Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

Lepi hız ben Bursadayım İzmir nerden çıktı looo

pek takip ettiğin belli:))))

Ekimin sonunda evlenecem o zümrüt gözlüm hallederikkk:)))

hmm yani akıllıca bi düşünce cano evet olabilir şekerparem ya o ayrıca gelin makyajı

özel günler makyaj bölümüne açarız olar melem

izmire benzetmişim ozaman hehe:kedi:
amaan gönüller bir olsun ekim başı ben. senden gerçekten bi topik beliyorum
bence eksik mod ilarzu :)
önerimi yabana atmadığın içinde saolasınopuyorumnanaktan

haa bek bi soru daha mod olmak kolay mı
mod olduktan sonra kk daki hareketlerin değiştimi
yada neler değişti?

heyoo çok güzel bir haber bu:hooray:
demek seninki de askerliği bitirdi
comando.gif

gözünüz aydın melekom:dance:
kaynana ne yapacak dolma mı dolduracak sarma mı saracakdelikafadulden
çok sevindim ya başlasın düğün hazırlıkları gelin ata binecekkaydirigubbakcemile4

kaynana hep sarma yapar zaten her geldiğimde

içli köfte yaptıracam

sanki ben geliyom askerden manyaklığıma bak

bun ne kızz
allah iiliğini versin emi
yerlerde geziyom gülmekten yarıldım
:roflol::roflol:

oyy kıyamam
hasret bitiyor
gözün aydın bebeemm
Şeniz

böyle insanların evladını oturtusalar ahan da böle ortalık +18 den geçilmez nazogelinim.

çok sağol bidenemmm çok sağol

izmire benzetmişim ozaman hehe:kedi:
amaan gönüller bir olsun ekim başı ben. senden gerçekten bi topik beliyorum
bence eksik mod ilarzu :)
önerimi yabana atmadığın içinde saolasınopuyorumnanaktan

haa bek bi soru daha mod olmak kolay mı
mod olduktan sonra kk daki hareketlerin değiştimi
yada neler değişti?

temem meleğimmm

mod olduktan sonra hareketlerimin değişmesi gerekiyordu maalesef değişmedi

aynı çingenelik devam..kaydirigubbakcemile4

yalnız daha sakinim siirlenince sakin cevap veriiim

genel konuşmam gerekiyor mesela

birine kafa göz dalasın oluyor sen ortaya konuşman lazım

lafı söylediğin kişi alınmıyor söylemediğin kişi alınıyor çok garip bi durum....

benim bölümümde çok kavga gürültü patırtı olmadığından çok zamanımı harcamıyorum konulara yetişmekle okumakla. bende muhabbet edebiliyorum. genelde üyelerin işlerini kolaylaştırmak ve sorularını yanıtlamak görevim.

derdim var topiğinde görevli olaydım ayvayı yediydimeyvahedigeldismile

çok tuhaf oldum şu an ışıldak suratlım :1hug:

ne kadar dokunaklı sözler yazmışsın çok duygulandım sanırsam gözlerim de doldu hayır hayaır yüzümü yıkıyordum silmeyi unutmuşum havluyla sempatiksalakcinni

canısım evli misin evlenince uzak durusun boşver. Karşıdan ablan olarak kalır. Ama sana müdah
ele etmesine izin verme bence. Benim anam babam müdahale edemiyor gız bana:)))

Ezilmene izin verdikçe ezilirsin yapma bunu. 24 yaşındasın aklı selimsin. kimsenin seni bu saatten sonra yönlendirmesine ihtiyacın yok tıkandığın yerde sorman gereken insana tabi ki sorarsın.

Ben aradaki kan bağının her toleransı mümkün kılacağını düşünmüyorum. Karşıyım. bazen öyle insanlarda öyle güzel iyilik görüyorsun ki bi bakıyorsun bunu kerdeşin yapmamış sana. Aynı anadan doğmak kardeşilik dmek değildir kesinlikle. Sonradan tanıdığın biri de senin kardeşin olabilir. Herkes iyi oalcak diye herkes sana iyi davranacak diye bi kaide yok biliyorsun. Senin yapacağın olduğu gibi kabullenip; kıskandığını bile açık açık söylüyorsa biraz araya resmiyeti koyup annesinden önce seni engelleyemeyeceğini belli etmek o kadar canısım. Hiç birşey moralini bozmasın buna sen izin verme başkalarının buna karar vermesine izin verme.

farklı bir durum baharatım. annemle babamı bile bastıran bir karakter. gerçekten farklı bir durum. ama sessiz uysal biriyim orasını çok önemsemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kan bağım olmasa da öz bacım gördüğüm 2 kişi var şükür :1hug: onlarla uzak kaldık artık ama hep varolacaklar. opuyorumnanaktan güzin ablaya döndü resmen durum kaydirigubbakcemile3 sadece öyle tatlısın ki harika olurdu böyle bir abla diye düşündüğümü demek istemiştim kaydirigubbakcemile3

pandoramla yazdıklarınıza çok güldüm :roflol: bizim 3 yaşındaki komşu kızı "baba annemi değiştirelim artık" diyor :roflol: aman dikkat :roflol:

gözünaydın bu arada balımmm. Şeniz hep birarada olun inş nişanlınla :1hug:

hoşgeldiniz yeni gelen misfürler

limonata yaptım içermisiniz canolar

sıcaklamışsınızdır serin serin iyi gelir

arzuşum topiktede söyledim buradada söylüyorum
askerine kavuşacağına çok ama çok sevindim
bu son ayrılığınız olsun inşallah.bebeleriniz olsun bol bol onlara birlikte ninni söyleyinboshayallersmile

farklı bir durum baharatım. annemle babamı bile bastıran bir karakter. gerçekten farklı bir durum. ama sessiz uysal biriyim orasını çok önemsemiyorum. kaydirigubbakcemile3 kan bağım olmasa da öz bacım gördüğüm 2 kişi var şükür :1hug: onlarla uzak kaldık artık ama hep varolacaklar. opuyorumnanaktan güzin ablaya döndü resmen durum kaydirigubbakcemile3 sadece öyle tatlısın ki harika olurdu böyle bir abla diye düşündüğümü demek istemiştim kaydirigubbakcemile3

pandoramla yazdıklarınıza çok güldüm :roflol: bizim 3 yaşındaki komşu kızı "baba annemi değiştirelim artık" diyor :roflol: aman dikkat :roflol:

gözünaydın bu arada balımmm. Şeniz hep birarada olun inş nişanlınla :1hug:

oyyyy ablasının gülüüü gel kız yazan barnaklarını yediğim gel

cano takmıyorsan no pıroblem o zaman gelişigüzel salla çiçeğimmm nolacak:)))

keyfine bak sen börülcem

arzuşum topiktede söyledim buradada söylüyorum
askerine kavuşacağına çok ama çok sevindim
bu son ayrılığınız olsun inşallah.bebeleriniz olsun bol bol onlara birlikte ninni söyleyinboshayallersmile

heryerde yazıyorum çok teşekkür ederim gül yüzüne gurban olduğum.Şeniz

Herkes güneşine kavuşur inşallah e yakın zamanda canolar:Saruboceq:

Canolar mesaim bittiğinden dolayı ayrılıyorum akşam evde kıl operasyonu var. şenlik havasında geçecek tüm kıllar havada uçuşacak:))))

geç gelirim sanırsam çiçekler

geldiğimde teeek teeek yanıtlyacağım sevgi dağarcıkları öpüyorum hepinizi

oyyyy ablasının gülüüü gel kız yazan barnaklarını yediğim gel

cano takmıyorsan no pıroblem o zaman gelişigüzel salla çiçeğimmm nolacak:)))

keyfine bak sen börülcem

kurban olurum tatlı dillerine oyy Şeniz sallıyorum zaten balımmm ablammm :1hug: ona kalsa hiç makyaj yapmazdım. ama hep makyaj topiğinde dura dura doldurdum malzemeleri. takma kirpiklerim bile var artık kaydirigubbakcemile3 istediğim gibi yapıyorumzemuszemus kokoşluk ruhumda var kaydirigubbakcemile3 5yaşındayken dedemle tüm çarşıyı gezmiştik. pastel ruj istiyordum kaydirigubbakcemile3 kandıramadılar bi türlü başka rujlarla , pastelin şeklini reklamından beynime nasıl kazımışsam bulur bulmaz şıppadanak tanımıştım. bayanssulusmile

ellerine sağlık gözlerini sevdiğimmm limonata da pek güzel olmuş :içelim:

Asker geliy askerr hihoyyyt

Lililililili sempatiksalakcinni

aaaliilililili -tatlicadiarzu- delikafadulden

eniştemin ismiyle zılgıt uyumlu oldu bu sefer
:lepi: sempatiksalakcinni

Asker geliy askerr hihoyyyt

Lililililili sempatiksalakcinni

aaaliilililili -tatlicadiarzu- delikafadulden

eniştemin ismiyle zılgıt uyumlu oldu bu sefer
:lepi: sempatiksalakcinni

banka işini halledince ,bizim eprıl delürdü..
neler üretiyo..süpersonik zekam..Şeniz

derdim var bölüm gerçekten sabır taşı çatlatır bi bölüm
sinirleri sağlam adam gerek oraya
okurken dellenio insan modken sıyırırı heralde:D
Allah modlarımıza zeval vermesin sempatiksalakcinni

offffffffff ilarzu o kadar cokkk sayfa olmuski beynim sisti
sonunda pes ettim biraktim okumayi sempatiksalakcinni
sorcak soruda yokki giii boshayallersmile

heh tamam buldum
ya KK'da nasil editör olunur cok merak ediyorum senmi editör olmak istedin naptin nasil oldu
soruya bak:roflol:

iyi ki sevmiyon iyi ki de tanıyon haa sayfalar ilerlesin diye yapıyon biliyom ben:roflol:

1- Deli gibin hemi de çok severiz alkolik çift:))) Zalak gbin içeriz kalkar oynarız falan:)))) evdeysek tabi:emir_bebek: Yalnız o alaturka meyhane türk sanat müzüüğü seviyor ben oyun havası dümbelek...

2- Alim beni evlendikten sonra site eğer bana maaş bağlamazsa çekecem dedi. Bitecek KK hayatın dedi. (Kendi kendine dedi durdu garibim:))) Ama annem çok sinirli şikayet edecekmiş gelince öyle dedi.- Oğlum sen bu kızı alma bundan sana karılık olmaz Kadınlar Kulubunden çıkmıyor yemek neyim yapmaz bu sana dicem dedi. Bakalım hala tartışması sürüyor evde dicen demicen...

seninki öyle bişey mi diyor kanka?eyvahedigeldismile
yok kanka,muhabet sardı valla:))zaten sayfalar ilerliyo bebem:nazar:allah reytingine zeval vermesin:delphin:
benimkine kalırsa evlenince internet bağlatmayı düşünmüyo kuzi-tatlicadiarzu-kk yı pek bi seviyo kendisi-tatlicadiarzu-
benim herifte türkü manyağı,artı fasılcı..bende senin gibi 9-8lik oynamak istiyorum:dance:ama panter emel bakışı fırlatınca mimiksiz oturuyorum aha böyle:1shok:

içki içermisiniz diye soruyor

evini kiralık verecek haspam sanki:roflol:

içeriz içeriz saaane la kiramızı gününde öderiz alla alaa
puhahahahahah zalak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heh tamam buldum
ya KK'da nasil editör olunur cok merak ediyorum senmi editör olmak istedin naptin nasil oldu
soruya bak:roflol:

harikasınalkisalkisalkisişte hayatımın sorusu:asigim:
:mymeka:sora sora bunu buldun dimi:roflol:azcık sıkıştır,mıncıkla,ciğerini deşsene..hazır bulmuşuz koltukta avı:delphin:dur ben sorıyım,çok pis soru sorasım var:dance:

sevgili ilarzu hanımcığım:kahve:(vergi dairesinden çıktımda):roflol:sitede en beğendiğiniz ve benim güzelim budur dediğiniz(gördüklerin içinde)imrenerek baktığınız(bizim sana baktığımız gibi)kimler varboshayallersmile
sen şimdi liste yaparsın,olsun onada razıyız:hulya:

fıstık,aha adam böyle sıkıştırılır:delphin:nasılımaklinialirimsmile

yok kanka,muhabet sardı valla:))zaten sayfalar ilerliyo bebem:nazar:allah reytingine zeval vermesin:delphin:
benimkine kalırsa evlenince internet bağlatmayı düşünmüyo kuzi-tatlicadiarzu-kk yı pek bi seviyo kendisi-tatlicadiarzu-
benim herifte türkü manyağı,artı fasılcı..bende senin gibi 9-8lik oynamak istiyorum:dance:ama panter emel bakışı fırlatınca mimiksiz oturuyorum aha böyle:1shok:

puhahahahahah zalak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah senı netsin emi
topumuz manyak
:roflol:sempatiksalakcinni

Back