Pembe Dolap

dün bu kotları aldım ben de kendime,lacivert olan skinny ama pek belli olmamış fotoda,bir de onun etiketi yok çünkü dün akşam giydimdelikafadulden

evet ikisini de gösterebildim,koltuğa yasladığım için bacak boyu biraz kısa görünmüş,bendenleri de 27(burda baya kalın görünüyor da açıklama gereği duydum)hihoyyyt

düş çantan çok güzelmişş bende böyle birşey düşünüyorum iyi günlerde kullann cicim

esra kotların çok güzel ben ilkini daha çok begendim rengi hoşuma gitti

buda süper görünüyor aczik topuklari alcak olsa ya deve gibi oluyorum bunun fiyatini görmüsmüyüdn canim?

deichmannin bazi ayakkabilari gercekten cok kalitesiz oluyor ama ben hep fislerini sakliyorum 6 ay garantisi var. mesela bir kere disi kadife gibi bir ayakkabi almistim ayaklari hep birbirine sürdügüm icin resmen yirtildi kenari geri verdim hemencik parami idare ettiler. bu yanini seviyorum yani

ESRA kotlarini güle güle giyin evet biraz boylari kisa duruyor cekimdendir ama güzeller

kızlar bunlarda benim bugün aldıklarım,
stresden kendimi alışverişe verdimm
elbisemm

tshirt üm
[
ayakkabımm, ki bayıldım buna
URL='http://www.hizliupload.com//viewer.php?id=694442ayak.JPG']
[/URL]
hırkamm

esra güle güle giy ilk kotun rengi güzel ne kadara aldın
pınar güle güle giy aldıklarını
bende bunu günlük giyerim diye aldım
[/URL][/IMG]

eylul b.,minel aşk,meryem ve gülsu,teşekkür ederim beğenmenize sevindim..
kotları çok beğenerek aldım ve fiyatlarına inanamayacaksınız.yüzde elli kampanya artı bir alana bir bedava kampanyası vardı,biri loft diğeri rodi,ikisini 45 liraya aldım delikafaduldenmakro marketten...yakınlarda varsa bi göz atın derim ben:lepi:

kiz senin boyun kac kiopuyorumnanaktan
bu da 20 euro idi
bak bende deichmannin bu özelligini bilmiyordum demek 6 ay garanti heaaa
ben bir kere cizme aldim 1 ay zor dayanmisti ondan beri almiyorum deichmannklava:

hulicim bana mı sordun tam anlayamadım ama benim boyum 172:1hug:

kiz senin boyun kac kiopuyorumnanaktan
bu da 20 euro idi
bak bende deichmannin bu özelligini bilmiyordum demek 6 ay garanti heaaa
ben bir kere cizme aldim 1 ay zor dayanmisti ondan beri almiyorum deichmannklava:

hulicim bana mı sordun tam anlayamadım ama benim boyum 172:1hug:

benim boyum 1,71 yada 1,72

esracim sanirim bana demisti ama ayni boydaymisiz ha sen ha ben ne fark eder kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…