'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

prensesin uykusuyum kafadan begeniyorum her kombinini cok zevklisin güzelim masallah ... acayip mi acayip güzel bir tarzin var

hiiii çok mutlu oldum, saol canım çok teşekkür ederim

pirensesin uykusuyum,hayaliyim,rüyasıyım:))pirensesin herşeyiyim
harikasın yine
bizi bizden aldın,sana sana bırakmıycaz bak:86:2 kombinde birbirinden zevkli
fan kılabınım,fanatiğinim anam:82:

ne güzel bir yorumdur bu yahu
teşekkür ediyorum tanrıçam o tamamen senin zevkliliğin :)

handem kız bu kombinin nerdeyse aynısını ben ezginin düğününde giyicem bende eflatun giyicem elbisem senin ki gibi bende siyah akkabı ve siyah çanta takıcam
ama ben seninki gibi bir mont bulamadım üstüme
onu napcam bilmiorum :26:

bide şey sen bu kombine ten rengi çorapmı yoksa siyah ince parlakmı giyeceksin?
benim elbisem çok ince olduğu için ben siyah ince parlak giyicem ..

bide şeyyy çantan rugan, ama ayakkabın süet sanki uyuyormu ki birbirine ? ben de süet ayakkabı giyicem çan tam uymadı yeni süet çanta aldımm..

şeyyyy bu arada kombinin çok beğendiğimi söylemeyi unuttum annem
direkt soru yağmuruna tuttum seni

barbim teşekkür ederim bitanem inanmıyorum elbiseler aynı mı ay çok merak ettim üstünde görürüm artık resimlerden
şincik şöyle ayakkabının üstünde rugan çizgiler var ya ondan uydurdum yoksa uymaz tabi.
sonra montumu itiraf edeyim bunlar çok pahalı satılıyo diye böyle küçük dükanlarda günlük olarak satılıyolar ya pomponlu falan onlardan aldım pomponu kestim o svorovsky taşlı kopçayı bi düğmecide buldum onu diktim gayet şık oldu tavsiye ederim.
bi de siyah ince çorap aldım hatta eklicektim unuttum parlak değil ama kenarında çiçek deseni var

yok tatlım elbiselerimiz aynı deel , o kadarda deel ama renkleri aynı sadeikleri aynı ..
ayy evet çok pahalı bunlar bende 1 gün içerisinde bunlardan bulsamda alsam.. zeki hatun nelerde düşünmüş hemide nasıl güzel olmuş , diyorum ben abi eğitim şartt ne alaka diye sorma
bende bir ara desenli çorap alim falan diye düşündüm sonra o benim sol tarafımdaki sade ol sade sade ol diyen melekçik baskın çıktı bende sade çoyap aldım..

ayy ikimizide çok merak ediorummm

anladım barbim birebir aynı değildir tabi hemen hemen aynısı demişsin ya ben de aynısı deyivermişim gitmiş ben deçok merak ediyorum ikimizi
çorap çok sade duruyo barbim bunun siyahı

Son düzenleme:
hanturk bayıldım canım çok beğendim
çorapta çok zarif güzelmiş
sanada çok yakışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…