- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Lepi hız ben Bursadayım İzmir nerden çıktı looo
pek takip ettiğin belli:))))
Ekimin sonunda evlenecem o zümrüt gözlüm hallederikkk:)))
hmm yani akıllıca bi düşünce cano evet olabilir şekerparem ya o ayrıca gelin makyajı
özel günler makyaj bölümüne açarız olar melem
heyoo çok güzel bir haber bu:hooray:
demek seninki de askerliği bitirdi
gözünüz aydın melekom:dance:
kaynana ne yapacak dolma mı dolduracak sarma mı saracakdelikafadulden
çok sevindim ya başlasın düğün hazırlıkları gelin ata binecek
bun ne kızz
allah iiliğini versin emi
yerlerde geziyom gülmekten yarıldım:roflol::roflol:
oyy kıyamam
hasret bitiyor
gözün aydın bebeemmŞeniz
izmire benzetmişim ozaman hehe:kedi:
amaan gönüller bir olsun ekim başı ben. senden gerçekten bi topik beliyorum
bence eksik mod ilarzu :)
önerimi yabana atmadığın içinde saolasınopuyorumnanaktan
haa bek bi soru daha mod olmak kolay mı
mod olduktan sonra kk daki hareketlerin değiştimi
yada neler değişti?
çok tuhaf oldum şu an ışıldak suratlım :1hug:
ne kadar dokunaklı sözler yazmışsın çok duygulandım sanırsam gözlerim de doldu hayır hayaır yüzümü yıkıyordum silmeyi unutmuşum havluyla sempatiksalakcinni
canısım evli misin evlenince uzak durusun boşver. Karşıdan ablan olarak kalır. Ama sana müdah
ele etmesine izin verme bence. Benim anam babam müdahale edemiyor gız bana:)))
Ezilmene izin verdikçe ezilirsin yapma bunu. 24 yaşındasın aklı selimsin. kimsenin seni bu saatten sonra yönlendirmesine ihtiyacın yok tıkandığın yerde sorman gereken insana tabi ki sorarsın.
Ben aradaki kan bağının her toleransı mümkün kılacağını düşünmüyorum. Karşıyım. bazen öyle insanlarda öyle güzel iyilik görüyorsun ki bi bakıyorsun bunu kerdeşin yapmamış sana. Aynı anadan doğmak kardeşilik dmek değildir kesinlikle. Sonradan tanıdığın biri de senin kardeşin olabilir. Herkes iyi oalcak diye herkes sana iyi davranacak diye bi kaide yok biliyorsun. Senin yapacağın olduğu gibi kabullenip; kıskandığını bile açık açık söylüyorsa biraz araya resmiyeti koyup annesinden önce seni engelleyemeyeceğini belli etmek o kadar canısım. Hiç birşey moralini bozmasın buna sen izin verme başkalarının buna karar vermesine izin verme.
farklı bir durum baharatım. annemle babamı bile bastıran bir karakter. gerçekten farklı bir durum. ama sessiz uysal biriyim orasını çok önemsemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kan bağım olmasa da öz bacım gördüğüm 2 kişi var şükür :1hug: onlarla uzak kaldık artık ama hep varolacaklar. opuyorumnanaktan güzin ablaya döndü resmen durum kaydirigubbakcemile3 sadece öyle tatlısın ki harika olurdu böyle bir abla diye düşündüğümü demek istemiştim kaydirigubbakcemile3
pandoramla yazdıklarınıza çok güldüm :roflol: bizim 3 yaşındaki komşu kızı "baba annemi değiştirelim artık" diyor :roflol: aman dikkat :roflol:
gözünaydın bu arada balımmm. Şeniz hep birarada olun inş nişanlınla :1hug:
arzuşum topiktede söyledim buradada söylüyorum
askerine kavuşacağına çok ama çok sevindim
bu son ayrılığınız olsun inşallah.bebeleriniz olsun bol bol onlara birlikte ninni söyleyinboshayallersmile
oyyyy ablasının gülüüü gel kız yazan barnaklarını yediğim gel
cano takmıyorsan no pıroblem o zaman gelişigüzel salla çiçeğimmm nolacak:)))
keyfine bak sen börülcem
Asker geliy askerr hihoyyyt
Lililililili sempatiksalakcinni
aaaliilililili -tatlicadiarzu- delikafadulden
eniştemin ismiyle zılgıt uyumlu oldu bu sefer :lepi: sempatiksalakcinni
yok kanka,muhabet sardı valla:))zaten sayfalar ilerliyo bebemiyi ki sevmiyon iyi ki de tanıyon haa sayfalar ilerlesin diye yapıyon biliyom ben:roflol:
1- Deli gibin hemi de çok severiz alkolik çift:))) Zalak gbin içeriz kalkar oynarız falan:)))) evdeysek tabiYalnız o alaturka meyhane türk sanat müzüüğü seviyor ben oyun havası dümbelek...
2- Alim beni evlendikten sonra site eğer bana maaş bağlamazsa çekecem dedi. Bitecek KK hayatın dedi. (Kendi kendine dedi durdu garibim:))) Ama annem çok sinirli şikayet edecekmiş gelince öyle dedi.- Oğlum sen bu kızı alma bundan sana karılık olmaz Kadınlar Kulubunden çıkmıyor yemek neyim yapmaz bu sana dicem dedi. Bakalım hala tartışması sürüyor evde dicen demicen...
seninki öyle bişey mi diyor kanka?eyvahedigeldismile
puhahahahahah zalak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:içki içermisiniz diye soruyor
evini kiralık verecek haspam sanki:roflol:
içeriz içeriz saaane la kiramızı gününde öderiz alla alaa
heh tamam buldum
ya KK'da nasil editör olunur cok merak ediyorum senmi editör olmak istedin naptin nasil oldu
soruya bak:roflol:
yok kanka,muhabet sardı valla:))zaten sayfalar ilerliyo bebemallah reytingine zeval vermesin
benimkine kalırsa evlenince internet bağlatmayı düşünmüyo kuzi-tatlicadiarzu-kk yı pek bi seviyo kendisi-tatlicadiarzu-
benim herifte türkü manyağı,artı fasılcı..bende senin gibi 9-8lik oynamak istiyorum:dance:ama panter emel bakışı fırlatınca mimiksiz oturuyorum aha böyle:1shok:
puhahahahahah zalak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?