Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

evet düşünebiliiim kaydirigubbakcemile3 bekliyorum resmini merakla ayva tatlım beni alıştırdın he böyle konuşmaya sempatiksalakcinni

evet düşünebiliiim kaydirigubbakcemile3 bekliyorum resmini merakla ayva tatlım beni alıştırdın he böyle konuşmaya sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

herkes alıştı

sitede bakıyorum herkes birbirine benim gibi çiçekli kaymaklı hitap ediyor kaydirigubbakcemile3

buna neden olduğum için çok mesudum milleti yumuşattık birbirine:))))

yarın ekleyeceğim incir çekirdeğim

ilarzum bebeeem bu güzelliğini nye borclusun bakam bal kaymaktan sonra:dance:

hmmm ilarzum çokk güzelsin yaa. benim sorumsaaaa.. düzenli günlük yaptığın cilt bakımın nedir?? sabah kalktığından akşam yatana kadar yaptıklarını ayrıntılı istiyorum plss zemuszemus bitanem haaa bide cilt bakım için kuaföre gidermisin??? maşş cildin çok sağlıklı..

ilarzum bebeeem bu güzelliğini nye borclusun bakam bal kaymaktan sonra:dance:

bence normalim çok güzel değilim. makyaj güzeliyim. nereme ne süreceğimi yüzümdeki hat hatalarını nasıl kapatabileceğimi biliyorum. nerem ön plana çıkarsa nerem göze batmazı biliyorum. ondan iyi bir kamufule (böyle mi yazılıyordu:uhm:) yeterli oluyor. sizler benden çok daha güzelsiniz.

onun dışında bubamın çikinliği ile anamın güzelliği birleşince böyle olmuş. benzemiyorum da ama kime benziyorum bilmiyorum tembeltosba d benzetememişti:)))

sadece stres yapmıyorum cildimin sağlıklı olması buna dalalet olabilir. hiç bişeye gereğinden fazla üzülmüyorum. herşey geçer gözüyle bakıyorum hayata:))
bol bol gülerim güldürürüm. bence bu nedenden. gülen insan sevilir...sempatiksalakcinni

Pekiiii makyajda bu kadar ustalaşmandaki en önemli etki ne oldu? Nasıl çalıştın?

ilkokulda bana sorarlarmış ne olmak istiyorsun diye ;
milletin çocukları doktor, avukat, öğretmen der
ben; manken olmak istiyorum, şarkıcı olmak istiyrum arasında gidip gelirmişim.

sanatçılara özel merakım vardı sesim de güzeldi küçükken.

beni ya şarkıcı arzu ya da cadı arzu diye bilirler.-tatlicadiarzu-

sanırım bu şarkıcılara kafayı çok taktığımdan küçük yaştan ilgilendim. sonra da hşuma gitti demek ki ilerlettim. tv de de çok izlerdim biri birine veya kendisine makyaj yapsa sanki en büyük olay var orda dikkatle bakardım.:1shok:

sabah kalkıyorum şehriban teyze (bu marka gerçek geyik yapmıyorum.) kayısı sabunu ile yüzümü yıkıyorum.

sonra clinique markalı göz çevresi kremimi ve günlük kremimi sürüyorum.

akşam eve gelince çoğu zaman makyajı çıkartırım. önce sabunla yıkar kayısı sabunu ile dediğim gibi sonra da acıbadem sütü ile göz makyajımı temizlerim. elimde kalan hafif kremi yzüme az az sürer yatarım. yüz cilt tipim karma olduğundan yanaklarda kuruluk var. oraları nemnedirir yatarım.

kesinlikle aksatmadığım göz çevresi ve nemlendiricimdir.

haftada 1 de tanrıçamın öneridği çeşitli maskelerden yaparım doğal. bütün kozmetik maskelerimi çöpe attım. herşeyi doğal yapıyorum.

ruşeymi, yumurta akılı, yoğurtlu falan maskeler yapıyorum. haftasonları maden suyu ile yıkıyorum. yaz aylarında her sabah yapıyordum müthiş bir etkisi var cilde..

sorum yok ama sana bayılıyorumm niyeysesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

şu saniyeden sonra ben de sana bayılıyorum güzel sözlerini burda yazdığın için canım Şeniz

az da olsa henecanlandım:)) çok iyi geldin bahar dalımŞeniz

Güler yüzlüm tatlı dilli bal peteğim KK'nın bitanesiii sende mi oturdun pembiş koltuğa Şeniz
Aman da aman nasıl yakışmış pembişlerr :asigim:
Ne sorsam sana şinci yani helecandan kafam çorba oldu yaaa sempatiksalakcinni
Kolay mı canım koskoca KK'nın makyözü var karşımda :kedi:

Maşallah sorcak soru da bırakmamış meraklı gacılarr :umursamaz:

Ayyy hadi aklıma bi soru geldi ama gülmeyin taaam mı soru işte sonuçta lmaz:

Ablam o kadannnn kiloyu nası verdin sen yabilmiyorumkismile maşallahhh

Hayır fazla kilonda yoktu iyice çıtı pıtı oldun hihoyyytaklinialirimsmile
:ArtıkİlarzuDiyetBölümünedeUğrasınDiyenlerSmilesi: sositososito

arzumm,güsellik abidem,düğünün nezandı bebemzemuszemus

topikdaşımm Şeniz

en çalışkanım

konu dağıtmayanım yasakkelime

dağılan konuyu toparlayanımmm şutarafagitti

bilmiim ki gülüm :roflol: sen hazırlan ama yine de otobüste koltuğun hazır şimdiden:)))

sanırm ekim sonu olacak. askerimin gelmesine yarından itibaren 3 gün kaldı. karar vereeğiz.

daa çeyiz yapıyorum kendimce işte..

he ben benzetemedim di mi ..

şey sorcam bende ..
sormıcam yafuuuuu
kaankama niye soru soruyom biliyom ben herbişeyi dermişim laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…