tsk ederim bebegimhuli,siyah elbiseye bayıldım,aldıklarını iyi günlerde giy cnmopuyorumnanaktan
canim benim biraz payi var üzgünlükten düsünmekten giremedim icim elvermedi üzgün üzgün gelmekHülim onun icinmi bizi ihmal ediyorsunüzme o tatlimi tatli canini bize takil dimi ama
elbisen cok güzelmis birde o siyah ayakkabilar onlari nerden aldin canim?
güle güle giy
güle güle giyinin kizlar hepiniz cok güzel ciciler almissiniz
bende ask acisindan dolayi kendimi alisverise attim bunlari aldim
bugun aldmm mangodan
tsk ederim bebegim
canim benim biraz payi var üzgünlükten düsünmekten giremedim icim elvermedi üzgün üzgün gelmek
elbisemi mendis diye bir yer var burda ordan aldim ayakkabilarda inanilmaz ama gercek, C&Adan hayatimda hic ordan ayakkabi almamisimdir ki kiyafet bile pek almam
cnm seninkilerde süper, güle güle giyinŞeniz
sagol bitanem insallah senin daha güzelleri olur,:gitme: ben bu topuklu papuçlardan istiyooom :gitme:
güle güle giyin hulimmm ŞenizŞeniz
valla yine döktürmüşsün zevkini delikafadulden
çok çok begendm valla elbisen fln süper yerimseniben
:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tsk ederim bitanem evet paralansin üstümdelaelaelaelaelae
maix aldıkların çok güzeliş bunu da begndim
hulii canım elbisen ayakkbın çok güzel herkes söylemiş zaten bende yenileyim üzerinde paralansınopuyorumnanaktan
hidennisko cicler pek tatlıymışş:lepi:
valla gülüm acayip rahatlar ya pantolonun altinda bile cok hos cok syk duruyor, cok uygun fiyata aldim 20 euro idi, benim boyum kisa oldugu icin benim icin ideal böyle papuc:dance:valla c&a harikaymis kaca aldin rahatlarmi? cok seviyorum böyle toplulari ama boyumdan ötre pek kullanamiyorum fisfisfis
tsk ederim gülüm:asigim:huli..... elbisen çok hoş. hepsini iyi günlerde giyin inşallah
yeni cicim opuyorumnanaktan
evtt kızlarr bende geçenlerde bunu aldım levistan indirimdeydiii 29a aldım:)aslında rengi tam kırmızı değil ne oldugunu bende bilmiorum. o krem gibi gözüken yerlerde uçuk pembee ama fotoda belli olmazdı
kız meraklı nekdar rahat gorunuyor lıvesda bu ındırım hala varmı nezman aldın hala devam eıdyosan uygunmusta ınce trıkomu penyemı bu solede bende alayım
meraklı güle güle giy buluzunu converslerini buluzun çok güzel çizgili çok severimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?