Sen pembesini mi yaptirdin canim? Pembesinin resmi facebook sayfasinda varmis bana ordan gosterdiler, beyazi bence hos duruyordu begendim:) fiyonklar icin de bayaa bir ugrasiyorlar.. İnsallah rahat olur ayakkabilar, benim ayagimin numarasi yoktu bir buyugunu denedim..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benim sipariş verdiğim yer orkestra sanatsal ayakkabılar isimli bir mağza..bakırköyde tınaztepe çarşısında alt katta.. orda başka ayakkabılarda var bakabilirsin. olmadı sende benim gibi gösterirsin ayakkabıyı sana özel yapıyorlar.. ve hazır olsun dersen sahile doğru inerken bir ayakkabıcıdada gördüm benzerini ama mağzanın ismini hatırlamıyorum malesefflakin sağ tarafta kalıyordu
ayakkabıların çok cici çok hoş ama çok rahatsız olacaksın düğün günü... çok çok yüksek 20 cm topuk var gibi duruyor buradan belkide fotolardan öyle görünüyordur. kesinlikle yanına babet almanı öneriyorm.
Bende alçak olsun istedim ama alçak daha rahatsız olursun dediler platform olmadığı için.. 11 cm ayakkabıdakesinlikle alcam yanıma zaten tüm gün geçmez yoksa
Merhabalar forumda çok yeniyim. Umarım yanlış bir yere yazmıyorumdur mesajı :) Bu ayakkabıları ben de çok beğeniyorum. Ama orjinalinin fiyatı çok uçuk malesef. Bu ayakkabıyı yaptıran ve kullanan arkadaşlar rahatlığından memnun mu acaba? Çünkü studio rain kullananlar saatlerce ayakta olmalarına rağmen hiç sıkıntı yaşamadıklarını söylemişler. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.
Canım malesef rahat değil ben arada deniyorumki alışıyım diyeo yüzden bende bir tane rahat ayakkabıda aldım dolgu topuk büyük ihtimal o ayakkabıyı çıkarıcam düğünde
Ben orkstra ayakkabıdan aldım kızlar 200 e ama giyemedim düğünüm 18 mayıstaydı iade edemedim de isteyen varsa satabilirim hiç giymedim tekrar sölüyorum kutusunda duruyor..pembe aynısı..resim gönderebilirm isteyen olursa..
ayakkabınız kaç numara ve ne kadara satmak istiyorsunuz
37 numara 140 düşünyrm..uyarsa size ayrıntılı foto da atarm..
Benim sipariş verdiğim yer orkestra sanatsal ayakkabılar isimli bir mağza..bakırköyde tınaztepe çarşısında alt katta.. orda başka ayakkabılarda var bakabilirsin. olmadı sende benim gibi gösterirsin ayakkabıyı sana özel yapıyorlar.. ve hazır olsun dersen sahile doğru inerken bir ayakkabıcıdada gördüm benzerini ama mağzanın ismini hatırlamıyorum malesefflakin sağ tarafta kalıyordu
Canm o caddeden araba gecmiyor ama caddenin ismini bilmiyorum sahile giderken bir yerdeydi ve o ayakkabicinin carsisnda da ona benzer ayakkabı gormustum. Ordaki diğer magzalarada bakabilirsincanım sanatsal ayakkabılarda bu ayakkabının kumaşından kalmamış çinden getiriliyormuş bu sene artık olmaz dedişu diğer yerin hani anlatmışsınya bakırköyden sahile inerken sağ taraftaydı diye, o ayakkabıcının adını yada o caddenin adını biliyor musunz acaba yada trafige kapalı bir caddemi , yada bilen bir arkadaş tarif edebilirse çok sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?