Pembe Dolap

Sirinemmm hayirli olsun canim.. gule gule eskit.. cantan cok guzelmis =)

stella aldıkların birbirinden güzelmiş.güle güle kullan .nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim? özellikle beyaz baklava desenli kazağını ve gri çizmelerini çok beğendim opuyorumnanaktan

Enderden... denizde ve evde giymek için bu şortlar:)))

Duydunuz mu bilmiyorum ama rodin hillsten...

Buda rodin hills...

Ve buda rodin hills...

aynı şekilde bu şalda rodin hills... Çok beğendim şalı...

Miss poem den.. Birde bunun koyu grisini aldım ama nereye koydum kimbilir...

Bu da enderden...
Söyliceklerinizi duyar gibiyim :)))) "hep aynı tarzzzz badilerrr... " bu şekilde badilerden nerdeyse 10 farklı renk var bazıları düz bazıları desenli ama nabim çok seviyorum ve rahat ediyorum:))
Şimdilik bu kadar...

düşüm yaaa çok hoş şeyler giyim tarzınıı çok beğeniyorum zaten seninnnno şortları bana göndersene beyazı sende kalsın grisini istiyorumm ben:):)kardeş payı yapalımmm o sweati istiorummm sonracıma o atlet tarzı üstlerden bikaçını paket yap yollaa:):)

Canım benim çok tatlısın ya çok teşekkür ederim a.s.
Gülsucum sende sağol tatlım.a.s
Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın .a.s

güle güle giyinin ben bugün nisanlimla carsiya ciktim hadi ne istiyon bayramlik alayim dedi inanin gezdim gezdim bir tane gömlek begendim oda harikaydi ama bedenim yoktu

meryemim bugün annemdee zar zor bişee beğendii tek kalmışş bedenii yoktuuu üzüldüü kadıncağızzz o dkarda beğenmiştii hem de çokk beğenmiştii

evet bende gormustum ferhunde de o yelegi cok hostu gule gule giy

Gülsucum o yelekten ve hırkadan herkesde var artık..
Her yerde çarşıda pazarda kafamı çevirdiğim yönde insanların üstünde falan hep görür oldum...
Bu yüzden sevmiyorum ben o tarzı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…