Pembe Koltukta 13.Hafta 'Ank06' Bizlerle...

Şeniz Şeniz

Eminim kızın da senin kadar tatlı dilli şeker bir kızcedir ablam opuyorumnanaktan
Dersleri aksamasın, ilerde bizim gibi tuzu kuruduğunda bekleriz kaydirigubbakcemile3
Mapısta yalnız kalmazsın işte, ne güzel

Bir soruda benden,neden bu avatarı seçtin:)kime yada kimlere bu hareket :))

Hoşgeldin madam....buyrunnnnnnnnn
Sadece hoşuma gittiği için seçtim... sırnaşık şey
Birazda hayata bu hareket çivisi çıktı artık hayatın belki benimde faydam olur dedim ...:lepi:

Çok sağol çenecim benim Şeniz Şeniz...
Önemli olan dersleri zaten okulu bitince bende isterim burada olmasını ... :enbuyukkk:
Belkide karşılıklı atışmadan mapısa bile düşeriz yanlız kalmayız sonuçta ... buyrunnnnnnnnn :roflol: :roflol:

merhaba ank abla diyorum umarım bir sakıncası yoktur sizi genelde görüyorum ama yazışmışlığımız yok..siz terazi burcusunuz kızınız oğlak okudugum kadarıyla..bende terazi kızım oğlak:)
ilişkiniz nasıl kızınızla?

Merhaba canım ne sakıncası olabilirki a.s.
Kızımla diyoloğum çok iyidir ama inatçıdır onu söyleyim bazen çok takışırız fikirlerimiz uymaz bile bazen .
Kıskançtır beni asla paylaşmaz babasıyla bana çok düşkündür çünkü..
Mesela bir kıyafet mi alacak bazen onu almak ister hemen derimki kızım gel bakalım başka yerlere buluruz sonuçta ve öylede olur derki annem sen haklısın..
Yani kendi kafasına göre hareket etmeye çalışıyordu ama sonuçta benim sözüme dönüyordu yine birde inatçıdır yani...

cevap için teşekkür ederim..inat dolu günler bekliyor bizi desenize gelecekte:) çok şanslısınız kızınız oldugu için.hep hayalimdir kızım büyüsün birlikte kahve içmeye gidelim...

cevap için teşekkür ederim..inat dolu günler bekliyor bizi desenize gelecekte:) çok şanslısınız kızınız oldugu için.hep hayalimdir kızım büyüsün birlikte kahve içmeye gidelim...

Rica ederim canım ne demek inşallah o günlerde gelir merak etme zaman çok çabuk geçiyor çünkü bir bakmışsın evlenip yuvadan uçuyor biile ...
Hep kızım olmasını istemiştim ta bekarken bile allah gönlüme göre verdi çok şükür..

ank ablacım seni böyle bir vesileyle tanıdığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile
her yerden diyebileceğim arkadaşlar geldiler, sana ne kadar değer veriyorlar, yerin ayrı yerimseniben
inşaallah birgün seni de "onur üyesi" olarak taçlandırırlar a.s.

Çok teşekkürler canım benim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Güzel sözlerin içinde ayrı yeten teşekkür ederim ne mutlu banaki sevenlerim varmış ben bundan emindim çünkü :lepi: :enbuyukkk:
İnşallah diyelim canım ya o mertebeye gelmek güzeldir herhalde ama vukuatlıları alırlar mı bilmem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…