- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi BenmasMavi
çeyizinde, en çok kullanmayı istediğin şey nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah kalkıyorum şehriban teyze (bu marka gerçek geyik yapmıyorum.) kayısı sabunu ile yüzümü yıkıyorum.
sonra clinique markalı göz çevresi kremimi ve günlük kremimi sürüyorum.
akşam eve gelince çoğu zaman makyajı çıkartırım. önce sabunla yıkar kayısı sabunu ile dediğim gibi sonra da acıbadem sütü ile göz makyajımı temizlerim. elimde kalan hafif kremi yzüme az az sürer yatarım. yüz cilt tipim karma olduğundan yanaklarda kuruluk var. oraları nemnedirir yatarım.
kesinlikle aksatmadığım göz çevresi ve nemlendiricimdir.
haftada 1 de tanrıçamın öneridği çeşitli maskelerden yaparım doğal. bütün kozmetik maskelerimi çöpe attım. herşeyi doğal yapıyorum.
ruşeymi, yumurta akılı, yoğurtlu falan maskeler yapıyorum. haftasonları maden suyu ile yıkıyorum. yaz aylarında her sabah yapıyordum müthiş bir etkisi var cilde..
Güler yüzlüm tatlı dilli bal peteğim KK'nın bitanesiii sende mi oturdun pembiş koltuğa Şeniz
Aman da aman nasıl yakışmış pembişlerr :asigim:
Ne sorsam sana şinci yani helecandan kafam çorba oldu yaaa sempatiksalakcinni
Kolay mı canım koskoca KK'nın makyözü var karşımda :kedi:
Maşallah sorcak soru da bırakmamış meraklı gacılarr :umursamaz:
Ayyy hadi aklıma bi soru geldi ama gülmeyin taaam mı soru işte sonuçtalmaz:
Ablam o kadannnn kiloyu nası verdin sen yabilmiyorumkismile maşallahhh
Hayır fazla kilonda yoktu iyice çıtı pıtı oldun hihoyyytaklinialirimsmile
:ArtıkİlarzuDiyetBölümünedeUğrasınDiyenlerSmilesi: sositososito
he ben benzetemedim di mi ..
şey sorcam bende ..
sormıcam yafuuuuu
kaankama niye soru soruyom biliyom ben herbişeyi dermişim laelaelaelaelae
imzasına koptuğum:roflol::roflol:
çok zayıfladım ya oraya uğrarsam kilo vermeye çalışan üyeler kendilerini windows oenceresinden atarlar diye gelmiyorum melek suratlı kalebeğim.
temem az zayıfladım inkar etmeyeyim kaydirigubbakcemile3 :hulya:
ilk ay bu diyete başlayıp başlamama konusunda kendimi hazırladım. Alışveriş mağazalarına gidip gidip olmayan şeylere baktım denedim olmadı çıkardım bilerek denedim.
sonra bu yapacağın rejim değil arzu dedim. sadece az yemek. kısıtlanma değil dedim. bunu 15 gün düşündüm.
sonra diyete geçtim. dediğimi yaptım. kısıtlamadan kendimi yedim. akşamları daha az öğlen sabah normal. 15 gün sonra gittim spor salonuna 1.5 ayım var zayıflayamazsam sıkılaşacağım dedim. sauna eşorfmn ile haftada 5 gün gittim.
4 kilo verdim fakat 10 kilo vermiş görüntüdeyim elbise falan giyince daha belli oluyor.
ılarzum peteğim seni en çok ne kızdırır opuyorumnanaktan
çeyizinde, en çok kullanmayı istediğin şey nedir?
kayısı yağı ne işe yarıyorki bitanem yaa benim yüzümde malesefki tüy sorunum var. allahtanki cansızlar pek belli olmuyorlar. o yüzden bu saydığın çok şeyi yapamam ben. yumurta felan diyorsun ama bunlar hep tüyü besler diye korktuğum için bu ve bunun gibi çokkk maskeyi yapamıyorum. :gitme:mafoldumbensenağlama
benim koltuk hazır,trakya ünivliyim bende otobüs tutçam bursaya allaha
Evetttt kesinlikle 10 kilo gitmiş gibi görünüyosun çıtırpıtırım ohaoldumsmile
Bence en büyük etken spor olmuş sıkılaşmışsın bidenem maşallah fit fiçutlu mankenim zemuszemus
Bende bi mağazaya girip küçük beden beğendiğim kıyafetleri denesem iyi olacahh bayanssulusmile
Bayaaa bi gaza gelirim heraldaaa delikafadulden
sayın ilarzu hatun,
herkesle cicişli böcüşlü konuştuğunu görüyorum
gerçekten samimisin? merak ettim.
eğer öyle isen ne koca bi kalbin var ne güzel ,))
Ya bu kız yazsın ben okuyayım, nasıl tatlı bi dildir bu yaaaa maşşşşaaallllllaaahhhhhhhhhhhhh
Sorum yok ama şunu belirtmeden geçemiyciğimmm, ilarzum en gizli hayranlarından biride benim vallaaa... aday olduğun her yarışmayı hiç incelemeden oyum sana, ne yapsan yakıştırıyosun güzellik abidesiii![]()
bidenesim hoşgelmişsina.s.
şimdiden birsürü sayfa olmuş ben gelmiş geçmişini okumaya gidiyorumkaydirigubbakcemile
benim şuan ki sorum;
pikii ben seni niye muhasebeci sanıyorumbenneyaptımki
:roflol::roflol: sırnaşık şey :roflol::roflol: sırnaşık şey
ya bu bambaşka birşey :asigim:
çok teşekkür ederim neden arkdaş olamıyoruz biizim çete çok çiçektir güneş yüzlüm.
çok çok tşekkür ederim güzel sözlerin için arada utanıyorum kusura bakmayın :kedi:
Sen bambaşkasın güzeller güzeliii opuyorumnanaktan
Rabbim seni nazarlardan korusunnn![]()