• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pembe estetik

calimenjero

bu aralar depresifim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
125
0
96
42
İstanbul
ya arkadaşlar pembe estetik denilen diş eti için lazerle yapılan bi estetik türü var yaptıran var mıdır ??? lazerle diş etini keserek damak genişliğini azaltıyolar :çok üzgünüm:

canım bende yaptırmayı düşünüyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum, sen bu bilgiyi nereden aldın? gerçekten öyle kesme biçme varmı? birde bu işlemin maliyeti nedir acaba? bende seninle birlikte bilgileneyim :)

canım bende yaptırmayı düşünüyorum fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum, sen bu bilgiyi nereden aldın? gerçekten öyle kesme biçme varmı? birde bu işlemin maliyeti nedir acaba? bende seninle birlikte bilgileneyim :)

canım ben bugün işleme gelen bi diş doktoru müşterime hemencik sordum fiyat olarak bilgi vermedi ama onun lazerle yapılandan haberi yokmuşsadece cerrahi işlemle yapılan hakkında bilgi verdi ondada dikiş falan atıyolarmış ve iyilşemesi en azından 2 hafta alıyo dedi :S ama bunu lazerlede yapıyolar geçen gün bi tv de denk gelmiştim :S ben hastane hastane araştırmaya karar verdim edindiğim bilgileri an be an paylaşicimm hiç kuşkun olmasın boshayallersmile

Gülme Hattında Estetik Amaçlı Dişeti Düzenlemesi

Tıbbi terimi Gingivoplasti olan dişeti düzenlemesi gülüş esnasında dişetleri normalden fazla gözüken, 'Gummy-smile' dediğimiz gülüşlerde uygulanan bir yöntemdir. Gülüşü bozan, dişetindeki fazlalık bir operasyon ile alınır.

Hastaya yapılacak lokal bir anestezi ile hasta hiç bir şey duymayacaktır. Bir cerrahi işlem olan gingivoplasti, kısa zamanda gülümsemeyi tamamen değiştirecek kadar önemlidir.

Estetik problemin dişleri de kapsadığı durumlarda dişeti operasyonundan sonra laminate veneerler de uygulanarak tam bir gülüş tasarımı gerçekleştirilmiş olur.

Cagdas Kislaoglu adli dis hekimi 2 milyara lazer ile yapiyor bu tedaviyi. Ilginize ve bilginize. Yaniniza para almadan muayeneye dahi gitmeyin cunku sozum ona ''ucretsiz'' muayenede sizin vereceginiz en ufak bir olumlu tepkide aninda paranin bir kismini aliveriyorlar ve aksam ustu son hastasiysaniz bile, fikrinizi degistirip ertesi sabah islem iptali icin aradiginizda ''uzgunuz paranizi iade edemiyoruz'' diyecek kadar da acgozluler. Neyse ki ugraslarim sonucu bir kismini iade ettiler paranin.

son zamanlarda yaptıran varsa bize adres doktor ismi verse de super olsa:) birde maliyeti 2000 tl cok fazla bence daha uygun fiyat duymustum sanki:S ortodontiden once yapilabilir mi acaba yaptiran arkadaslar?

kuzenim diş teli kullanıyordu. telleri çıkardıktan hemen sonra bunu yaptılar ve gerçekten çok güzel oldu. onun doktoru çok ilgili çok iyi biriydi. ben birkaç videosunu izledim ama cesaret edemedim. izlerken bile kötü oldum yaptırmak için gitsem önce beni bayılt derim

kuzenim diş teli kullanıyordu. telleri çıkardıktan hemen sonra bunu yaptılar ve gerçekten çok güzel oldu. onun doktoru çok ilgili çok iyi biriydi. ben birkaç videosunu izledim ama cesaret edemedim. izlerken bile kötü oldum yaptırmak için gitsem önce beni bayılt derim

Doktoru kimdi acaba?Yazabilirseniz sevinirim..

selamlar.. istanbulda avrupa yakasında nerede ne kadara yapıabilir pembe estetik? yaptıran var mı?

ben bir diş hekimi ile konuştuğumda lamine yapılmıyorsa dişlere pembe estetğin kalıcı olmayacağını söyledi ama bu konuda fikri olan var mı? :(

Back