yaaaa hepsi çok güzel,iyi günlerde giyin.biz bu aralar ekonomik krizdeyiz,bakmıyorum pek vitrinlere,inşallah biraz daha vakit geçince dalacağım çarşıya pazara.aslında eşim
diyor bişeye bakarken hadi alalım beğendiysen diye ama kıyamıyorumsenağlama
kızlar ya bayram bahanemde bısıler alcam kndıme ne alıyım ya fıkr verın son moda sey ne pantolon olsun ustolsun
ececikkkk ne güzell bi elbisee o :asigim:kesinlikle gri al mor çok boğar benceee canımm[/QUOT saol bitanemm bende bayılarak aldım hatta rüyama girmiştisırnaşık şeyevet gri daha ii olur dimikaydirigubbakcemile5 inşallah bulabilirim o renkten batikte vardı bitane kalmış bedeni xl idi.kadın satmak için diyoki boşver griyi krem rengi güzel olur:mymeka:bende hayır dedim:dilcikar:
yaa o satıcılarıı bazen dövesmm gelio benimm alakasızz alakasızz şeylee satmak için çok güzel olur diye önüme getirmiyolar mı istemiyorum diyince anlasalar amennaa amaa anlamıolarrr.al sen giy çok beğendiysen diyesim gelioo
stella aldıklarından en çok beyaz uzun elbise tarzı kıyafete ve çizmelere bayıldım güle güle giy arkadaşım
stellaaaaaaaa çok beğendimm güle güle giyy o cicilerinini :asigim:
stella seninde botların süpermiş:jeyyar:hepiniz güle güle giyin kızlaropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?