Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

Romantik çocukmuş damatımız..helal olsun..vereliniortak
Sen tenhada kıstırmışın o zaman alişi ,çapkın kız..:icecream:

kaydirigubbakcemile3
alişinle nerde tanıştınız,ne kadar oldu tanışalı?..
seni tenhada kıstırdı mı?bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canikoşummmmm çok tatlısın masum bir gül gibisin neşelisin güleryüzlüsün kabiliyetlisin iyi niyetli tatlı dilli bu uzarda uzar sempatiksalakcinni soruma geliyorum gerçek hayatında da böylemisin yoksa bizimi yiyosun bilmiyorumkismile..
bide bu pozitifliğini neye borçlusun :kedi:

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canikoşummmmm çok tatlısın masum bir gül gibisin neşelisin güleryüzlüsün kabiliyetlisin iyi niyetli tatlı dilli bu uzarda uzar sempatiksalakcinni soruma geliyorum gerçek hayatında da böylemisin yoksa bizimi yiyosun bilmiyorumkismile..
bide bu pozitifliğini neye borçlusun :kedi:

öyle bir yiyiyorum kiiiiiiii :roflol:

yazdığım kadar değişik kelimeler kullanmıyorum normal hayatta.

aşkım, biberitom, anneme bıldırcın, kardeşime süperbeyin

alime hayatım, sevgilim bidenem hayatımın anlamı , sevdiceğim

ay bayağı da kullanıyormuşum:))))

işte ceylan gözlüm, börülcem , incir çekirdeğim sıfatlarını size kullanıyrum özel:))))

pozitif olmayı anam ile babama borçluyum. Her aile gibi başımıza gelmedik kalmasa da neşemizi asla yitirmeyiz. Bu şekilde bir ailede büyüyünce yansıyor ister istemez. Bizim Evde kardeşiler veya çocuklar ebeveynler ile kavga edebilir ama annem babam asla kavga etmez. Eğlenmek için yaşarız. Baba tarafım sülalece neşelidir gülmeyi sever. Oynamayı sever.

Halam ile ikimiz bir düğün için kıyafet almışsak o kıyafeti başkasına gösterirken oynayarak gösteririz :)) nasıl olsa oynarken görecekler diye:))) Böyle birileriyiz işte. Onlar da bana yansıdı hatta taştı. Sülalenin şaklabanı benim.

Pempe koltuğa hoş geldin ilarzu çok merhabamız olmadı aslında ama onun o sıcaklığını bir şekilde aldım ben ..

Hayattan beklentilerin nelerdir olmazsa olmazların varmı opuyorumnanaktan

Evet hepimiz biribirmizi biliyoruz müdavimler olarak dimi takıldığımız konular farklı olsa da:)))

Hayattan çok beklentim var. En önemlisi mutlu bir yuva istiyorum. Mutlu olduğum bir iş ve annemleri bu hayattan uğurlarken içimde şunu da yapsaydım daha mutlu eder miydim şüphesi duymamak için maddi manevi imkanı sağlamak istiyorum kendime.

ilarzum :asigim:kk yi ne zaman ve nasıl keşfettin?

KK ya canım çok absürt bi şekilde sol gözümün altındaki damar çatlamasının tedaisini bulmak için tesadüfen düştüm.

Hatta ilk konum o durç Bi de girer girmez konu açtım ne var ne yok bakmadan:))))

Sonra makyaj bölümünü keşfettim uzun bi süre ordan çıkamadım:)))

Son düzenleme:
ay gülmekten sorumu unuttum
cevaplara bak :roflol:
ay soramıyorum :roflol: :roflol:
bu kızı seviyorum :asigim:

Hayattan çok beklentim var. En önemlisi mutlu bir yuva istiyorum. Mutlu olduğum bir iş ve annemleri bu hayattan uğurlarken içimde şunu da yapsaydım daha mutlu eder miydim şüphesi duymamak için maddi manevi imkanı sağlamak istiyorum kendime.

vay be hayat felsefemiz yanı arzum balım peteeem olumunekankayizsmile
hayırlı evlat :jeyyar:

Evet hepimiz biribirmizi biliyoruz müdavimler olarak dimi takıldığımız konular farklı olsa da:)))

İnşallah hayatta istediğin herşeyi gerçekleştirirsin ve çok mutlu bir yuvaya sahip olursun herşey gönlünce olsun canım cevabın içinde teşekkür ederim sana ..a.s.

vay be hayat felsefemiz yanı arzum balım peteeem olumunekankayizsmile
hayırlı evlat :jeyyar:

hem de nasılll :)))

ondan vermek istemiyolar beni babam 2 sene nişanlılık az diyor:))

ben de neye ihtiyacın var ali karşılayacak diyorum :roflol::roflol:

şaka haa burası

kaydirigubbakcemile4fındıkkurdum yaşın kaç senin evde kaldın mı kalmadın mı onu öğrenmek niyetim :jeyyar: bide şuan üstünde ne var naniknanik

İnşallah hayatta istediğin herşeyi gerçekleştirirsin ve çok mutlu bir yuvaya sahip olursun herşey gönlünce olsun canım cevabın içinde teşekkür ederim sana ..a.s.

Canısım ben teşekkür ederim koltukta yalnız bırakmadığın için.

hem de nasılll :)))

ondan vermek istemiyolar beni babam 2 sene nişanlılık az diyor:))

ben de neye ihtiyacın var ali karşılayacak diyorum :roflol::roflol:

şaka haa burası

:roflol: :roflol:

hee ben yarın sorcem sıramı savıom :delphin:

kaydirigubbakcemile4fındıkkurdum yaşın kaç senin evde kaldın mı kalmadın mı onu öğrenmek niyetim :jeyyar: bide şuan üstünde ne var naniknanik

sınırdayım sefkilim 27 bitti :gitme:

bu sene gittim gittim ocağa kadar yoksam turşu bidonları hazır :hulya:

Son düzenleme:
Back