'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

opuyorumnanaktan
papilerin çok güzelmiş cnm, gece kuşuna nikin çok benziyor gececiler siziii sırnaşık şey
evet ya ben dienur olarak giriyodum aslında bi forumda gördüm bu nicki çok beğendim gece kuşuda varmış olsun ya kk'ya iki gececi çokmu

Tutim ve hanturks umm çok teşekkür bende çok beğenerek almıştım bayanssulusmile yalnız ayakkabıyı alıp sehpanın üstünde çekmişim bu kadar pasaklı diilim aslında annem görmesinn ahahahah

Son düzenleyen: Moderatör:
Apriltooom tisekkur ederim bebeeem diger taraftada yorum yapmisin ordada extradan edecegim tisekkur

Geceyeli ilk kombindeki cizme ve tuylu yelegin cok guzellermis. Siyah ayakkabilarinda cok zarif

haber viren olsaydı koca gün evde pc başında pazar keyfi yapcaaama, kombin depolardım bilgisayarıma :dilcikar::CüvCüv:

şimdik maskey yapcam, duş alcam, saç kurut , saç düzleştir işim çookk -tatlicadiarzu-

yarına eklerim belkim :1closedeyes:sempatiksalakcinni

hııh :dilcikar:
belkim eklermişmiş alsanaalsanasmile
ne maskesi yapçan kanke? :KK3: zemuszemus
öbürükü topiğe eklesene çekip ?
aklinialirimsmile

buda benim nişan kıyafetim sade bi davet olduğu için bu kıyafeti seçmiştim

Canım çok hoş görünüyorlar boshayallersmile :lepi:

cüzdanını nerden aldığını hatırlıyor ol lütfen, resmen bayıldım
:sm_cool:
hatırlamazmıyım canosempatiksalakcinni
repine yazdım yavrim:nazar:

bu arada tanrıçam makyaj allık fırçamız aynı bebem hehehe
mor diye kaptın hemen dimi tutim:smiley-cool:
Bugunun acilisini ben yapayim herkesler uyuyor heralde
canli görmek isteyenler icin bu kiyafetleri demin bugun ne giydin topiginede ekledim (reklamin iyisi kötüsü olmazmis :roflol: :roflol: :roflol: )
kahverengi badiyi trikonun icine giydim egilip kalkarken sakata gelmeyeyim diye :KK1:
badinin yaninda gözüken ayaklar oglumun ayaklari benim degil . pantalonun yanindaki kare seyde kombinime ait degil oglumun resim kitabi :KK1:

o ayakları yer yutarım bencokacimcoook kötükedihüso
dayanamam bebe ayağınaakannehir cokacimcoookkötükedihüso:asigim:
selayım üzerinde göriyim o zaman:jeyyar:burdan gayet güzel gözüküyo,bakalım üzerinde nasıl durmuşzemuszemus

bu da bu günlük benden çizmelerin rengi pek net çıkmamış biraz daha yeşilimsi duruyor ceviz yeşili gibi bide siyah kot giyeceim dar paça .
geceyli,yeleğin güzelmiş canım
spor,rahat bi kombin olmuş:lepi:

yaa varya kanka harbiden biz kardeşmiyik la, anana sor bakim köçükken ruhunda çinganelik varmıymış bizim oralardansın sen kesin :roflol: bugün amaçsız kk da pazar günümü geçirirken aklıma böyle bir topik açmak geldiydi, şu sıralar neler moda, ne nerde ne kadar, bişeyi nerden daha ucuza alırız, aldığımız bişeyi neyle giyebilirz falan fıstık... aynen bunları selayıma söyledim msnde ve didimki kanka bi topik açalımmı :smiley-cool: demez mi tanrıça açtı ben kombin bilem ekledim diye kafamçokkarıştı habarım yokkk tabi o ayrı mesele :dilcikar::dilcikar: hesabını ayrı ver :dilcikar: ve hemen atladım bura... :eek: pek hoş, pek güzel olmuş, gönlümdede bu yatıyordu.. aklinialirimsmilehayırlı olsun kankam olumunekankayizsmile yanlız eklediklerimizi nerden ve kaça aldık bunlarıda tüm kombinlerimizde yazalım olurmu yerimseniben bide biyerde kelepir bişeymi buldunuz, almayanı dövüyolarmı , o derecemiii hemen gelelim burda paylaşalım olarmı , bunlarda benim dilek ve şikayet kutusuna attıklarım kanka, sesli yazdım -tatlicadiarzu- kötükedihüso delikafadulden
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kanka niye bu günlerde aynı şeylere sardık acabakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ben sebebini biliyorumda burdan yazmam:roflol: :roflol:
seviyorum lan seni:asigim:sanal gardaş olalım gelolumunekankayizsmile
kanka,senin kombinleride bekliyorum hehihoyyyttamam indirimleri felanda yazalım..ucuzluk haberlerini verelim..
modaya dair ne varsa paylaşalım melekom:1hug:

La Barbuto :nazar: :mymeka:
Hemen bi kombin yapıp ekliyosun yohsam almam seni tüm tanrıça topiklerine ha :nazar: :tomato:
Vefası eksik kanka seni
sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:umursamaz: :dilcikar:
haber viren olsaydı koca gün evde pc başında pazar keyfi yapcaaama, kombin depolardım bilgisayarıma :dilcikar::CüvCüv:

şimdik maskey yapcam, duş alcam, saç kurut , saç düzleştir işim çookk -tatlicadiarzu-

yarına eklerim belkim :1closedeyes:sempatiksalakcinni
olum,bu güne kadar hiç bi topiğimin reklamını yapmadımki orda burda:nazar:
anca kendi topiğimde yapmışımdır:smiley-cool:yarın bekliyorum kombinboshayallersmile
zevkli kankam benimkaydirigubbakcemile5

aaaaaaaa benimde yeni haberim oluyor topikten
hayırlıı uğurlu güzel kombinli olsunnn kaydirigubbakcemile2
ezgim,güzelim benimopuyorumnanaktan
senide bekliyorum hekötükedihüsokaydirigubbakcemile :jeyyar:
senin zevkinide çok beğenirim bebemolumunekankayizsmile

inşallah düzgün ve net çıkar
canım o ne kokoşluk o:smiley-cool:
ayakabın çok hoş..taşlarını çıkarırsan günlükte kullanırsın kotun altınazemuszemus
üstüne bide siyah ceketbayanssulusmileiçine beyaz bluzhihoyyytohh mis:nazar:

jose tanrıçam çokk teşekkür dün bitane daha aldım topuklu ayakkabı onlarıda eklicem birazdan indirime girmişler bayanssulusmile

Geceyeli nişan kıyafetin ve ayakkabın çok güzel .Diğer kombinindeki kürklü hırka ve botada bayıldım :asigim:

Selayhus kombininlerin 2 side çooooooooooook tatlı :1hug:tek birşey hariç bilmiyorumkismile O da kot etek pek sevmiyorum nedense (mini hariç)

Geceyeli nişan kıyafetin ve ayakkabın çok güzel .Diğer kombinindeki kürklü hırka ve botada bayıldım :asigim:

Selayhus kombininlerin 2 side çooooooooooook tatlı :1hug:tek birşey hariç bilmiyorumkismile O da kot etek pek sevmiyorum nedense (mini hariç)

livim tesekkür ederim canim ..senden hala gecenki elestiriyi bekliyorum :KK1: :KK1:
ilk kombinde birsey olmamisti bilmece gibi neydikine aklinialirimsmile

kızlar bugün giydiklerim
diğer tarafa üstümdeki halini koydum da ayrıntıları da buraya koyayım istedim

2045.jpg

livim tesekkür ederim canim ..senden hala gecenki elestiriyi bekliyorum :KK1: :KK1:
ilk kombinde birsey olmamisti bilmece gibi neydikine aklinialirimsmile

olumunekankayizsmileBitanesi kotun rengini sanki olmamıştı gibi yani çok açık kalmıştı ama onun dışındaki herşeye ayakkabıya kemere ona buna şuna bayılmıştım olumunekankayizsmile:asigim:

Hanturkcum çokkkkkkkkkk güzel bir kombin aletli neren almıştın canım dantelleri şeylere bayılırım ben :lepi:

livcim çooook sağol canım Şeniz atleti LCW den almıştım evet dantellere ben de bayılıyorum

hanturks:hulya:
canım çantanın rengi çok güzel.zaten livimin gri çantasından sonra bende gri bi çanta alıcam işallah:lepi:
detayları eklemende süper olmuş:lepi:
üzerindede çok güzel durmuştur eminimkiopuyorumnanaktan

Kankam bende senin çizmeden alacağım. Bulabilir miyim aynısından :asigim:

Son düzenleme:
hanturks canparem, ne giydin topiğinde de yazdıydım, üzerinde harika duran bu komine bayıldımmm bitanem hihoyyyt opuyorumnanaktan

teşekkür ederim Livim ordaki badi kırışıktı biraz ütü yapmamıştım çektikten ta ki sonra aklıma geldi giyerken ütüleyiverdim:kedi:

X