Pembe Koltuk 11.Hafta NILBERA Bizlerle...

pekiii nilboşum
hayatın botunca hiç etkisinden kurtulamadığın olay neydi ( 1 köü 1 iyi)

bebem etkisinden kurtulamadığım şeyi yazsam roman olur bu kötüsü kaydirigubbakcemile3

iyi şey ise yiğenimin dünyaya gelmesi yirişm ben onu yirimopuyorumnanaktan​

Canım hayırlı olsun öncelikle opuyorumnanaktan

Bir yaz gecesi arkadaşlarınla sahilde oturup sakin bir akşam geçirip birşeyler içmek mi,
yoksa sabahlara kadar gürültü eşliğinde dans edip eğlenmek mi?
Tercihin hangisi olur?

tşk ederim canım benim opuyorumnanaktan

Bir yaz gecesi arkadaşlarınla sahilde oturup sakin bir akşam geçirip birşeyler içmek mi
bunu tercih ederim gürültü patırtıdan uzak durmak her zaman iyidir
tabi alkolsüz bir sahil keyfi kaydirigubbakcemile3​

Sende benim gibisin desene olumunekankayizsmile

Peki hiç canın sıkkınken alışverişe çıkıp bir kaç parça birşey alıp eve geldikten sonra giymediğin veya kullanmadığın oldu mu?
Olur ya biz bayanların bazen böyle bir huyu kaydirigubbakcemile3

çok şükür bebem benim öyle bir huyum yok sinirlendiğimde ya da can sıkıntıs olunca yürüyüş yaparım hız hızlı çok rahatlıyorum​

çok şükür bebem benim öyle bir huyum yok sinirlendiğimde ya da can sıkıntıs olunca yürüyüş yaparım hız hızlı çok rahatlıyorum​

Şeniz aklıma geldikce sormaya devam ederim canım olumunekankayizsmile

nilbera hiç sesini yükselte yükselte tarttıştınmı :1ninca:
ya çok sakinsin ondan şey ettim :1closedeyes:

anaa nilbera benim hergün yaptigimm seyi hic yapmamis dmekki nerde sakat orda bensempatiksalakcinni

ewt nilberacim sorum su:

hic keske yurtdisinda yasasam dedigin oldumu, olduysa niye ve yurtdisi hakkinda[gurbetcilik] ne düsünüosun . .

hiç düşünmedim bitanem ben memleketimde çok memnunum adanamı çok seviyorum çekilmez sıcakları olsada bazen yinede adanam derimŞeniz​

canlarım hepinizi çok seviyorum bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkürler
hepinize en içten öpücükler gönderiyorumopuyorumnanaktan​

Eveeet bir konuğumuzu daha uğurluyoruz..
öncelikle NILBERA 'ya bu hafta konuğumuz olduğu için,
sorularınızla,mesajlarınızla yalnız bırakmadığınız için
sizlere çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…