'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Biraz yazlık bir kombin ama bugün hava güzeldi, ondan esinlendim canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

028eb82f.jpg

fa7eff77.jpg

Bluz: Norveç'ten kayınvalidem hediye getirdiydi. :asigim: :kedi:
Kot: Topshop
Ayakkabı: Converse sempatiksalakcinni
Çanta: Quicksilver Protest

hihoyyyt opuyorumnanaktan hihoyyyt

Tüh küpe eklemeyi unuttum, benneyaptımki neyse bir dahaki sefere yerimseniben :KK1:

hihoyyytKankammmmmmm kayınvaliden çok zevkliymiş

Bayıldım kombinine aşkitom tam benim tarzım:asigim: Çanta ve ayakkabı flnda çok uyumlu :asigim::sm_cool:

April kombinini coook begendim bluzun cok guzel :asigim: ama ben bu kombinin altina babet giymeyi tercih ederdim. Conversleri cok spor olunca giyerim ben sempatiksalakcinni

buda benim bugunki kombinim

Uploaded with ImageShack.us

tunik : mim
kemer : tandem
canta : moa
kolye & bilezigi Turkiyeden almistim

hihoyyytKankammmmmmm kayınvaliden çok zevkliymiş

Bayıldım kombinine aşkitom tam benim tarzım:asigim: Çanta ve ayakkabı flnda çok uyumlu :asigim::sm_cool:

Livimmm teşekkürler balım Şeniz Şeniz Şeniz
Çok zevklidir kayınvalidem allaa bin şükür :kedi: boshayallersmile sempatiksalakcinni
Beğenmene çok sevindirik oldum meleğim benim
olumunekankayizsmile

April kombinini coook begendim bluzun cok guzel :asigim: ama ben bu kombinin altina babet giymeyi tercih ederdim. Conversleri cok spor olunca giyerim ben sempatiksalakcinni

buda benim bugunki kombinim

Canımıniçi çok teşekkür ederim Şeniz

senin kombinin de çok güzel, ben çok beğendim tatlım
kaydirigubbakcemile5

Hmmmmmmm bende converse ile uyumunu çok sevdim .Babet güzel olmazdı. Bende onları giyseydim converse le kombine ederdim neyse :icecream:

Çanta hariç kombini sevdim çanta biraz klasik kaçmış gibi :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Hmmmmmmm bende converse ile uyumunu çok sevdim .Babet güzel olmazdı. Bende onları giyseydim converse le kombine ederdim neyse :icecream:

Kankaların pamuğu Şeniz
Bence de rahat bir tarz olduğu için ve çanta da kumaş olduğu için Converse daha iyi sanki
kaydirigubbakcemile5

hanturks:hulya:
canım çantanın rengi çok güzel.zaten livimin gri çantasından sonra bende gri bi çanta alıcam işallah:lepi:
detayları eklemende süper olmuş:lepi:
üzerindede çok güzel durmuştur eminimki opuyorumnanaktan
tanrıçam beğenmene çok sevindim canım opuyorumnanaktan
ya o çanta ve ceket siyah aslında ama flaştan böyle çıkmış rengi :kedi: ama burdaki rengi hakkat güzel durmuş ben de çok beğendim o renk bişey alıcam bende :KK1:

hanturks canparem, ne giydin topiğinde de yazdıydım, üzerinde harika duran bu komine bayıldımmm bitanem hihoyyyt opuyorumnanaktan
canım benim çook teşekkür ederim Şeniz
ben de senin bluzüne ve çantana bayıldım ya böyle bluzler çok hoşuma gidiyo eminim senin üzerinde de harika durmuştur :nazar:

kızlar bugün giydiklerim
diğer tarafa üstümdeki halini koydum da ayrıntıları da buraya koyayım istedim

kombinini cok begendim canim, April in kotunun renginden bir skinny ilede super olur bence. Ayrica ayni kazagin koyu pembesi bendede var sayende hatirladim kaydirigubbakcemile3 biri hediye etmisti bi kac sene once bende bi kere giyip bidaha giymemistim ne ile kombin edecegimi bilemedigim icin :KK1: fikir almis oldum senden saol canim :1hug:

Çanta hariç kombini sevdim çanta biraz klasik kaçmış gibi :ecrin_bebek:

herkesin deisik zevkleri var tabi opuyorumnanaktan
saol canimm

Biraz yazlık bir kombin ama bugün hava güzeldi, ondan esinlendim canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

028eb82f.jpg

fa7eff77.jpg

Bluz: Norveç'ten kayınvalidem hediye getirdiydi. :asigim: :kedi:
Kot: Topshop
Ayakkabı: Converse sempatiksalakcinni
Çanta: Quicksilver Protest

hihoyyyt opuyorumnanaktan hihoyyyt

Tüh küpe eklemeyi unuttum, benneyaptımki neyse bir dahaki sefere yerimseniben :KK1:

aprilim kombinin çok güzelopuyorumnanaktan kayınvaliden ne kadar zevkliymişşkaydirigubbakcemile5

Altımdaki tayt canlar Bluzun gögüs kısımı aslında daha güzel ama pek belli olmamış neyse =)

293.jpg

296.jpg

cfdf0540.jpg

34a87af4.jpg

d451a1c8.jpg

Yavrularım, elbise annemin elinden çıktı :hulya: kaydirigubbakcemile2
Hırka pazardan sempatiksalakcinni

Çantam da markasız, öle bir çantacıdan... boshayallersmile
küpeler de doğal taş ama nedir bilmim
:KK1: :lepi:

kızlar:KK3:
kombinimle geldimhihoyyytdün livoma söz vermiştimolumunekankayizsmile
bende bu gün, günlük bir kombin yaptımgamyoncuiremsu​

kazağın ve taytın detayları..tayt pantalon gibi,ve yapısı çok hoşuma gidiyo
çorap gibi sarıyo,parlak bide hafiften:dance:​

parlatıcımın içine kırmızı oje katarak çok sevdiğim bi renk elde ettiğim ojem,ve bu kıyafette yaptığım makyaj: pudra,ruj,ve rimelden ibaretzemuszemus​

kombinlerinize bayıldım fıstıklar aklinialirimsmile çok çok güzel Şeniz:asigim:

aprilimmmmm Şeniz pantulun kesimine bittimmm.bayılırım bu tarza :lepi: bende de var olumunekankayizsmile
bluz belli zaten tarzından bitanem :)) çantayla çok hoş uyum içinde :lepi:

ruyamsın tatlım takılar çanta kemer herşer uyum içinde züper valla :lepi:

geçmişe bakcem :hulya: ama önce resim ekliyim :))

ilk kombin :lepi:

siyah külotlu çorapla giyiyorum bunu cıbıldak degil sempatiksalakcinni ama bugün topukluyla giydim :))

Pati 3 kombinede aşık oldum vallaha .İnanılmaz zevklisin kuzum olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
patiii çok güzel çok beğendim:lepi: babetlerinede aşık oldum bu aradaŞeniz :asigim: Şeniz

Son düzenleme:
kombinini cok begendim canim, April in kotunun renginden bir skinny ilede super olur bence. Ayrica ayni kazagin koyu pembesi bendede var sayende hatirladim kaydirigubbakcemile3 biri hediye etmisti bi kac sene once bende bi kere giyip bi daha giymemistim ne ile kombin edecegimi bilemedigim icin :KK1: fikir almis oldum senden saol canim :1hug:
teşekkür ederim canım a.s. evet o renk skinny istiyorum zaten ama siyahı daha yeni aldım onu da alıcam inşallah ilerde
bu kazağı bende alalı bir sene oldu giymiyodum dediğin gibi neyle giyeceğimi bilemiyodum sonra kavak yellerindeki aslının üzerinde görünce aklıma geldi :KK1: bu pantolonla da denedim hoş olunca giydim.
ben de senin tuniğini çok beğendim canım altındaki tayt dimi çorap değil gayet hoş bi kombin olmuş ama bence de daha spor bi çanta daha hoş olurmuş sanki

Pati :1shok::1shok: son kombinindeki kolyeden tut çizmeye kadar hepsini nereden aldığını çok merak ettim süperler bacım

X