bi parça geldi eğer varsa pıhtılaşmayla ilgili bi sorun olabilir sonuçları alamadım henüz şimdi de ovulasyon testiyle takip ediyorum adetlerim düzensiz olduğu için inşaallah bu ay sağlıklı bi gebelik olur Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…