- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aprilim kombinin çok güzelopuyorumnanaktan kayınvaliden ne kadar zevkliymişşkaydirigubbakcemile5
aprilimmmmm Şeniz pantulun kesimine bittimmm.bayılırım bu tarza :lepi: bende de var olumunekankayizsmile
bluz belli zaten tarzından bitanem :)) çantayla çok hoş uyum içinde :lepi:
April cim ne kadar seker bi kombin oyle, renk uyumu super :lepi:
papril çok cici bir kombin olmuş çantan çok güzel
Pati 3 kombinede aşık oldum vallaha .İnanılmaz zevklisin kuzum olumunekankayizsmile
patiii çok güzel çok beğendim:lepi: babetlerinede aşık oldum bu aradaŞeniz :asigim: Şeniz
Pati :1shok::1shok: son kombinindeki kolyeden tut çizmeye kadar hepsini nereden aldığını çok merak ettim süperler bacım
Pati aklinialirimsmile kombinlerin cok hos, bluzuna, ayakkabilarina, herbiseyine bayildim, ayrica bluz acik renkli skinny ilede muhtesem olur bence, desenleri, rengi cok hos :asigim:
patii yakıyosun bebeğimmmaklinialirimsmile :lepi:
çiçekler komninileriminiz muhteşem canolar
patim o siyah elbisene baaa-yıııııll--dıımmmmm gülo o yakanın modelini çok beğeniyom zati gızzz
pati off off çok hoş kombinler bayıldım hepsine
pati laa bu eklediklerini üzerine düşünemiyom olm manyaaksıınnnn
bir de o pembeli şortlu takımın altına çizme daa şahhane durmaz mı laa?
ben çok özeniyom o şortlara ve altına çizmeye o doremsi renk kombinin altına giydiğin tarzda bi kısa çizme çok özenşyom la belki alırım bu kış muz çoraplan giyerim:)))
patii canım çok güzel kombinler akannehir
birincideki bluza, ikincideki ayakkabıya, üçüncüdeki pembe tuniğe, son kombindeki herşeye bayıldım :asigim:nerden aldığını da yaz lütfen
ayrıca bence son kombini giyip ne giydine de koymalısın yerimseniben
Pati kankaaaaaaaaa hihoyyyt delikafadulden
Tüm kombinlerine bayıldım aşkom muhteşemler gerçekten delikafadulden
Amma son kombinde beni bitirdin kanka ohaoldumsmile :asigim: :asigim:
Ben de Livitom gibi markalarını istiyorum aşkitom Şeniz
Süüperrrr... ohaoldumsmile
paticim son kombini çok beğendim stravridurs tan mı onlar sankimbilmiyorumkismile
Benimde canım kombin yapmak çekti ama feci üşeniyorum :2:
Patim bebeğim ya ben senin çantanada bayıldım çok zevklisin kanka ya
april kayınvalidenin hediyesi bluzunu çok beğendim canım ve beyaz conversleriniopuyorumnanaktan
aprilişkom livito sordu önce,yazdım kayfe tonlarındakileri olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim:
toprak renkleri her zaman begenilir bebeimm oyüzden fikir açısından sizlere de göstermek istedim yerimseniben yani şahsen bizzat kendim ben severim toprak renklerini hihoyyyt[/B]
pati çok güzel kombinler eklemişsin canım muhteşem hepsi yahu bizim kk bayanları muhteşem zaten :enbuyukkk: