- Konu Sahibi BenmasMavi
-
evet meleem bazen çenemin altında çıkıyor namuzssuz uzamış bi de beyaz beyaz :roflol:
hepimiz birbirimizi seviyoruz ceylom hepimiz kardeşiz Şeniz :1hug:
soruya bak bebem bunu merak ettin hee mankenim:roflol:
bütün ciddiyetimlen cevap veriyom;
çok beğendim üstelik 8 tl. loreal 5X e bin çakar bence...
aradaki tl lik farkı düşünebiliin mi:)))
fotosunu çekecem o rimele özel ekleyeceğim gül reçelim istersen ekleyince gör al. yarın eklerim
evet düşünebiliiim kaydirigubbakcemile3 bekliyorum resmini merakla ayva tatlım beni alıştırdın he böyle konuşmaya sempatiksalakcinni
noli burda
İlarzum en fazla giyindiğin kıyafet markası nedir bayanssulusmile
ilarzum bebeeem bu güzelliğini nye borclusun bakam bal kaymaktan sonra:dance:
Pekiiii makyajda bu kadar ustalaşmandaki en önemli etki ne oldu? Nasıl çalıştın?
hmmm ilarzum çokk güzelsin yaa. benim sorumsaaaa.. düzenli günlük yaptığın cilt bakımın nedir?? sabah kalktığından akşam yatana kadar yaptıklarını ayrıntılı istiyorum plss zemuszemus bitanem haaa bide cilt bakım için kuaföre gidermisin??? maşş cildin çok sağlıklı..
sorum yok ama sana bayılıyorumm niyeysesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
arzumm,güsellik abidem,düğünün nezandı bebemzemuszemus
bence normalim çok güzel değilim. makyaj güzeliyim. nereme ne süreceğimi yüzümdeki hat hatalarını nasıl kapatabileceğimi biliyorum. nerem ön plana çıkarsa nerem göze batmazı biliyorum. ondan iyi bir kamufule (böyle mi yazılıyordu:uhm:) yeterli oluyor. sizler benden çok daha güzelsiniz.
onun dışında bubamın çikinliği ile anamın güzelliği birleşince böyle olmuş. benzemiyorum da ama kime benziyorum bilmiyorum tembeltosba d benzetememişti:)))
sadece stres yapmıyorum cildimin sağlıklı olması buna dalalet olabilir. hiç bişeye gereğinden fazla üzülmüyorum. herşey geçer gözüyle bakıyorum hayata:))
bol bol gülerim güldürürüm. bence bu nedenden. gülen insan sevilir...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?