- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.141
prensesin uykusuyum kafadan begeniyorum her kombinini cok zevklisin güzelim masallah ... acayip mi acayip güzel bir tarzin var
pirensesin uykusuyum,hayaliyim,rüyasıyım:))pirensesin herşeyiyim
harikasın yine
bizi bizden aldın,sana sana bırakmıycaz bak:86:2 kombinde birbirinden zevkli
fan kılabınım,fanatiğinim anam:82:
handem kız bu kombinin nerdeyse aynısını ben ezginin düğününde giyicem bende eflatun giyicem elbisem senin ki gibi bende siyah akkabı ve siyah çanta takıcam
ama ben seninki gibi bir mont bulamadım üstüme
onu napcam bilmiorum :26:
bide şey sen bu kombine ten rengi çorapmı yoksa siyah ince parlakmı giyeceksin?
benim elbisem çok ince olduğu için ben siyah ince parlak giyicem ..
barbim teşekkür ederim bitanem inanmıyorum elbiseler aynı mı ay çok merak ettim üstünde görürüm artık resimlerdenbide şeyyy çantan rugan, ama ayakkabın süet sanki uyuyormu ki birbirine ? ben de süet ayakkabı giyicem çantam uymadı yeni süet çanta aldımm..
şeyyyy bu arada kombinin çok beğendiğimi söylemeyi unuttum annem
direkt soru yağmuruna tuttum seni
barbim teşekkür ederim bitanem inanmıyorum elbiseler aynı mı ay çok merak ettim üstünde görürüm artık resimlerden
şincik şöyle ayakkabının üstünde rugan çizgiler var ya ondan uydurdum yoksa uymaz tabi.
sonra montumu itiraf edeyim bunlar çok pahalı satılıyo diye böyle küçük dükanlarda günlük olarak satılıyolar ya pomponlu falan onlardan aldım pomponu kestim o svorovsky taşlı kopçayı bi düğmecide buldum onu diktim gayet şık oldu tavsiye ederim.
bi de siyah ince çorap aldım hatta eklicektim unuttum parlak değil ama kenarında çiçek deseni var
anladım barbim birebir aynı değildir tabi hemen hemen aynısı demişsin ya ben de aynısı deyivermişim gitmişyok tatlım elbiselerimiz aynı deel , o kadarda deelama renkleri aynı sadeikleri aynı ..
ayy evet çok pahalı bunlar bende 1 gün içerisinde bunlardan bulsamda alsam.. zeki hatun nelerde düşünmüş hemide nasıl güzel olmuş , diyorum ben abi eğitim şarttne alaka diye sorma
bende bir ara desenli çorap alim falan diye düşündüm sonra o benim sol tarafımdaki sade ol sade sade ol diyen melekçik baskın çıktıbende sade çoyap aldım..
ayy ikimizide çok merak ediorummm
hanturks kombin çok şık ,çok güzel
kızlar haftasonu bi akrabamın düğünü var orda giyeceğim kıyafeti eklemek istedim