Güle güle giy canım çok beğendim.
Bir de kaç günde yapıyorlar ayakkabıları
Kızlar sonunda gelin ayakkabımı sipariş ettim bu ayakkabı modelini başka yerlerde görmüştüm hatta tam alıcaktım fiyatı ne kadar pahalı gelsede.. Lakin bakırköyde bir ayakkabıcı da yapıyormuş aynısını hemde çok daha ucuzUmarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1078355 Eki Görüntüle 1078355 Eki Görüntüle 1078355
Ayyyy bende istiom bendeeeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha ayakkabımı almadım yaptırıyorum canımmBende ayakkabıya uyumlu olucak şekilde renkli canlı bir buket yaptırıcam inşallah daha onun araştırmasına girmedim valla Dediğiniz gibi pembe kurdele olabilir zaten hemen onu çıkarıcam onla dolaşmam hayatta
Teşekkür ederim canım benim fazla vaktim kalmadı malesef :) Bu arada ben pembe gelin çiçeğimi eminönünden aldım,hem de 25 tl gibi süper bi fiyata :) tavsiye ederim 50 den 60 dan başlıyo fiyatlar genelde,vaktin varsa eminönüne gidip bi bak derim
Kızlar sonunda gelin ayakkabımı sipariş ettim bu ayakkabı modelini başka yerlerde görmüştüm hatta tam alıcaktım fiyatı ne kadar pahalı gelsede.. Lakin bakırköyde bir ayakkabıcı da yapıyormuş aynısını hemde çok daha ucuzUmarım beğenirsiniz
Teşekkür ederim canım benim fazla vaktim kalmadı malesef :) Bu arada ben pembe gelin çiçeğimi eminönünden aldım,hem de 25 tl gibi süper bi fiyata :) tavsiye ederim 50 den 60 dan başlıyo fiyatlar genelde,vaktin varsa eminönüne gidip bi bak derim
Canım eminönünde gelin çiçeği satan dükkanlar ne tarafta?
Tamam canım aklımda bulunsun davetliye bakarken ona da bakarım
Davetiye için fazla gezme bence zira hep aynı modeller :) Hangi davetiyeciye gitsen aynı albümleri koyuyor önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?