Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

aslında ben de bişey merak ediyorum
ilarzu iletinde bursayı görünce çok samimi bulmuştum ekndime
bende bursalıyım istanbula gelin geldim
fakat ne zaman sana yorum yapsam hep beni atlayarak cevap verdin
bi sebebi var mıdır yoksa ben mş öyle alınmışım?

İlk banımı almama sebep olmuştun. Sanırım unuttun. Neyse burda konuşulacak konu değil bence.

Ben de söylemeyeyim deyip atlıyordum açık açık sorunca artık yanıtlamak durumunda kaldım.

eeee kızlarr yok mu gizli saklı soru :))))))

efedersin öçüz gibi yidim. enginar dolma davuklu pilav şehriye çorba salata yoğurt la dünyayı yemişim habarim yok:))))

ama az yedim lütfen porsion küçük kaydirigubbakcemile3

tamam böbüğüm küçççücük porsiyonlarla yidinse sorun yok..maiallah annenede yok yokmuş mönüde..

ay konu yemek olmuşken sorayım..

evlenince ,kocişin,işin,ev işleri özellikle yemek gözünü korkutuyormu?eyvahedigeldismile

öyle birden geliverdi aklıma başka bi sebebi yok sempatiksalakcinni kin tutar mısın zemuszemusbide ilk banını niden yidin sorması ayıp :))

hemşom selammmm...benim de seninle pek muhabbetim olmadı ama sana karşı benim de bir sempatim var,çok datlusun:)))
ben e soru sorayım bareee
tv de en sevdiğin,kaçırmadıın program?
okuduğun gazete?
+ bursada en çok sevdiğin yer?

Sanki gulmek icin yaratimissin. Bilmem ne isimli sarkicinin gulmek sana yakisiyor sarkisini dinliyorsun farzet, o pembe koltukta oturuncanaa

Soruma gelelim simcik. En son ne icin agladin?

tamam böbüğüm küçççücük porsiyonlarla yidinse sorun yok..maiallah annenede yok yokmuş mönüde..

ay konu yemek olmuşken sorayım..

evlenince ,kocişin,işin,ev işleri özellikle yemek gözünü korkutuyormu?eyvahedigeldismile

yok herşey ortak olacağından korkmuyorum şu an:))

üniversite yılarında ben onu evcilleştirdim ev işlerine alıştırdım. biraz da vicdan sahibi yaptım şu an bulaşığa kalkışınca hemen rahatsız olup gelir yanıma ben yıkayayım der ben
de heç itiraz etmem. koca adayım nasılsa ee kırmak olmaz:)))+

öyle birden geliverdi aklıma başka bi sebebi yok sempatiksalakcinni kin tutar mısın zemuszemusbide ilk banını niden yidin sorması ayıp :))

heç sebeb, yoh ceylan gözlüm anladım ben:roflol:

az diilsin reyting canavarı seni :roflol:

kin tutmam da görüşmem de ya kin tutacak kadar vaktim yok zati

sağolasın

hemşom selammmm...benim de seninle pek muhabbetim olmadı ama sana karşı benim de bir sempatim var,çok datlusun:)))
ben e soru sorayım bareee
tv de en sevdiğin,kaçırmadıın program?
okuduğun gazete?
+ bursada en çok sevdiğin yer?

çok teşekkür ederim canım benim Şeniz sen de öylesin canım:)))

kaçırmadığım sabah programı radyoda alem fm 7-9 arası nihat sırdar. evden çıkar çıkmaz kulaklık hep kulağımdadır.

tv izlemeye pek zamanım olmuyor nedense dzileri 2 haftada bir izliorum özetle aynı oluyor:))

kaçırmadığım tek program haberler sanırım onda da kanal d, star öncelikte.

eve cumhuriyet alırız genelde onun dışında milliyet ve radikal var. köşe yazarları var okuduğum.

Kesinlikle almadan geçmediği hafta olmayan Penguen dergisi. (Bayılıyorum benim için pembe dizi o:))

bursa da en çok sevdiğim yer çoğu memleketlisinin gibi dağdır. temiz havası yeşilin her tonu çam ağaçları...

Son düzenleme:
Sanki gulmek icin yaratimissin. Bilmem ne isimli sarkicinin gulmek sana yakisiyor sarkisini dinliyorsun farzet, o pembe koltukta oturuncanaa

Soruma gelelim simcik. En son ne icin agladin?

En son sevinçten ağladım dün face te Bursaspor un şampiyonluğunu anons eden bir spiker canlı yayında bağıra bağıra ağladı 'Benim trafsız olmam gerekiyor tarafsız olamıyorum çok özür dilerim sayın seyirciler.' diyerk. ona çok duygulandım ağladım.

Üzüntüden ise Aliyi geçen hafta üst üste rüyamda gördüm gelmiş masa da oturuyoruz bitti diyorum ağlıyorum. Bu sevinçtendi evet ama bunu anlattığım herkese anlatırken ağladığım için bu kısmını üzüntüden alıyorum:))))

aslen bursalı mısın?göçmenlik var mı?

tamamen en hasından Bursalıyım:)))

Babam İnegöl-kurşunlu köyünden annemse Orhangazi

annem tarafında çok eskilerde anamın babasının dedeleri Avusturya dan anamın annesinin dedeleri de çerkez miş.

Babamlar yerlisi.

yewrum golden rose 3D maskara almıştın sen dimi ? nasıl denildiği kadar çok uzatıyomu kullanıp eklediğin bi makyaj resmin var mı bebemm bende almayı düşünüyorum da bilmiyorumkismile

oo hoşgeldinizzz yeni gelenler buyrun buyrunnnn:))))))

arkadaşlar soranlar bi izin versin yaww arkada kaldı çiçekler

yewrum golden rose 3D maskara almıştın sen dimi ? nasıl denildiği kadar çok uzatıyomu kullanıp eklediğin bi makyaj resmin var mı bebemm bende almayı düşünüyorum da bilmiyorumkismile

soruya bak bebem bunu merak ettin hee mankenim:roflol:

bütün ciddiyetimlen cevap veriyom;

çok beğendim üstelik 8 tl. loreal 5X e bin çakar bence...

aradaki tl lik farkı düşünebiliin mi:)))

fotosunu çekecem o rimele özel ekleyeceğim gül reçelim istersen ekleyince gör al. yarın eklerim

nasıl bu kadar sevilyosun ya tam şeytan tüyü var sendeboshayallersmile

nasıl bu kadar sevilyosun ya tam şeytan tüyü var sendeboshayallersmile

evet meleem bazen çenemin altında çıkıyor namuzssuz uzamış bi de beyaz beyaz :roflol:

hepimiz birbirimizi seviyoruz ceylom hepimiz kardeşiz Şeniz :1hug:

Back