- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
siyah elbiseli kombinle ponponlu krem kazağımı eklemiştim şimdi baktım yoklar editlemedim :S
eklediğin sitede mi sorun oldu acaba cnmbenneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siyah elbiseli kombinle ponponlu krem kazağımı eklemiştim şimdi baktım yoklar editlemedim :S
minik kombinlerini çok sevdim
april annenin diktiği ceket çok güzelmiş opuyorumnanaktandikiş dikmeyi bende çok severim elimdende gelir makinem bozuk ama yaptırsam dikicem bişeyler:hulya:
aprilim kombinin çok güzel papilerine bayıldımopuyorumnanaktançantanda çok şıkkkkaydirigubbakcemile5
april pek hoş görünüyor canımm
annenin eline sağlık
minikkkk naptın sen canım yaaa :1shok: bayıldım yeminle..
aprilim canommm ayakkabına bittim resmen.acele alınan şeyler hep güzel olur niyeyse :lepi: ayrıca cantan ayakkabın ceketin herşeyin uyum içinde alkisalkisalkis züpersoiksin allama :hooray:
livim biliyorum farklı kıyafetler bitanem yerimseniben kombinlerinden yarım hırkalı olanı daha çok begendim demek istedim ama cümle kuramamışım sempatiksalakcinni türkçem berbattır akannehir
gece yeli coşturdun topiği valla hihoyyyt zevkini çok begendm tatlımm :lepi:
öncelikle hayırlı olması dileğiyle kankaların bitanesiolumunekankayizsmileBugünkü iş görüşmesi kombinim...:kedi: boshayallersmile :hulya:
Renkleri tam çıkarmaya çalıştım ama olmadı yav, ceketin rengi cart değil aslında mat bordo.
Ayakkabı da parlak değil ama flaş işte canlarım... gamyoncuiremsu
Ceket: Annemle benim üretimimiz :hulya:
Siyah badi: Koton
Pantolon: Ender mağazasından
Çanta: Jacquline (Markafoniden)
Ayakkabı: Küçük bir ayakkabıcıdan. (çok acil almam gerekti ama güzel çıktı, çok sevdim!):lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tuniğin altına siyah tayt giyiyorum onu çekemedimopuyorumnanaktan tam gözükmemiş sanırım ayakkabı ve çanta gri renk:)
minik kankam:lepi:
bi kombinde benden gelsinopuyorumnanaktan
gece yeliaklinialirimsmile
masum değiliz hiç birimizyasakkelimesempatiksalakcinniyazlık kombin kışlıkları çıkarmadım daha kızlar
kankam sen bu bluzü severek giydikçe,ben nasıl mutlu oluyorum biliyomusun:asigim:Yavru kuşlarım, 2 kombinle geldimmm...delikafadulden
ilk kombinde buyrunnnnnnnnn
Dökümlü bluz: Mango
Kot: Levis Eve koleksiyon
mont: Atlas pasajından.
küpeler: C&A
Veeeeeee 2. kombinim, benim için çok özel bir parça barındırıyor!
Bluz: Tanrıçamın hediye çekilişinde bana yolladığı hediyelerden biri...:asigim: olumunekankayizsmile
omuz detayı zımbalı, çok şık değil mi ? :asigim:
desenlerinde mor da var, o nedenle mor hırkayla kombinledim ama fotoda mor renk tam çıkmadı, göbeem çatladı belli edecem rengi diye ama pembe gibi çıktı hep...Çok üzgünüm çoook
Hırka: Altimod
Skinny Kot: Topshop
Çanta: Cuma pazarından sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
beğenmezmiyizhihoyyytAcele çektim canlar umarım beğenirsiniz hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kot :Mango
Ceket: Zara
Gömlek :Mango
geçen haftadan kombinim.siyah triko mini elbisem püsküllü çizmelerim. takıları unutmuşm.
[/url][/IMG]
bu da bugünkü kombinnnn
[/url][/IMG]
aprilim canommm ayakkabına bittim resmen.acele alınan şeyler hep güzel olur niyeyse :lepi: ayrıca cantan ayakkabın ceketin herşeyin uyum içinde alkisalkisalkis züpersoiksin allama :hooray:
öncelikle hayırlı olması dileğiyle kankaların bitanesiolumunekankayizsmile
kanka:1shok:cekete bayıldımhihoyyyt
kesim renk şahane..ayakabılara bittim
harika olmuşsun hayal ediyorumda:asigim:
makyaj malzemelerini tekrar inceliyeceğim:teytey:
minik April.. kombinleriniz çok güzel kızlarkaydirigubbakcemile5
olmazmı..kaydirigubbakcemile5
üzerimde çekip eklemekten çok böyle kombinleyip eklemek daha güzel zemuszemus
yer varmı gelemmi bende
:roflol: :roflol: benneyaptımki böylemiydi kankaAlla razı olsun meleğim benim olumunekankayizsmile
Ceketim sana kurban olsun kankam beniim :kedi: boshayallersmile
Sorma yav, evden çıkarken komşunun minik yavrusu geldi, 1.5 yaşında erkek bebek,:ecrin_bebek:
Beni bu kılıkla görünce hiç hoşuna gitmedi, :roflol: suratını ekşitti böyle görmeniz lazımdı yaa :roflol: :roflol:
tanrıçam teşekkür ederim mucukssss:asigim:
tanrıçamm tşk ederim bal böceğim öpüyorum kankammmm muahhholumunekankayizsmile
selam canlar
buda benden günlük olmayan,süslü bir kombin olsunzemuszemus
kapalı bir mekansa gidiceğiniz yer(düğün,gece klübü,kına gecesi vs..)
bu tarz bi elbise ve çizme giymeniz yeterli olacaktır:hulya:
not:bunları topiğimden yürüttüm
bellus;15712961[COLOR="red" .!.:April[/COLOR]; senin kombinlerine bittim resmen. Özellikle de son kombindeki mor cekete... Benim de buna benzer iki ceketim var (tabi ki benimkileri annem dikmedi). Kumaşın cinsi fotodan belli olmuyor ama anneciğin süper birşey çıkarmış ortaya. Ellerine sağlık!
:roflol: :roflol: benneyaptımki böylemiydi kanka
benneyaptımki CADIARZU :1no2: :dilcikar: :umursamaz:
:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende bu yazdığını okumadan önce repini okudum:roflol: :roflol: