Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

20 sayfa okumuşum ee haliyle sorucak soru kalmadı ,

arzucum sana bir ömür boyu Alinle mutluluklar diliyorum belki bir gün ist-b.düzünde karşılaşırız :lepi:

ooyy beylükdüzülüler çıkıyor valla benim oturacağım yer belli oluyor:))) çok teşekkürler canım senin de hep yüzün gülsün

Şeniz eşimden ve kızımdan sonraki aşkım benimlülülülülülü

:kedi::kedi:

Kızlarrrrrr çok süper bi haberim varrr

Aşkımı salmışlar askerden aşkım yolda geliyor yaaaaa

nerde askerdi teskere mi aldı yoksa iznemi gelio canım ne mutlu sana

teskere aldı kız vay anasını ağda mağda heç bişey yapmadım ya orman gibiyim eyvah

dilosamet uzun saçlarını mı özledin. eczaneden

1 kutu bemiks
1 kutu bepanten
1 kutu evigen
sinameki 1 tutam
badem yağı 1 çorba kaşığı

sinamekiyi al bir tutam. yarım çay bardağının su ile ceveye koy 5 dakika kaynat. sonra ılık yap. yukarıda verdiğim ilaçlardan ve badem yağından 1 er tüp koy saç derine yedire yedire sür kalanı da uçlara.

1 hafta ara ile yap bunu. gör bak nasıl uzuyoropuyorumnanaktan

teskere aldı kız vay anasını ağda mağda heç bişey yapmadım ya orman gibiyim eyvah

dilosamet uzun saçlarını mı özledin. eczaneden

1 kutu bemiks
1 kutu bepanten
1 kutu evigen
sinameki 1 tutam
badem yağı 1 çorba kaşığı

sinamekiyi al bir tutam. yarım çay bardağının su ile ceveye koy 5 dakika kaynat. sonra ılık yap. yukarıda verdiğim ilaçlardan ve badem yağından 1 er tüp koy saç derine yedire yedire sür kalanı da uçlara.

1 hafta ara ile yap bunu. gör bak nasıl uzuyoropuyorumnanaktan

canım sinamekiyi de badem yağınıda buldum ama bemiks bulamadım ya 1 2 eczaneye sordum yok diyor burada okumuştum gene nerden bulabilirim bilgin var mı ?valla çok özledim uzun saçlarımı :delphin: sen denedn mi yan etkisi falan var mı bunun çok korkuyorum dökülür diye

eve gidince hemen yap canım temzlen heheh :roflol:

canım sinamekiyi de badem yağınıda buldum ama bemiks bulamadım ya 1 2 eczaneye sordum yok diyor burada okumuştum gene nerden bulabilirim bilgin var mı ?valla çok özledim uzun saçlarımı :delphin: sen denedn mi yan etkisi falan var mı bunun çok korkuyorum dökülür diye

eve gidince hemen yap canım temzlen heheh :roflol:

aaaa eczanelere sor yoksa depodan getirtiyorlar canım olmayan ilaçları:)

kaydirigubbakcemile3yolu uzun mu eger uzunsa şimdiden işe koyul sen canım
gerçi çok özlemiştir şimdi gözü bişey görmez:asigim:

karamandan geliyor. yarın bidenecek sadece bu akşam var

tüm istenmeyen tüylerimden kurtulmak için sadece 1 gecem var yaw

:gorilarzu:

eh tüylerimi diken diken ettin manken anam zemuszemus boshayallersmile
çok teşekkür ederim :kedi: sen benim kalbimi görebiliyorsan sen benden daha güzel kalplisin kadayıfım.Şeniz

soruya gelem istemiyorum hemen olmak Alimle çok ayrı kaldık az zaman geçitrelim diye bakıyorum.

Kendimi ileride anne olarak hayal ediyorum hep şöle ediyorum. Çocuğumla çok neşeli zaman geçiren onunla onun gibi atlayıp zıplayan oyun oynayabilen kesinlikle çok otoriter olmyan bi anne..

kız veya erkek .. ikisinin de en yakın arkdaşı olmak... Çünkü nedese onun kendimin yaşadığı arkadaş kazıklarını yaşamasını istemiyorum. Yaşasa da benim kadar sağlam durabileceğini düşünemiyorum belki de:)))

Geçenler de mektup yazayımr dedim allah gül gül kendime yırttım attım.

Mektup şöle başlıyor,

Sevgili /Kızım/Oğlum;

Sen bu mektubu okuduğunda hangi cinsiyette isen onu daire içine al yavrucuğum.Eğer kendini ortada hissediyrosan tümünü al farketmez. Ben seni çok seviyorum....

Diye bi cümele aklıma geldi yuh dedim kendimeçYeterince duygusal değilim bu mektubu yazmak için..... bıraktım. hamile kalınca yazarım...

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
senden de çıksa çıksa böyle bir anne çıkar.... ''çatlak ama canım annem'' diyecek sana eminim:Saruboceq:Şeniz

aaaa eczanelere sor yoksa depodan getirtiyorlar canım olmayan ilaçları:)

çarşıdan soruyum bari bana hiç depodan getirelim falan demediler bizde yok dedilerdi.neyse yarın gene aramaya başlayım

sen bu gece uyuma her yerini temizleee gamyoncuiremsu

anca sabaha karşı biter:)))))))))bayanssulusmile

aşkum gözünaydın bebem:asigim:

seviyom seniopuyorumnanaktan

gözün aydın canım. darısı diğer bekleyenlere sağ salim inşalah

canlarım çok teşekkürler bayram yeri kalbimkaydirigubbakcemile4

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
senden de çıksa çıksa böyle bir anne çıkar.... ''çatlak ama canım annem'' diyecek sana eminim:Saruboceq:Şeniz

sanırsam inşallah öyle der

nerden buldun bu deliyi demez babasına inşallah maşallahkaydirigubbakcemile3

heyoo çok güzel bir haber bu:hooray:
demek seninki de askerliği bitirdi
comando.gif

gözünüz aydın melekom:dance:
kaynana ne yapacak dolma mı dolduracak sarma mı saracakdelikafadulden
çok sevindim ya başlasın düğün hazırlıkları gelin ata binecekkaydirigubbakcemile4

soruldu çiçek ablam:))

emme senin çok yoğun olduğu bilincinde olarak tekara kısa ve tek cümle ile cevaplayayım:

Aşktan doğan bir çocuk olduğum için.

Anamla babam maaşallah aliyle benden sevişkendirler. Elele falan gezerler birbirlerinin dondurmasını yalarlar :icecream:

Çoğu kez yatak odasının yerini göstermek veya hatırlatmak durumunda kalmışımdır.
bun ne kızz
allah iiliğini versin emi
yerlerde geziyom gülmekten yarıldım
:roflol::roflol:

oyy kıyamam
hasret bitiyor
gözün aydın bebeemm
Şeniz

Back