'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

minik06 her iki kombininde cok hos canim
beyaz ceketin cok sekermis....

Son düzenleme:
buluzum yarasa kol turuncu pek belli olmadı çekerken

Canım çok hoş bir kombin :lepi: hihoyyyt

[aprilım ben göremiyorum senin rsimleri canım yaa daha sonra tekrar bakıcam

aprilimçook merak ediyorum fotolarn gözükmedi bende [/B]

Niye görükmiyi iresimleriiiiiiiiiimmmmmmmmmm mafoldumben mafoldumben

GeceYeli kuzum çok hoş bir tarzın var, kokoş seniii kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile naniknanik Şeniz

minikom minik kankam süpersin kuzum ya, bayıldım tüm kombinlerine :asigim: bayanssulusmile Şeniz

Bugünkü iş görüşmesi kombinim...:kedi: boshayallersmile :hulya:
Renkleri tam çıkarmaya çalıştım ama olmadı yav, ceketin rengi cart değil aslında mat bordo.
Ayakkabı da parlak değil ama flaş işte canlarım...
gamyoncuiremsu

Ceket: Annemle benim üretimimiz :hulya:
Siyah badi: Koton
Pantolon: Ender mağazasından
Çanta: Jacquline (Markafoniden)
Ayakkabı: Küçük bir ayakkabıcıdan. (çok acil almam gerekti ama güzel çıktı, çok sevdim!):lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aprilim süpersinnn:asigim: cekete ve ayakkabıya bayıldımm:lepi: çok şıkkkŞeniz :asigim:

anneciğinin eline sağlıkolumunekankayizsmile

Teşekkürler biriciğim :kedi: Şeniz
Annecim sağolsun ya, ben model şeyettiriyorum, kumaşı buluyorum, kalıp çıkarmaya yardım edip kesiyorum, dikişi o yapıyor genelde
:hulya: olumunekankayizsmile hihoyyyt

Teşekkürler biriciğim :kedi: Şeniz
Annecim sağolsun ya, ben model şeyettiriyorum, kumaşı buluyorum, kalıp çıkarmaya yardım edip kesiyorum, dikişi o yapıyor genelde
:hulya: olumunekankayizsmile hihoyyyt

ana kız beceriklisiniz bebeğimaklinialirimsmile :hulya: Şeniz

minik kombinlerini çok sevdim
april annenin diktiği ceket çok güzelmiş opuyorumnanaktandikiş dikmeyi bende çok severim elimdende gelir makinem bozuk ama yaptırsam dikicem bişeyler:hulya:

ya kılzar benim en son koyduğum kombinler yerine küçük simgeler var editlemedim de neden öle oldu ki?

teşekkürler aprilimmsırnaşık şey

aprilim kombinin çok güzel papilerine bayıldımopuyorumnanaktançantanda çok şıkkkkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…