Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

gerçekten asıl sorum şu;
"toplu makyajlarım syf.172" artık bunu ezberlemeyen yoktur
piki nerde bu 172.sayfa. bi link verebilir misin merak edenler ve bilmeyenler içinopuyorumnanaktan

adım adım makyaj bölümündeki sayfa 172 de reçelim nasıl bilmiin yaa beni makyajlar nerde bilmin mi sen kuzucan

linki buyrun canlar biraz geç açılır foto fazla olduğunda

bir de foto çıkmıyorsa sağ tıklayıp resmi göster dediğinzde de açılır.

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...-304larzunun-ad305m-ad305m-makyaj305-172.html

Saat gece 12yi geçti bu saate uygun sorular sorabilir miyikaklinialirimsmile
manyahsırnaşık şeysırnaşık şey
kız burayı böle işgal ve meşgul etme sırada cevap ve soru bekleyen var yürü git topiine orda sor ne sorcaksan:mymeka: sırnaşık şey

eneeeeee tahinli pide yemedim ben daha hemen tadına bakmam lazım
bursayamı özgü çukulatam bu ohaoldumsmile
gelim de beraber yiyelim, arzu sen ben hepberaber delikafadulden

ılarzu hanım:kahve:
En büyük zaafınız? tabi yemekten sonra gelensempatiksalakcinni

makyaj tabiki makyaj yapmadan kendimi rahat edemiyorum alışkanlık bağımlılık... bir de zayıflık zayıf hatunlara zaafım var düzgün ficutlu...boshayallersmile

adım adım makyaj bölümündeki sayfa 172 de reçelim nasıl bilmiin yaa beni makyajlar nerde bilmin mi sen kuzucan

linki buyrun canlar biraz geç açılır foto fazla olduğunda

bir de foto çıkmıyorsa sağ tıklayıp resmi göster dediğinzde de açılır.

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...-304larzunun-ad305m-ad305m-makyaj305-172.html
ben biliyim, ayıptır sölemesi giydiğin dona kadar:jeyyar:
bilmeyenlereaklinialirimsmile danışman sekreteryayım ne de olsazemuszemus

nasılda biliyor beniiiii :roflol:
tüm sayfaları okudum ammaa soracak soru kalmamıs ha sempatiksalakcinni

bebetom benim sorum şu :
yarın yemekte ne yesek yeeeüüv sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

bizim yörede de dökmeyi ve sarmayı kullanıyoruz

sarma sarılır dolma doldurulur diiyorum yarime
adam hala dolma sardınmı diyo :umursamaz:

he bide iddia ediyrlar kelek kavunlar...
ne yesek minikkuşum buluruk bişey yaw

kız burayı böle işgal ve meşgul etme sırada cevap ve soru bekleyen var yürü git topiine orda sor ne sorcaksan:mymeka: sırnaşık şey

Benim bi topiğim bile yok mafoldumben
Niye beni hor görüyonuz sorun ne sorarsanız demişler hayret bişi yaamafoldumben
Şöhretin bedeli denen bişi var duymadınız mı hiç pembe koltuğa oturduysa bedelini ödeyecekkötükedihüso

arzucum selam tatlım makyaj konusunda bildiklerini bize anlatırmısın mesela daha çok video yapsan ve bizle paylaşsan profesyonel makyaj olmasada olur günlük makyajı düzgün yapabilelim yeter yani tatlım

oyyyy kayısı reçelim paylaşıyorum zati yaptığım makyajlarımı sefkilim. sen beğendiğini söyle ben san atarfi edem bidenesim öperim.

bi krem var bebem karınca gutto bilmem nesi aktarlarda

erkekler için olanı çok etkiliymiş.

o ürünler benim beslemedi açıkçası tüy yönünden de oldukç zenginimdir.

malesef kullanamam bebem yaa o tür kremleri kullanmak için önce tüyleri almak gerekiyor ama ben alamıyorum çünkü inanmazsın yüzümdeki tüyleri aldığım zaman belki yüz tene küçük küçük sivilceler oluşuyor. ee tüyleri almazsanda o kremler bi işe yaramıyorrrr :1no2: sen beni boşver şekerim yaa ben iflah olmamm kaydirigubbakcemile

ayyyy yemem mi beee
sen gele yeterki iskenderlerrr Kemal pasa tatlılarııııııııı offf zemuszemus zemuszemus

kız o orda yok mu :1shok:

tahinli pide vardır çiçeğim orda yaa a.s

inan ki yok vallahi söylemesi ayıp 15 tane sardırdık eve geldik 3 tane kalmışkaydirigubbakcemile3 boşa almadık kiloları yani canım :utangac: En kısa zaman da bir bursa ziyareti yapmak gerek canım çekti vallahi kaydirigubbakcemile3

makyaj tabiki makyaj yapmadan kendimi rahat edemiyorum alışkanlık bağımlılık... bir de zayıflık zayıf hatunlara zaafım var düzgün ficutlu...boshayallersmile

Ama sen sakın daha fazla zayıflama
Seni çıtı pıtı bir kız olarak hayal edemiyorum.
Böyle ele gelen halin mikkemmell:lepi:

meyve sepetim en çok neye kırılırsın ? fisfisfis,
soruldumu bu soru yaaav ben mesela terslenmeyi hiç sevmem
kimseyide terslemem bi durum olmadıkca bilmiyorumkismile

en çok neye kırılırım CADIARZU unuttum lan :roflol:

kırılmıyom kızım ben elastikim çok ne desen yutarım arada garara yapar pükürürüm :roflol:

dur dur patronum aklıma geldi

bişeye emek verirsin uğraşırsın herkes beğenir falan sonra senin ony beklediğin beğeni beklediğin kişi bakar güler aptal aptal ona çok kırılırım:))))

cokacimcoookcokacimcoook

:roflol::roflol:

ne bilem çokokremim sana hep bal mi dedim acep :uhm:

insan bi kaymak ta der ekmeğin üzerine sürer dimi bıldırcınım:))))

çok teşekkür ederim bal köpüğüm (kız haketten hep böyle diyorum galiba sana demek ki gerçekten bal suratlının tekisin senboshayallersmile)

ahan da valla yarılasım geldisempatiksalakcinni
o cümlemin sonuna hadi bal kaymağım görüşürüz yazmıştım sildim sonra çok ballı mesaj oldu bu baymasın dediydim gördün mü yediğim naneyi keşke silmeseydim:roflol::roflol::roflol:
heee balımdan yenmiyom:kedi:
ben teşekkür ederim BALKAYMAĞIM
iyi geceler abidem:jeyyar:

Arzu hanım aradaki soruları kaynatmayalım lütfen:umursamaz:
Sana şimdi rütbe verildi ya bugün git yarın gel yaparsın sensempatiksalakcinni

Ben de saa çok kılım laa:dilcikar:
İçin dışın çok güzel diyeopuyorumnanaktan

aaaa dellinin zoruna bak kız hiç birini atlamadan tek tek yazıyorum yazan kişi cevabımı göremezse diye.

az geç oluyor emme kusura galmayın. çok yoğun olduk:)))

bu arada atladığım varsa yanılışlıkla bana haber versin o güzelparem Şeniz

en çok neye kırılırım CADIARZU unuttum lan :roflol:

kırılmıyom kızım ben elastikim çok ne desen yutarım arada garara yapar pükürürüm :roflol:

dur dur patronum aklıma geldi

bişeye emek verirsin uğraşırsın herkes beğenir falan sonra senin ony beklediğin beğeni beklediğin kişi bakar güler aptal aptal ona çok kırılırım:))))

o patrona ben bile kırıldım suan
deyyusss :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Back