Pembe Dolap

asocum ayakkabıların çok şıkmış birde ayagında görsek nasıl duruyorr aceppppfisfisfisa.s.
ebişim ne kadarçok şey almışsın canım hepsini iyi günlerde kullan:lepi:​

gladyatör bende aldım emme ekleyemiyom
laptop hala bilgi işlemcide
xp ye çevircek ben connect kart alcamda
internete gircem
:gitme:cicişleriniz çok güzel güle güle kullanın

asocum ayakkabıların çok şıkmış birde ayagında görsek nasıl duruyorr aceppppfisfisfisa.s.
ebişim ne kadarçok şey almışsın canım hepsini iyi günlerde kullan:lepi:​
teşekkür ederim canım,eklemek isterdim ama kendimle ilgili hiç bi kare ekliyemiyorum askerden anlaşmalı olarak:kedi:yoksa kk yada izin vermicekklava:
gladyatör bende aldım emme ekleyemiyom
laptop hala bilgi işlemcide
xp ye çevircek ben connect kart alcamda
internete gircem
:gitme:cicişleriniz çok güzel güle güle kullanın

saol corelcim,sende güle güle kullan göremesekte şu ankaydirigubbakcemile5

offfffffffffff yevrümmmmmmmmmmm bunlarla harikalıgına harikalık katcan:jeyyar:sengözlerimebaksanakıs bende bisürü bşy aldım valla bi resim çekmeye eriniyom haaa:)kaydirigubbakcemile3

offfffffffffff yevrümmmmmmmmmmm bunlarla harikalıgına harikalık katcan:jeyyar:sengözlerimebaksanakıs bende bisürü bşy aldım valla bi resim çekmeye eriniyom haaa:)kaydirigubbakcemile3

saol bebeğim o senin güzelliğinŞeniz:mymeka:hemen kalk ve şu resimleri çek üşengeç hatun:CüvCüv:

saol bebeğim o senin güzelliğinŞeniz:mymeka:hemen kalk ve şu resimleri çek üşengeç hatun:CüvCüv:

hatunum emrin başım üstünedelikafaduldenfoto makinanın pili bitmiş şarjlıyayım akşama çekerim tatlım seninki gibi şıkır şıkr deiller :gitme:

kıslar bu 1 hafta içinde aldıklarım bunlar bu hafta abarttım alışveriş olaylarını ama can sıkıntısı neyapalım böle mutlu oluyorum bu sıralarkaydirigubbakcemile3bu arada makinanın ayarını deiştiremiyorum kıslar 10 dk önce çektim resimleri eski deillerkaydirigubbakcemile3 kıslar fiyatlarını markasını yazdımmm görgüsüzlük gibi anlaşılmasın o niyetle yazmadım valla ben burdaki kıyafetlere bakınca merak ediyordum nekadara alındıgını onun için yazdım benim giibi meraklı olanlar vardır die:):)lcw leri bide etegi sefgülüm aldııı yoksa bunların hepsini aynı sıralar alamam nerde bende okdr para:):):)

siyah canta 28tl,renkli olan 20 küçük çapraz kulanılan 10 tl

etek 25 tl markası yok:)

kolyelerin teki 3 tl

24 tl lcw

12 tl lcw

7 tl collezion tshrt

7 tl collezion tshrt

12 tl lcw

Son düzenleme:
bunnar da benim depresyonun tavana vurduğu alışverişimden seçmeler..
birkısmısının resmini çekemedim makina soğudu -tatlicadiarzu-
kırmızı elbisenin aynısının siyahını ve yeşilinde aldım ..

bu arada lütfen orda burda waytros hakında şişko , basenli , döt döbek birine karışmış , efenime sölimm gudubet dombili şeklinde laflar etmeyin vala yazık ..duyunca üzülüyo :teselli:
o katmer katmer yağların altında bir kalp var :teselli:
ulaşmak zor olsada

Son düzenleme:

nan insan başka model alır aynısını niye alıyon :mymeka:

nan insan başka model alır aynısını niye alıyon :mymeka:

depresyondayım didim ya benneyaptımki benneyaptımki

allahın delisi açıklamalar bak yaa:roflol:eski sanmayın resimleri dio,bide sevgilim aldı bende para nerdekaydirigubbakcemile3allahta seni güldürsün alemsin sen ya:lepi:
hepsi çok canım güle güle giy,gri eteği çok sevdim,sponsorun saolsun:jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
d'arbanwille,depresyon yaramış,harika şeyler almışsın,hepsini güle güle kullan,pembe çantanı ve koyu mavi desenli elbiseni çok beğendim,kaydirigubbakcemile5

pislik almış gene bissürü güzel şeeevereliniortak
sen benim yağlarıma kurban ol yerden bitme hobbit:umursamaz:
bu arada arkadaşlar duymayanlara duyurulur
funda aldığı şortları paça tadiletına gönderip o şekilde kullanıyor
şortlar kendisinde kapri gibi durduğu için haberiniz ola:1closedeyes:

bugün o morlu elbise mi giydim , kot ayakkabıları giycektim altına da acayip vurdu ayağımı , lila topuklu giydim bende..
ayrıcana daha önceden de beyanını virdiğim gibin bodur tavuk herdem piliç görünürmüş diyorum ve sennen daha fazla muatap olamicimi belirtiyorum
ay kalitemi bözdurucaksın bana kaydirigubbakcemile :mymeka: :mymeka:

kırmızıyla yeşil kıyafetine bayıldım.güle güle kullan.

Uzun bir aradan sonra ben de bir şeyler eklemeye karar verdim. Malum, alışveriş, depresyon ve bilimum rahatsızlıkların vazgeçilmez ilacı. Ben de bu ilaçtan yararlandım geçenlerde. Aldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz.
Önce, tamamen plansızca, ne neye uyar diye düşünmeden aldığım üst parçalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…