Pembe Dolap

çok tşk ederim canım yarın bi sıkıntı olmazsa bakıcam

bence çok şirin durmuş ama bolerosuz daha bi hoş gibikaydirigubbakcemile5

byenmene sevındım tatlım bılıyorum bolerosuz guzel ama benım kendı acımdan rahat hıssetmıyorum kendımı enıstenızde ıstemıyo ole acılım sacılım sorun olmasında sırf bu olsun tek olumsuzluk bolera olsun :)))

bende yarın bjk deyım bu arada 18 de tatıle cıkıcam tatıle cıkmadan son pazarımı yapıyım dedım :) belkde karıslasıırz ama tanımıcaz bırbırımızı olurda tanırsan arkdan sırıma dokun elıf del :)))

kızlar bunlarda benim kıyafetlerim. pazar günü giyicem :kedi:

bide ince kolye ve küpe aldım.

cilekkk elbise ayakkabılara bittiim tam benim zevkimm valla çok şeker kızzz eminim süper olcaksın çok şıkk opuyorumnanaktan

elbisem öncedendi çantayı yeni aldım:)

ayakkabıyı deıchamandan aldım 17.50 tl ye %50 indirim vardı.bluzuda aldım ama neyle nasıl giycem bilmiyorum nasıl bi pantolan giysem

ececikk35 aldıkların çok güzel ama gözüme ufak göründü hepside canımopuyorumnanaktan
çilekk aldıkların muhteşem güle güle giyyy

ececıkk35 ayakkbılarn cok guzelmış ya hala devam edıyomuu acaaba gule gule kullan canım

ececıkk35 ayakkbılarn cok guzelmış ya hala devam edıyomuu acaaba gule gule kullan canım

canım ben alalı 2 hafta oldu.indirimli olarak ayrı reyon açmışlar 3 gün önce gittim vardı ama bi bak istersen canım.arka kemeride lastikli olduğundan çok rahatlar kırmızı ekoseli bi elbisem var onla çok tatlı oluyozemuszemusopuyorumnanaktan

edaykin saol tatlımm ececik şortunla ayakkabın çok güzel güle güle giy tatlışşş

kızlar alısverıse cktım bgun aldıklarım sekerler

farfırcaları farlar rekerı pahalıfarlr almadım kızlar tatlde mhvedırım ıye aldım bunları

ebişim hepsi çok güzell güle güle kullan özellikle elbiseni ve beyaz çantana bayıldım:)

gülsu ve ebişim güle güle kullanın
kızlar bende c.tesi aldım ayakabımı şimdi ekliyorum,dier aldıklarımıda üşendim çekmeyemirmirmirmirbi ara onlarıda koyucamsüprizzzzz
yeni gladyatörlerim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…