- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.121
Canım kankam benim her gün güzel kombinlerinle içimizi açıyorsun .2 kombininde çokkkk beğendim .1.çok şeker bu senede çokta modaydı Etek sanırım lacivert ooooof bu sene laciverte takmış durumdaydım bir de kırmızıya =)
2.kombinde hem sade hemde çok şık t_shirt fln tiril tiril duruyor .Etekte çok tarz
prenses bayıldım son iki kombine zevklisin...ben eteği o kadar kısa giyemiyorum ya malum yasa var dizaltı die...
sen öğrencisin rahatsın diiimiii...
prensen tüm kombinlerine bayildim
cok zevlisin
prenses kombinlerin çok güzel özellikler ayakkabılarına bayıldım babet tarzı olanlarda güzel ama o topuklu ayakkabılar bir başka güzel.
ameliyatla alıcaklardı artık diye iğrenç bi espiri yapıyımmı pirinses
valla çok rahatlarçakkada çakkada yürüdüm bi güzel sülün gibi
hakediyosun ama hayatım
çılgınsın meeen
off aşığım bu kızın tarzına
2 kombinde ayrı tarz,ayrı güzel
Evet ya çok boşladık burayı kanka senden açılışı bekliyoruz
prensesin uykusuyum canım çok hoş bi tarzın var bütün kombinlerini çok beğendim
ruganı çok sevdiğimi az çok biliyosunuz
bu çizmeleri görür görmez çok beğendim ve aldım(1 kere bile giyemesemde )malum cabbar:95:neyse:88:
çizme,cüzdan,şal 3lüsünü şu şekilde kombinlemenizi öneririm;
pilesiz düz kot etek ve düz boğazlı kazak ve ten rengi,yada ince siyah çorap ilemini eteğim olmadığı için:)ekliyemedim.netten yürütücem mecburen
bende devam ettireyim bari :)
saol bebemtanrıcammgüle güle giy ayağında paralansınnn
yok be pirinses:86:uvvv tanrıçam ne seksi tarzı olan bir hatunsun sen öyle yahuu :)
çok beğendimm
kankam yok bee:))valla billa sexi felan değil tarzım:)Tanrıçam meleğim kombin harika ya nasıl seksi birşeysin sen öyle:82: O çizmeler ,çanta hepsi manyak güzel .:81: seksi güzel kankam benim
:
kankamm kombin harika hele ayakkabıya ne demeliii
: