hoşbuldum canım benim opuyorumnanaktan
çok şükür bugüne kadar kimseyle atışmadım atışmayada niyetim yok açıkçası kaydirigubbakcemile3
tahmin ettim cnm olumunekankayizsmile
sevgi kelebeğem sevmediğin huyun var mı delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım benim opuyorumnanaktan
çok şükür bugüne kadar kimseyle atışmadım atışmayada niyetim yok açıkçası kaydirigubbakcemile3
tahmin ettim cnm olumunekankayizsmile
sevgi kelebeğem sevmediğin huyun var mı delikafadulden
haddinden fazla değer vermek ve verdiğin değerin çeyreğini görmemek
biri kalbimi kırdığında hemen ağlarım sulu gözlüyümdür
:teselli::teselli:
en güzel yaptığın yemek hangisi cokacimcoook
az önce acilen içimi döker gibi soru sordum bu cevabına bişi yazmadan geçmek istemedim olumunekankayizsmilehoşbuldum canım benim opuyorumnanaktan
canım benim kullanıcı adım dayımın kızının ismi kızı şuan 5 yaşında nerdeyse benim kk ya üye olmamla aynı yaşta diyebilirim ben onu çok sevdiğim için onun ismini kullanıcı adı yaptım kendime
NİL ırmak BERA da günahtan beri uzak anlamında
anlamıda çok güzel ismin ALLAH ım nasip ederse hayırlısıylada evlenirsem bir kızım olursa ismini NİLBERA katıcam opuyorumnanaktan
cildinde bibek gibi maşallahözel bişi yapıyor musun sengözlerimebaksanab
az önce acilen içimi döker gibi soru sordum bu cevabına bişi yazmadan geçmek istemedim olumunekankayizsmile
çok güzel anlamı varmış hakkaten. minik nilbera adıyla büyüsün inşaallah opuyorumnanaktan
darısı başına hayırlısıyla :CüvCüv:
burcun nedir diye sorsam?
nikoncan yerimsenibenyerimseniben
nilbera bende bi krem adı kaparım dedim boshayallersmile
nasıl bir düğün hayalin var bayanssulusmile
meldam :mymeka::umursamaz:
Nilbera KK hediye çekilişlerine hep katıldın sanırım fisfisfis
her seferinde kimler sana aldı, sen kimlere aldın kaydirigubbakcemile3
dikkatini çekerim bu seferkini sormuyorum bak kaydirigubbakcemile2
bebem ben düğün yapmayacam kaydirigubbakcemile3
neden olur mu öyle şey diyeceksin benim için olur çünkü ben düğünleri sevmiyorum niye mi şöyle söyleyeyim gürültü patırtı kalabalık kalabalık normal çünkü ben evleniyorum benim için geliyorlar sağolsunlar başımın üstünde yerleri var ama çalgıydı şuydu buydu istemiyorum daralıyorum benim hayalim çok güzel hayallarimdeki gelinliği giymek nikah salonunda nikahımı kıymak sevdiklerime nikahıma geldikleri için minnettarlığımı sunmak ve hemen eve gidip üstümüzü başımızı değiştirdikten sonra Mardin Erdoba Evlerine uçmak istiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tükanın önünü kapatma diye işmar etmedin mi bana sırnaşık şey fisfisfis hee sen selam verdinniko ne vurdun la kafama kafamçokkarıştı
seni yormadan mı mardini yollayalım -tatlicadiarzu-
tükanın önünü kapatma diye işmar etmedin mi bana sırnaşık şey fisfisfis hee sen selam verdinkaydirigubbakcemile3
buyrun meldamcım bi kaç soru sorup gidicem kaydirigubbakcemile3
Nilbera reelde KKdan kimlerle görüştün?
teşekkür ederim bitanem opuyorumnanaktannilbera canım cok sevindim bu hafta senin olmana
anca farkettim cekilişten sempatiksalakcinni
pekiii bu seferki cekilişte kime alıyosun bakıyım kaydirigubbakcemile3