'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Canım kankam benim her gün güzel kombinlerinle içimizi açıyorsun .2 kombininde çokkkk beğendim .1.çok şeker bu senede çokta modaydı Etek sanırım lacivert ooooof bu sene laciverte takmış durumdaydım bir de kırmızıya =)

2.kombinde hem sade hemde çok şık t_shirt fln tiril tiril duruyor .Etekte çok tarz :KK19:

livimm teşekkürler evet etek lacivert , bende bu sene gri ve laciverte taktım . bir tane güzel lacivert ayakkabı bulursam hemen alacağım :))

prenses bayıldım son iki kombine zevklisin...ben eteği o kadar kısa giyemiyorum ya malum yasa var dizaltı die...
sen öğrencisin rahatsın diiimiii...:nazar:

teşekkürler:KK16:
hehe :) öğrenciyim ama artık oda bitiyor . öğrencilik gibiside yok ama :)))

prensen tüm kombinlerine bayildim
cok zevlisin

prenses kombinlerin çok güzel özellikler ayakkabılarına bayıldım babet tarzı olanlarda güzel ama o topuklu ayakkabılar bir başka güzel.

çoook teşekkür ediyorum :KK16:

ameliyatla alıcaklardı artık diye iğrenç bi espiri yapıyımmı pirinses:KK53::KK37::KK1:
valla çok rahatlar:KK12:çakkada çakkada yürüdüm bi güzel sülün gibi:KK12::KK1:
hakediyosun ama hayatım:KK34:

:KK60: koptum

çılgınsın meeen:KK52:
off aşığım bu kızın tarzına:KK31:
2 kombinde ayrı tarz,ayrı güzel:KK31:

çılgınızzz meeeeeen :KK19: :KK70:

Son düzenleme:
presesinuykusum canımm çok zevklisin harika:13:
Eteklerin bu yıldanmı acaba ne zaman alıdığını söylermisin çok hoşuma gittiler:KK17:

prensesin uykusuyum canım çok hoş bi tarzın var bütün kombinlerini çok beğendim :nazar:

Son düzenleme:
Evet ya çok boşladık burayı kanka senden açılışı bekliyoruz :KK19:

kankam madem öyle dedin,bende ayakabı,cüzdan,ve şal kombini yapıyım
fikir olması için:103:

ilk sayfada smillerin isimlerinden yazılar anlaşılmıyodu
hem smilleri düzelttim,hemde bir-iki kombini ilk mesaja ekledim kankam:KK19:

Son düzenleme:
ruganı çok sevdiğimi az çok biliyosunuz:KK3:
bu çizmeleri görür görmez çok beğendim ve aldım:KK17:(1 kere bile giyemesemde:KK37:)malum cabbar:95:neyse:88:
çizme,cüzdan,şal 3lüsünü şu şekilde kombinlemenizi öneririm;:KK68:
pilesiz düz kot etek ve düz boğazlı kazak ve ten rengi,yada ince siyah çorap ile:KK23:mini eteğim olmadığı için:)ekliyemedim.netten yürütücem mecburen:KK24:

77f29bb3.jpg
5a83a54c.jpg

rugan çizmeler:markasız bir ayakabıcı:KK68:
cüzdan:çakma livitton:KK19:
şal:burberry e tabiki oda çakma:KK1:

images
images

en uygun resim bunlardı:)dediğim gibi bu tarz bir etek,siyah boğazlı kazak ile bu kombin tamamlanabilir:KK8:

Son düzenleme:
prensesin uykusuyum canım çok hoş bi tarzın var bütün kombinlerini çok beğendim :nazar:

teşekkür ediyorum canım :KK16:

ruganı çok sevdiğimi az çok biliyosunuz:KK3:
bu çizmeleri görür görmez çok beğendim ve aldım:KK17:(1 kere bile giyemesemde:KK37:)malum cabbar:95:neyse:88:
çizme,cüzdan,şal 3lüsünü şu şekilde kombinlemenizi öneririm;:KK68:
pilesiz düz kot etek ve düz boğazlı kazak ve ten rengi,yada ince siyah çorap ile:KK23:mini eteğim olmadığı için:)ekliyemedim.netten yürütücem mecburen:KK24:

uvvv tanrıçam ne seksi tarzı olan bir hatunsun sen öyle yahuu :)
çok beğendimm:KK52:

Son düzenleme:
kankamm kombin harika hele ayakkabıya ne demeliii:KK69:

prensesim çok zevklisin:KK69: çok beğeniyrm kombinlerini :81:valla çok merak ettim senii:78:

Tanrıçam meleğim kombin harika ya nasıl seksi birşeysin sen öyle :KK19::82: O çizmeler ,çanta hepsi manyak güzel .:81: seksi güzel kankam benim :nazar:

Diğer kankamda kombin eklemiş pembe t_shirti kombin dehşet güzel yaw .T_shirt un arkası çok şekilli benim aşık olduğum tarzda bir t_shirt bayıldım askummmm .
Öbür kombinde çok güzel ayol her kombinin güzel .

Minikom merak edilecek güzelliktedir benim kankam :nazar:

Gloxinia saol canım güzel yorumun için, rengine bende bayılıyorum çok hoş gerçektende.

Livimmm bluzu beğeniceğini biliyordum hatta alırken dedim ki tam livin tarzı yeminle :))))) çoook saol melekim o senin güzelliğin :KK19:

prensesin uykusuyum kafadan begeniyorum her kombinini cok zevklisin güzelim masallah ... acayip mi acayip güzel bir tarzin var

tanrıcamm:KK16:güle güle giy ayağında paralansınnn:KK60:
saol bebem:KK37::)hoşuma gitti aldım öyle:KK31:dışarıda 1 kere bile giymedim canım:KK1:
uvvv tanrıçam ne seksi tarzı olan bir hatunsun sen öyle yahuu :)
çok beğendimm:KK52:
yok be pirinses:86:
o senin sexi tarzın:KK53:nası bi cümle olduysa artık:)))dışarda sexi giyinen bi tip değilim canm:KK3:son derece sade hatta paçozumdur:KK1:

Tanrıçam meleğim kombin harika ya nasıl seksi birşeysin sen öyle :KK19::82: O çizmeler ,çanta hepsi manyak güzel .:81: seksi güzel kankam benim :nazar:
:
kankam yok bee:))valla billa sexi felan değil tarzım:)
hoşuma giden bişey olunca alıyorum.giyemiyecek bile olsam benim olmalı o:KK53:
son derece sadeyim günlük hayatımda bebem:KK19:

kankamm kombin harika hele ayakkabıya ne demeliii:KK69:
:

beğendinmi pamuğum:KK70:saol ablası,ama öyle duruyo dolabımda işte:KK60:severek aldığım tüm topuklular gibi:KK37:

Son düzenleme:
pirensesin uykusuyum,hayaliyim,rüyasıyım:))pirensesin herşeyiyim
harikasın yine:KK3:
bizi bizden aldın,sana sana bırakmıycaz bak:KK24::86:2 kombinde birbirinden zevkli:KK12:
fan kılabınım,fanatiğinim anam:82:

X