Gelinlik Ayakkabısı Pembe gelin ayakkabımmmm

Ben de çok istemiştim bu ayakkabıları ama 400 tl'yi görünce alamamıştım.160 liraya bulman süper olmuş keşke ben de bakırköye baksaymışım
Senin yaptırdığın ayakkabının fotoğrafları yok mu? Sanırım bu fotolar orjinaline ait.Pembe çiçeğimi ve pembe kurdelamı yaptırdım ayakkabılarımıda bulsaydım süper olacaktı :)

Çook sevimli güle güle giy :) Pembe olması da farklılık katmış , ayrıca beline bağlayacağın krmızı kurdelanın yerine pembe tercih edebilirsin

Son düzenleme:
Daha ayakkabımı almadım yaptırıyorum canımm Bende ayakkabıya uyumlu olucak şekilde renkli canlı bir buket yaptırıcam inşallah daha onun araştırmasına girmedim valla Dediğiniz gibi pembe kurdele olabilir zaten hemen onu çıkarıcam onla dolaşmam hayatta

Ayyyy bende istiom bendeeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Orjinalini almak istersen canım 400 tl malesef ama divankundura da benzerini gördüm orda 350 di 300 indirdi:26: Ama daha da ucuz olsun dersen bakırköye bak derim

Teşekkür ederim canım benim fazla vaktim kalmadı malesef :) Bu arada ben pembe gelin çiçeğimi eminönünden aldım,hem de 25 tl gibi süper bi fiyata :) tavsiye ederim 50 den 60 dan başlıyo fiyatlar genelde,vaktin varsa eminönüne gidip bi bak derim

Tamam canım aklımda bulunsun davetliye bakarken ona da bakarım

Canım eminönünde gelin çiçeği satan dükkanlar ne tarafta?

Canım eminönünde gelin çiçeği satan dükkanlar ne tarafta?

Mehmet efendi kahvecisinden sonra ki ilk aradan yukarı çıkıyorsun ki zaten en kalabalık olan caddesi de orası sanırım.Çok aramayacağına eminim karşına çıkacaktır :) Karşısında yanında ne vardı diye düşündüm ama hatırlayamadım :S

yaaaa ben aylardir bu ayakkabiya bakiorm alsam mi almasam mi die dügün ariveai baska bir masraftan kisip bu studio rain mi alsam die okadr cok düsünüyorum ama hem fiyat hem de boyunun 13cm olmasi tuzinden alamiorum.izmitteyim hafta sonu istanbula gitmwyi düsünüyorum senin aldigin yeri insllh bulabilrm ist.un yabanciyim.birde simli kismi kumusi ayni mi olacak cunku irjinalindekini ithal getirtiolardi.yani ayakkanicilarda o simli kumastan varmiydi.

az önce sana msj attim alinti yapmadan atmisim heyecandan olsa gerek cunku aylardir bu ayakkabiya bakip bakip iç geçiriyorum)

hatta bugun kullanmadigim beyaz bi ayakkabim vardi boyadim nasil olacak pembe ve topugu simli die hatta fiyonk veya tül falan süslemeyi düsünüyorum.bira seker pembe oldu bn pudra istiodum ama iyi bi deneme oldu.sirf su studio rain mideli aski yuzunden.sizinki olunca dotografini burada paylasirsanz cok sevinirm.

Eklentiler

• $1399238741715.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 172
  • $1399238757202.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 170
  • $1399238775676.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 169
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…