Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

kız island aklıma geldi en büyük öçüzlük söliim mi :)))))

geçen doğum gününde Alileredeyiz

kanal D yaprak dökümü Necla evden ayrılmış ortalık karışmış millet pasta üflüyor benim aşkitomun pastası geliyor ben tüm gece gözümü diziden ayıramadım.

En büyük öçüzlüğü o gün yaptım. Sonra kend kendimin burnuna çok dokundum çok acıttım.

ıyi bir öçülük dimi:))))))

kk'ya,makyaj topiğine katılmamda en büyük etken:) resmen ağzım açık izliorum seni allah nazarlrdan saklasın içinin güzelliği yüzüne vurmuş:)

sen mi ben mi:1shok:

biz içimizdeki güzelliği yüzümüzden gösterebiliyorsak ne mutlu; sen bunu tek bir gözünle yapıyorsun boshayallersmile

gözünün herşeyine, kipriğine, şekline, rengine, göz, kapağına hayran olduğum. Senin bahar gözlerini görmek içimi rahatlatıyor kuğum. Hep yanımızda ol güzel gözlerini esrgeme sefkilim.

gözlerime eyeliner sürerken ic kisimlarini tam sürmüyorum tuhaf duruyormus gibi geliyor kendimi kleopatra gibi hissediyorum ozaman :)) ama seninkine baktim gayet hos duruyor .. oralari tam düzgün cizebilmem icn ne yapmam gerek ..üst kismi distan iceriye alt kismida distan iceriye dogru sürüyorum taaa en ici üstle alti sence birbirine birlestireyimmi :)))) ayy anlatabildimmiki :)bilmiyorumkismile
sende cok hos durmus

Dipliner bugünler için canımyerimseniben
Gözpınarlarına onunla çek daha rahat sürersin.

sorum yok cicisim accaippp bi elektirigin var 3000km den bile hissediliyo ha bide sevdicegin cok sansli hem guzel hem zeki hem tatli hem sevimli hem hemde asikkk yani bukadari biarda cokkk zorrr bulunur herzaman saglikla gul emiiii

sen mi ben mi:1shok:

biz içimizdeki güzelliği yüzümüzden gösterebiliyorsak ne mutlu; sen bunu tek bir gözünle yapıyorsun boshayallersmile

gözünün herşeyine, kipriğine, şekline, rengine, göz, kapağına hayran olduğum. Senin bahar gözlerini görmek içimi rahatlatıyor kuğum. Hep yanımızda ol güzel gözlerini esrgeme sefkilim.

tatlı diline kurbann senin yaaa:) istanbula gelin gelmene çok sevindim bi buluşma falan olursa banko gelirim sen varsanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yav düşünüom düşünüom aklıma soru gelmio:O
gelin hamamı yapacan mı kuzummmm :utangac::utangac: bursada bi kere gtmiştim gelin hamamına çok efsane oluooooo

Dipliner bugünler için canımyerimseniben
Gözpınarlarına onunla çek daha rahat sürersin.

anadın da neye sölemiyon aa çılgın benizlim

kızı bekletiyoz kaç seattir:))

sorum yok cicisim accaippp bi elektirigin var 3000km den bile hissediliyo ha bide sevdicegin cok sansli hem guzel hem zeki hem tatli hem sevimli hem hemde asikkk yani bukadari biarda cokkk zorrr bulunur herzaman saglikla gul emiiii

aaamaanıınn:kedi: :emir_bebek: utanırken düştümakannehir

çok teşekkür ederim böyle olunca da ne söyleyeceğini bilemiyor insan:))) Birbirinden güzel sıfatlar boshayallersmile asıl senin bunları yazan yüreğine sağlık canım.

benimkine sorsan emin ol bir bu kadar da kötü huyumu sayar:)))) demek iyi taraflar ağır basiirr hala devam ediyoruz demek kiiCADIARZU

kız island aklıma geldi en büyük öçüzlük söliim mi :)))))

geçen doğum gününde Alileredeyiz

kanal D yaprak dökümü Necla evden ayrılmış ortalık karışmış millet pasta üflüyor benim aşkitomun pastası geliyor ben tüm gece gözümü diziden ayıramadım.

En büyük öçüzlüğü o gün yaptım. Sonra kend kendimin burnuna çok dokundum çok acıttım.

İyi bir öçülük dimi:))))))

Bence bu öçüzlüğünden sonra haftaya seni başka bir koltuğa oturtsunlar
Yorum bile yapamiciim:1ninca:
Çocuun doğumgünüsünde o tv nie açık hem de dizi izlenio bi de oturmuş izlemişohaoldumsmile
Te allammsırnaşık şey

tatlı diline kurbann senin yaaa:) istanbula gelin gelmene çok sevindim bi buluşma falan olursa banko gelirim sen varsanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yav düşünüom düşünüom aklıma soru gelmio:O
gelin hamamı yapacan mı kuzummmm :utangac::utangac: bursada bi kere gtmiştim gelin hamamına çok efsane oluooooo

yapacam fotosunu da koyacam hayatımın anlamı arkdaşlar istiyor:))))))

gel kız ben de seni görmek tanımak o gözün olduğu yüze bakmak istiyorum doya doyaaboshayallersmile

Son düzenleme:
anadın da neye sölemiyon aa çılgın benizlim

kızı bekletiyoz kaç seattir:))

aaamaanıınn:kedi: :emir_bebek: utanırken düştümakannehir

çok teşekkür ederim böyle olunca da ne söyleyeceğini bilemiyor insan:))) Birbirinden güzel sıfatlar boshayallersmile asıl senin bunları yazan yüreğine sağlık canım.

benimkine sorsan emin ol bir bu kadar da kötü huyumu sayar:)))) demek iyi taraflar ağır basiirr hala devam ediyoruz demek kiiCADIARZU
Makkaj bebeği olcan bide anlamıon kızı
Ya iğneyi aldım elime bacaklarıma suikast yapıyorum bu batıklar izler lekeler beni öldürüyo şu an nekaadann moralim bozuk anlatamammafoldumbenmafoldumben

Makkaj bebeği olcan bide anlamıon kızı
Ya iğneyi aldım elime bacaklarıma suikast yapıyorum bu batıklar izler lekeler beni öldürüyo şu an nekaadann moralim bozuk anlatamammafoldumbenmafoldumben

kese yapaydın ya kız

ah hep bu epilatörlerden oluyo bunlar aahhhh

kızçeler kardeşim geldi eyvahedigeldismile

kendisine ait olan pc sini istiyor yemek yedi telefonu ile oynadı olmadı şu an çıldırıyor gendisi kafasını duvarlara vuruyor :mymeka:

ben de bakıyırum sengözlerimebaksanab

bu işin sonu birimiz yolunacak -tatlicadiarzu-

o yüzden ben kaçayım ufaktan şebboy kokulular. yarın akşam kaldığımız yerden divem ederik. gerçi bu akşam tüm sorular bitti yarına da mangal yakıp piknik yapması kaldı dacokacimcoook

onu da yaparık:)) neler yapmadık kı sırnaşık şey

Herkese iyi akşamlar bitaneler en sevdiğiniz şarkı ninniniz olsun bu gece:)) En olmasını istediğiniz hayal rüyanızda olsun bu gece mutu uyuyun tüm geceler gibi.

TRT Spikeri ılarzu:)))))))

Ne kesesi anacım benim derimi yüzsen yok çaresi:gitme:

İyi geceler tatlı rüyalar balımopuyorumnanaktan

bebem simdi olayı anladım :delphin:

soruma geliyorum

1.Sanal ortam dısında da bu kadar tatlı dilli bir hatun musun :asigim:

2.En çok kiminle olmaktan keyif alırsın ?

3.Düzeltemedigin hataların oldu mu ? olduysa neler ?

4.Kendinde beğenmediğin ve beğendiğin özellikler nelerdir?

Canısı neyse bunlara cvp ver daha sorularım olacak delikafadulden

Son düzenleme:
cnm benim oku oku bitiremedim şu geçmişi

sana ne sorayım ki herşeyi sormuşlar güzel yüzlü hatun opuyorumnanaktan

allah gülen yüzünü sodurmasın tatlı sözlerine bayılıyorum

haydibirde soru sorayım en çok sevdiğin renk ve hayalindeki gelinlik nasıl kremalı pasta olumunekankayizsmile

şu saniyeden sonra ben de sana bayılıyorum güzel sözlerini burda yazdığın için canım Şeniz

az da olsa henecanlandım:)) çok iyi geldin bahar dalımŞeniz

Ben de bu bahar dalının ablasıyım ben de bayılıyorum sana ilarzu::)Ailecek hastayız sana:::)
Bu arada ben de Trakyada okudum Tekirdağda seni nasıl görmedim ben :)delikafadulden

Back