Pembe Dolap

huli,siyah elbiseye bayıldım,aldıklarını iyi günlerde giy cnmopuyorumnanaktan
tsk ederim bebegim

Hülim onun icinmi bizi ihmal ediyorsun üzme o tatlimi tatli canini bize takil dimi ama

elbisen cok güzelmis birde o siyah ayakkabilar onlari nerden aldin canim?

güle güle giy
canim benim biraz payi var üzgünlükten düsünmekten giremedim icim elvermedi üzgün üzgün gelmek
elbisemi mendis diye bir yer var burda ordan aldim ayakkabilarda inanilmaz ama gercek, C&Adan hayatimda hic ordan ayakkabi almamisimdir ki kiyafet bile pek almam

hepsi çok cici aldıklarınızın güle güle giyin kıslarr
bende tontişime ve kendime azıcuk alışveriş yaptım hafta sonu

cnm seninkilerde süper, güle güle giyinŞeniz

güle güle giyinin kizlar hepiniz cok güzel ciciler almissiniz
bende ask acisindan dolayi kendimi alisverise attim bunlari aldim

:gitme: ben bu topuklu papuçlardan istiyooom :gitme:
güle güle giyin hulimmm ŞenizŞeniz
valla yine döktürmüşsün zevkini delikafadulden
çok çok begendm valla elbisen fln süper yerimseniben

valla c&a harikaymis kaca aldin rahatlarmi? cok seviyorum böyle toplulari ama boyumdan ötre pek kullanamiyorum fisfisfis

:gitme: ben bu topuklu papuçlardan istiyooom :gitme:
güle güle giyin hulimmm ŞenizŞeniz
valla yine döktürmüşsün zevkini delikafadulden
çok çok begendm valla elbisen fln süper yerimseniben
sagol bitanem insallah senin daha güzelleri olur,
ben birde önü acik olandan alcam laelaelaelaelae

:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tsk ederim bitanem evet paralansin üstümdelaelaelaelaelae

valla c&a harikaymis kaca aldin rahatlarmi? cok seviyorum böyle toplulari ama boyumdan ötre pek kullanamiyorum fisfisfis
valla gülüm acayip rahatlar ya pantolonun altinda bile cok hos cok syk duruyor, cok uygun fiyata aldim 20 euro idi, benim boyum kisa oldugu icin benim icin ideal böyle papuc:dance:

huli..... elbisen çok hoş. hepsini iyi günlerde giyin inşallah
tsk ederim gülüm:asigim:

evtt kızlarr bende geçenlerde bunu aldım levistan indirimdeydiii 29a aldım:)aslında rengi tam kırmızı değil ne oldugunu bende bilmiorum. o krem gibi gözüken yerlerde uçuk pembee ama fotoda belli olmazdı

evtt kızlarr bende geçenlerde bunu aldım levistan indirimdeydiii 29a aldım:)aslında rengi tam kırmızı değil ne oldugunu bende bilmiorum. o krem gibi gözüken yerlerde uçuk pembee ama fotoda belli olmazdı

kız meraklı nekdar rahat gorunuyor lıvesda bu ındırım hala varmı nezman aldın hala devam eıdyosan uygunmusta ınce trıkomu penyemı bu solede bende alayım

kız meraklı nekdar rahat gorunuyor lıvesda bu ındırım hala varmı nezman aldın hala devam eıdyosan uygunmusta ınce trıkomu penyemı bu solede bende alayım

teşekkür ederim ebişima.s. ben bunu alalı 2 hafta fln olduu.valla son 2 taneydi bi large vardı bi small kaptım hemen smallu:):):)bi bak bakalımm hala devam ediyor mu bilmiyorum cnm.yerimsenibenne çok kalın ne çok ince bi triko

meraklı güle güle giy buluzunu converslerini buluzun çok güzel çizgili çok severimm..

kızlar bugün bu kışlık elbiseyi aldım

:a.s.

meraklı aldığın triko çok güzelmiş canım:)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…