- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
hihoyyytKankammmmmmm kayınvaliden çok zevkliymiş
Bayıldım kombinine aşkitom tam benim tarzım:asigim: Çanta ve ayakkabı flnda çok uyumlu :asigim::sm_cool:
April kombinini coook begendim bluzun cok guzel :asigim: ama ben bu kombinin altina babet giymeyi tercih ederdim. Conversleri cok spor olunca giyerim ben sempatiksalakcinni
buda benim bugunki kombinim
Hmmmmmmm bende converse ile uyumunu çok sevdim .Babet güzel olmazdı. Bende onları giyseydim converse le kombine ederdim neyse :icecream:
tanrıçam beğenmene çok sevindim canım opuyorumnanaktanhanturks:hulya:
canım çantanın rengi çok güzel.zaten livimin gri çantasından sonra bende gri bi çanta alıcam işallah:lepi:
detayları eklemende süper olmuş:lepi:
üzerindede çok güzel durmuştur eminimki opuyorumnanaktan
canım benim çook teşekkür ederim Şenizhanturks canparem, ne giydin topiğinde de yazdıydım, üzerinde harika duran bu komine bayıldımmm bitanem hihoyyyt opuyorumnanaktan
kızlar bugün giydiklerim
diğer tarafa üstümdeki halini koydum da ayrıntıları da buraya koyayım istedim
Hmmmmmmm bende converse ile uyumunu çok sevdim .Babet güzel olmazdı. Bende onları giyseydim converse le kombine ederdim neyse :icecream:
Çanta hariç kombini sevdim çanta biraz klasik kaçmış gibi :ecrin_bebek:
Biraz yazlık bir kombin ama bugün hava güzeldi, ondan esinlendim canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bluz: Norveç'ten kayınvalidem hediye getirdiydi. :asigim: :kedi:
Kot: Topshop
Ayakkabı: Converse sempatiksalakcinni
Çanta: Quicksilver Protest
hihoyyyt opuyorumnanaktan hihoyyyt
Tüh küpe eklemeyi unuttum, benneyaptımki neyse bir dahaki sefere yerimseniben
Altımdaki tayt canlar Bluzun gögüs kısımı aslında daha güzel ama pek belli olmamış neyse =)
Yavrularım, elbise annemin elinden çıktı :hulya: kaydirigubbakcemile2
Hırka pazardan sempatiksalakcinni
Çantam da markasız, öle bir çantacıdan... boshayallersmile
küpeler de doğal taş ama nedir bilmim:lepi:
kızlar
kombinimle geldimhihoyyytdün livoma söz vermiştimolumunekankayizsmile
bende bu gün, günlük bir kombin yaptımgamyoncuiremsu
kazağın ve taytın detayları..tayt pantalon gibi,ve yapısı çok hoşuma gidiyo
çorap gibi sarıyo,parlak bide hafiften:dance:
parlatıcımın içine kırmızı oje katarak çok sevdiğim bi renk elde ettiğim ojem,ve bu kıyafette yaptığım makyaj: pudra,ruj,ve rimelden ibaretzemuszemus
teşekkür ederim canım a.s. evet o renk skinny istiyorum zaten ama siyahı daha yeni aldım onu da alıcam inşallah ilerdekombinini cok begendim canim, April in kotunun renginden bir skinny ilede super olur bence. Ayrica ayni kazagin koyu pembesi bendede var sayende hatirladim kaydirigubbakcemile3 biri hediye etmisti bi kac sene once bende bi kere giyip bi daha giymemistim ne ile kombin edecegimi bilemedigim icinfikir almis oldum senden saol canim :1hug: